LG G2'ye Lollipop Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G2'ye Lollipop Geliyor

LG'nin sevilen modellerinden G2'nin Android 5.0 Lollipop güncellemesi, Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre yılın 2. çeyreğinde piyasaya sunulacak.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
çok geç kalıyorlar çok
android güncelleme konusunda çok kötü ios'e göre
Allah'tan custom romlar var yoksa hepten işimiz bitik

Reaksiyon puanı
10,315
helal sana LG, umarım samsung denen sahtekar size bakar da utanır.
ama zannetmem, utanması olaydı note4 gibi bu güncellemeyi ilk alması gereken telefon geçen bunca zaman içinde unutulup gitmezdi.

bazı arkadaşlar ısrarla geldiğini falan söylüyorlar. da, ben ortada resmi olarak Türkiye için yayınlanmış bir lollipop güncellemesi olduğunu görmedim henüz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Oh be sonunda geldi, seviniyorum sayfam için seviniyorum günde 100 mesaj geliyordu, grupta 500 kere soruluyordu ne zaman gelicek ne zaman gelicek diye :D artık bu güncelleme olayı kapanırda ortalık biraz sakinleşir.

Android olsun güncellemeyi ilk alıyım diyorsanız Nexus, yoksa ios.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Oh be sonunda geldi, seviniyorum sayfam için seviniyorum günde 100 mesaj geliyordu, grupta 500 kere soruluyordu ne zaman gelicek ne zaman gelicek diye :D artık bu güncelleme olayı kapanırda ortalık biraz sakinleşir.

Ya da custom rom android 5.0.2 vodafone akar stabil 😄😄.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
bu g2 nin gücelleme haberleri kabak tadı vermeye başladı

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

Güncelleme gelecek dediğiniz de 2. çeyrek demişler ülkemize 3. çeyreğin ortasında gelir muhtemelen :mrgreen:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu güncellemenin android tarafından olmadığını kavrayabilsek artık google zaten yayınlayalı sene olacak ve 6 için çalışıyor bu güncellemelerin geç kalma sebebi lg samsung gibi şirketler daha kaç forumda kaç sayfada açıklayacağım şaşırdım dogrusu gidin ios kullanın o zmaan yahu

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bu lg niye böyle yapıyor anlamıyorum, arkadaş ne güzel telefon ucuza da piyasaya sürüyorsun ama evlatlık muamelesi yapıyorsun, ikinci çeyrek nedir aga? Z2 aldı M7 aldı bunlar hala lay lay lom. Sırf böyle yaptığı için sinir oluyorum lgye.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu lg niye böyle yapıyor anlamıyorum, arkadaş ne güzel telefon ucuza da piyasaya sürüyorsun ama evlatlık muamelesi yapıyorsun, ikinci çeyrek nedir aga? Z2 aldı M7 aldı bunlar hala lay lay lom. Sırf böyle yaptığı için sinir oluyorum lgye.
M7 aldimi bilmiyorum aldı sanırm ama g2 ve z1 rakip yani z2 ile kıyaslamayn 😄 s4 te almadı ha g2 bu cihazlardan daha ustun kamerayi saymassak ve s4 haric malzeme kalitesini saymassak ama LG bence daha stabillesmesini bekliyor cunku daha guncelleme vermicek bu surumden sonra tabi bu benim teorim . özetlersek eğer LG bi süpriz yaparsa 5.1 5.2 ile verirse yada g4 arayuzu g flex 2 deki glanceview i filan verirse bekledigimize fazlasyla degecektir ama eger vermesse haklsn LG biter gozumde.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
M7 aldimi bilmiyorum aldı sanırm ama g2 ve z1 rakip yani z2 ile kıyaslamayn  s4 te almadı ha g2 bu cihazlardan daha ustun kamerayi saymassak ve s4 haric malzeme kalitesini saymassak ama LG bence daha stabillesmesini bekliyor cunku daha guncelleme vermicek bu surumden sonra tabi bu benim teorim . özetlersek eğer LG bi süpriz yaparsa 5.1 5.2 ile verirse yada g4 arayuzu g flex 2 deki glanceview i filan verirse bekledigimize fazlasyla degecektir ama eger vermesse haklsn LG biter gozumde.
Çıkış zamanı olarak değilde nesil olarak bakmak lazım olaya. Sony'nin şu anki amiral gemisi Z3 ve lollipop aldı bir önceki amiral gemisi Z2 o da aldı. Htcde aynı şekilde M8 aldı M7 de aldı. Ama lg? Şu anki amiral gemisi G3 ondan bi önceki amiral gemisi G2 fakat evlatlık muamelesi görüyor. Benim sitemim buna.
Ayrıca s4 lollipop aldı.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Çıkış zamanı olarak değilde nesil olarak bakmak lazım olaya. Sony'nin şu anki amiral gemisi Z3 ve lollipop aldı bir önceki amiral gemisi Z2 o da aldı. Htcde aynı şekilde M8 aldı M7 de aldı. Ama lg? Şu anki amiral gemisi G3 ondan bi önceki amiral gemisi G2 fakat evlatlık muamelesi görüyor. Benim sitemim buna.
Ayrıca s4 lollipop aldı.
S4 rusyada aldı sadece diye biliyorum G2 de hindistanda aldı galiba bide korede tabiki bu arada htc konusunda haklsn ama sony z2 z3 u cok yakn cikardi heralde biri mays biri eyluldu ve lg nin g pro 2 side var o guncelleme aldi yani g3 g pro 2 ye verdi guncelleme ama yinede G2 ye verilmesi lazmdi sozunu tutmadi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5.0 daki tuş kombinasyonu cok kotu hele kı kit katta baya kullanmıs olanlar epeyi bi zorluk ceker hem kendım ıcın soyluyorum hem dıger kullanıcalar ıcın saygılar

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
5.0 daki tuş kombinasyonu cok kotu hele kı kit katta baya kullanmıs olanlar epeyi bi zorluk ceker hem kendım ıcın soyluyorum hem dıger kullanıcalar ıcın saygılar
Bende tam tersini düşünüyorum.
5.0'da daha iyi bence.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hadi Türkiye'ye gelmez anlarımda Almanyayadamı gelmedi şu güncelleme