Xperia z2 sorunları..

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ShiftDelete.Net, Ben Sony xperia z2 kullanıyorum. Yaklaşık 3 ay önce çok oyun oynayan birisi olduğum için, 3 GB Ram ve Snapdragon 801 işlemci kullandığından ve bu yüzden de zorlanmayacağını düşündüğüm xperia z2'yi aldım. İlk başlarda telefon iyiydi, fakat bir gün Asphalt 8 oynarken ara sıra takılmalar ve kasmalar farkettim. İlk aldırış etmedim ama sorun artarak devam etti. Daha sonra diğer oyunlar: Dead trigger 2 Modern combat 5 gibi oyunlar akıcılığını kaybetti ve bir süre sonra 2 oyunda kasmaya başladı. En az 5 kez Hard reset yaptım. Telefonun genel durumu şöyle

-Teknosa'dan aldım.
-Launcher kullanmıyorum
-Telefon rootsuz. 4.4.4 Yüklü
-Clean master, Ram booster gibi uygulamalar kullanmıyorum.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Isınma problemi var mı?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Xperia z kullanıyorum bir süredir. Modern combat 5 te bile ağır çatışmalı sahnelerde lag yaşadım ufak bi kaç kez. Bence z2 nin kronik sorunlarından o.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba ShiftDelete.Net, Ben Sony xperia z2 kullanıyorum. Yaklaşık 3 ay önce çok oyun oynayan birisi olduğum için, 3 GB Ram ve Snapdragon 801 işlemci kullandığından ve bu yüzden de zorlanmayacağını düşündüğüm xperia z2'yi aldım. İlk başlarda telefon iyiydi, fakat bir gün Asphalt 8 oynarken ara sıra takılmalar ve kasmalar farkettim. İlk aldırış etmedim ama sorun artarak devam etti. Daha sonra diğer oyunlar: Dead trigger 2 Modern combat 5 gibi oyunlar akıcılığını kaybetti ve bir süre sonra 2 oyunda kasmaya başladı. En az 5 kez Hard reset yaptım. Telefonun genel durumu şöyle

-Teknosa'dan aldım.
-Launcher kullanmıyorum
-Telefon rootsuz. 4.4.4 Yüklü
-Clean master, Ram booster gibi uygulamalar kullanmıyorum.
güç tasarrufu yada stamina mode açıksa kapat öyle dene oda olmazsa servis yolu görünüyor...