Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Aynen:
telekom kaynaklı olmalı ttnet = sorun.
http://www.xda-developers.com bu sitede takılan varmı?
Takılan var ise rom ile alakali sorularım var
Romla alakalı sorun var jack girisine kulaklık taktığım zaman dışarıya veriyor sesi kulaklığa vermiyor sesi [MENTION=159021]cansermo[/MENTION]
Android kısmına konu açıp sorsanız, burası teknik işlere karışmasaE yardımcı olabilecek?
Verirse iyi olur. Güzel telefon fiyatına göre. Boşa para vermeyiz markalara.Meizu bayiilik veriyormuş. Alsak mı ne yapsak :mrgreen:
Arkadaşlar ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum bu akşam sokakta buldum tahminimce 1 aylık sokağa atılmış bir evcil kedi. Evcil olduğu çok belli, çok ama çok açtı hemen besledim apar topar kafes aldım mama aldım yarında kum almayı düşünüyorum ama evdekiler katiyen hayvan istemiyor evde elim kolum bağlı tatlılıktan ölmek üzere olan güzeller güzeli bir prenses. Kafeste hiç miyavlamıyor şimdilik evin içinde kafeste duruyor ama bunu mecbur sahiplendirmem gerekiyor. Kedileri çok ama çok severim ama maximum 5 gün içerisinde hayvan sever birini bulmam gerekiyor veya petshoplar falan bedava alır mı hatta üstüne para vereyim aylık beslenme barınma ihtiyacını karşılayayım. Elim kolum bağlı sokağa atmak istemiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Öksürdü öksürdü kustu şimdi burnunda enfeksiyonda var garip garip sesler çıkarmaya başladı ama hiç miyavlamıyor
Hala birkaç tane hayvansever varmış şükür.![]()
Arkadaşlar ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum bu akşam sokakta buldum tahminimce 1 aylık sokağa atılmış bir evcil kedi. Evcil olduğu çok belli, çok ama çok açtı hemen besledim apar topar kafes aldım mama aldım yarında kum almayı düşünüyorum ama evdekiler katiyen hayvan istemiyor evde elim kolum bağlı tatlılıktan ölmek üzere olan güzeller güzeli bir prenses. Kafeste hiç miyavlamıyor şimdilik evin içinde kafeste duruyor ama bunu mecbur sahiplendirmem gerekiyor. Kedileri çok ama çok severim ama maximum 5 gün içerisinde hayvan sever birini bulmam gerekiyor veya petshoplar falan bedava alır mı hatta üstüne para vereyim aylık beslenme barınma ihtiyacını karşılayayım. Elim kolum bağlı sokağa atmak istemiyorum.
Öksürdü öksürdü kustu şimdi burnunda enfeksiyonda var garip garip sesler çıkarmaya başladı ama hiç miyavlamıyor
Annesi felan gelir bulamazsa oda sıkıntı :mellow:Arkadaşlar ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum bu akşam sokakta buldum tahminimce 1 aylık sokağa atılmış bir evcil kedi. Evcil olduğu çok belli, çok ama çok açtı hemen besledim apar topar kafes aldım mama aldım yarında kum almayı düşünüyorum ama evdekiler katiyen hayvan istemiyor evde elim kolum bağlı tatlılıktan ölmek üzere olan güzeller güzeli bir prenses. Kafeste hiç miyavlamıyor şimdilik evin içinde kafeste duruyor ama bunu mecbur sahiplendirmem gerekiyor. Kedileri çok ama çok severim ama maximum 5 gün içerisinde hayvan sever birini bulmam gerekiyor veya petshoplar falan bedava alır mı hatta üstüne para vereyim aylık beslenme barınma ihtiyacını karşılayayım. Elim kolum bağlı sokağa atmak istemiyorum.
Hapşırma sırasında tutuyorum burnumu dalgınlıkla. O sırada aniden sol kulak arkasından yukarıya bir yanma ağrı oluyor damar ile alakalı olsa gerek 3.kez oldu hep aynı şekilde dalgınlıkla tutuyorum çok kafama taktım ağrı oldu geçti şimdi anlık birşey [emoji18]