Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
3 Günde bir 2-3 saat boyunca elektrik gidiyor metropol şehire yakışmıyor. kahrolsun.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar foruma bu aralar Giresim gelmiyor nedense :) fark etmişsiniz dir :) ama takılıyorum MERHABA

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Yalnız pintipanda neden böyle bir video attı twtchten izleyenler söyleyebilir mi ağlayasim geldi :( :/

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Çoktandır foruma bir şey yazacağım zaman mesajımı yazıp okuyorum daha sonra neden bilmiyorum ama aman boşver diyip mesajı silip yazmıyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugün Galaxy S6 ve S6 edge'yi incelemedim. Ekranı daha canlı ve gerçekçi duruyor. Edge de güzel ama ergonomik değil. Yan kısımlara elin degiyor bu da sıkıntı tabi. Birde arayuzde hafif kasmalar oluyordu. Stant ürünü diye pek takmadim ama bilemem. Birde home tuşu biraz sert gibiydi diğer modellerine gore biraz zor basiliyor

Şu çok övdükleri kamerasinida biraz test ettim. Renk doygunlugu güzel ışıklı ortamda ISO yu iyi ayarlıyor ama netleme hızı yavas gibiydi. Bir sure bekledim anca netledi. Ama manuelde sorun yok.

2dk da bu kadar kontrol edebildim video çekmeyi düşündüm de herkes uşuştugu için olmadı o iş :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Takip:istanbul fena film sayılmaz...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Far Cry 4 listenin tepesine tırmanmayı başardı. :D

Oyun epey uzun, hele benim gibi outpostlar'ı gözükmeden ele geçirme takıntınız varsa defalarca denediğiniz için daha da uzuyor. Bi bu kadar daha sürer oyun.

ULWEvxq.png

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
mantık hataları var polis otosu olarak 131 şahin kullanılmıyor ve el bombası patlatırsan bütün terörle mücadele ekipleri orada biter...
hangi kanal ki?
2011 yılında çekilmiş film herhalde fox da
Film bitmek üzere sonuna yetiştim

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Far Cry 4 listenin tepesine tırmanmayı başardı. :D

Oyun epey uzun, hele benim gibi outpostlar'ı gözükmeden ele geçirme takıntınız varsa defalarca denediğiniz için daha da uzuyor. Bi bu kadar daha sürer oyun.

ULWEvxq.png
Hocam bu listeye nerden bakıyorsun? Steamdb değil bu farklı hesaptan oynuyorsun fc4 ü bildiğim kadarıyla.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam bu listeye nerden bakıyorsun? Steamdb değil bu farklı hesaptan oynuyorsun fc4 ü bildiğim kadarıyla.

Bazı oyunları offline oynadığım için zamanını tutmuyor diye başka program aradım.
Gameplay Time Tracker diye bi program.

Far Cry 2'nin altındakiler gerçek oynama zamanları değiller, onların zamanını bulup giremedim. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bugün Galaxy S6 ve S6 edge'yi incelemedim. Ekranı daha canlı ve gerçekçi duruyor. Edge de güzel ama ergonomik değil. Yan kısımlara elin degiyor bu da sıkıntı tabi. Birde arayuzde hafif kasmalar oluyordu. Stant ürünü diye pek takmadim ama bilemem. Birde home tuşu biraz sert gibiydi diğer modellerine gore biraz zor basiliyor

Şu çok övdükleri kamerasinida biraz test ettim. Renk doygunlugu güzel ışıklı ortamda ISO yu iyi ayarlıyor ama netleme hızı yavas gibiydi. Bir sure bekledim anca netledi. Ama manuelde sorun yok.

2dk da bu kadar kontrol edebildim video çekmeyi düşündüm de herkes uşuştugu için olmadı o iş :)

incelemediysen nereden biliyorsun :mrgreen:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
androitte varmış da tablet tatile çıktı linux mintte yok galiba yani fransız kaldık...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
https://www.existor.com/

Çok fena site can sıkıntısına birebir :D Türkçe cevap verebiliyor her türlü muhabbet açabiliyosun :D

Bu sitede bi gariplik var ; açtım başladım yazmaya ingilizce 3-4 soru sordum cevaplar geldi filan derken birden benim cpu ve ram tavan yaptı , fan bağırmaya başladı. Sayfayı kapayınca düzeldi. :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu sitede bi gariplik var ; açtım başladım yazmaya ingilizce 3-4 soru sordum cevaplar geldi filan derken birden benim cpu ve ram tavan yaptı , fan bağırmaya başladı. Sayfayı kapayınca düzeldi. :)

Bende şimdi baktım ama farkeden bişey olmadı. Belki tesadüfen olmuştur ya da benim kasaya işlemedi :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çok ilginç ama şimdi gene denedim 4-5 dk içinde aynısı oldu. Bi de site konumunu kullanmak istiyor diye soru çıktı "hayır" diyince daha bi çıldırdı donanım. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorduğum sorulardan olabilir mi acaba ?
Dur bi de normal sorular sorayım, ayıp olmayanlarından :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Çok ilginç ama şimdi gene denedim 4-5 dk içinde aynısı oldu. Bi de site konumunu kullanmak istiyor diye soru çıktı "hayır" diyince daha bi çıldırdı donanım. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorduğum sorulardan olabilir mi acaba ?
Dur bi de normal sorular sorayım, ayıp olmayanlarından :D

Eğer dediğin şeylerden olsaydı benim pc nin çökmesi gerekti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...