farukarslan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Helal be !
Gece 3 teSaatler ne zaman ileri alınacak ?
Teşekkürler hocamGece 3 te
Takip:istanbul fena film sayılmaz...
2011 yılında çekilmiş film herhalde fox damantık hataları var polis otosu olarak 131 şahin kullanılmıyor ve el bombası patlatırsan bütün terörle mücadele ekipleri orada biter...
hangi kanal ki?
Hocam bu listeye nerden bakıyorsun? Steamdb değil bu farklı hesaptan oynuyorsun fc4 ü bildiğim kadarıyla.Far Cry 4 listenin tepesine tırmanmayı başardı.
Oyun epey uzun, hele benim gibi outpostlar'ı gözükmeden ele geçirme takıntınız varsa defalarca denediğiniz için daha da uzuyor. Bi bu kadar daha sürer oyun.
![]()
2011 yılında çekilmiş film herhalde fox da
Film bitmek üzere sonuna yetiştim
Hocam bu listeye nerden bakıyorsun? Steamdb değil bu farklı hesaptan oynuyorsun fc4 ü bildiğim kadarıyla.
Bugün Galaxy S6 ve S6 edge'yi incelemedim. Ekranı daha canlı ve gerçekçi duruyor. Edge de güzel ama ergonomik değil. Yan kısımlara elin degiyor bu da sıkıntı tabi. Birde arayuzde hafif kasmalar oluyordu. Stant ürünü diye pek takmadim ama bilemem. Birde home tuşu biraz sert gibiydi diğer modellerine gore biraz zor basiliyor
Şu çok övdükleri kamerasinida biraz test ettim. Renk doygunlugu güzel ışıklı ortamda ISO yu iyi ayarlıyor ama netleme hızı yavas gibiydi. Bir sure bekledim anca netledi. Ama manuelde sorun yok.
2dk da bu kadar kontrol edebildim video çekmeyi düşündüm de herkes uşuştugu için olmadı o iş![]()
incelemediysen nereden biliyorsun :mrgreen:
Bunlar hep klavyeden işte :hammer:
klavye sadece basılan tuşları yazar :dil:
Sen daha otomatik düzeltmeyi görmedin heralde :thumbup:
ne ki o :blink:
Bilmemandroid 3 te kaldığın için olabilirmi
![]()
hahaha iyiydi bu
ama düzelteyim. android 3 te kalmadım, bıraktımIOS tayım artık :mrgreen:
https://www.existor.com/
Çok fena site can sıkıntısına birebirTürkçe cevap verebiliyor her türlü muhabbet açabiliyosun
![]()
Bu sitede bi gariplik var ; açtım başladım yazmaya ingilizce 3-4 soru sordum cevaplar geldi filan derken birden benim cpu ve ram tavan yaptı , fan bağırmaya başladı. Sayfayı kapayınca düzeldi.![]()
Çok ilginç ama şimdi gene denedim 4-5 dk içinde aynısı oldu. Bi de site konumunu kullanmak istiyor diye soru çıktı "hayır" diyince daha bi çıldırdı donanım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sorduğum sorulardan olabilir mi acaba ?
Dur bi de normal sorular sorayım, ayıp olmayanlarından![]()