Kıza Açılamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Bende bir huy var bir kızdan hoşlandığımı ona söyleyemiyorum. İlla ki o bunu fark edecek, zamanla o da beni sevecek,onun da beni sevdiğinden emin olacağım ilk adımı o atacak ben de karşılığını vereceğim.
Bu da tabi baya zor ve genel olarak sonuç bulmayan bir iş. Kızla buluşma aşamasına kadar geliyorsun, buluşuyorsun takılıyorsun her şey güzel geçiyor fakat yine devamını getiremiyorsun. Niye çünkü kızın sevgilisi olup olmadığını bilmiyorsun, kız gecenin bilmem kaçına kadar uyanık kalıyor aynı anda 4-5 kişiyle yazışıyor falan

Yorumları alalım

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Zor is bende yasadim 2 ay oncesine kadar filan gozume uyku girmezdi ama ne oldu elde var 0 :)

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cool takil istediklerin olur

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben hissettirdim de noldu sanki. Boş iş abi, bana atar yaptı bende yılbaşı akşamı bıraktım.bunu Bakırköy meydanın orda arkadaşlarla parayı ezdik. En iyisi yemin ediyorum. Zaten kaç ay oldu o zamandirda hevesim kaçtı yapmiyom bisey.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
En çok da sürekli bakışıp, kıza kendisini sevdiğini hissettirip de çıkamamak
Kıza kendisini sevdiğini hissetirmişsen çok iyi seviyorsan git konuş delikanlı gibi gönlü varsa karşılık verir zaten :) Öyle sürekli sadece bakışıp duygularını kıza ifade etmezsen sapık damgası bile vururlar adama :P

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kıza kendisini sevdiğini hissetirmişsen çok iyi seviyorsan git konuş delikanlı gibi gönlü varsa karşılık verir zaten :) Öyle sürekli sadece bakışıp duygularını kıza ifade etmezsen sapık damgası bile vururlar adama :P

O değil de kız başkasıyla da yazışıyor iyi olan kazansın fikrindeki kızlardan nefret ederim kızı unutmaya çalışıyorum melankoliğe bağladım :/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben hissettirdim de noldu sanki. Boş iş abi, bana atar yaptı bende yılbaşı akşamı bıraktım.bunu Bakırköy meydanın orda arkadaşlarla parayı ezdik. En iyisi yemin ediyorum. Zaten kaç ay oldu o zamandirda hevesim kaçtı yapmiyom bisey.

Bu atar yapsa yine iyi ben söyleyemedikçe kız kim teklif ederse onunla çıkmaya devam edecek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu atar yapsa yine iyi ben söyleyemedikçe kız kim teklif ederse onunla çıkmaya devam edecek

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kızla buluşma aşamasına kadar düşüncem aynı seninle hani bende öyle olsun isterim hep.Ancak ne ben bir kızı beğendim ne de bir kız beni o yüzden hep tek tabanca takılıom :)Şimdi dua ediyorum aman kimseyi bulmayayım diye bir kez internetten buldum 1 yıl geçti anca unuttum.Birdaha bulaşmak istemiyorum.Ya arkadaş hayatta en çok merak ettiğim şey 2 kızın bir adam için kavga ederken adamın ne hisettiği :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
O değil de kız başkasıyla da yazışıyor iyi olan kazansın fikrindeki kızlardan nefret ederim kızı unutmaya çalışıyorum melankoliğe bağladım :/

Kız dünya onun etrafında döndüğünü sanıyor galiba.. gerçekten onu kimin sevdiğini bilmezler umurlarındada olmaz olan sana olur herzamanki gibi. Tamamen zamana bağlı birşey olurda kız sana gerçek anlamda karşılık verirse ne mutlu sana... ancak sürekli böyle devam ederse sen çok yıpranırsın hele seni sevmemesine rağmen senden çıkar elde etmeye çalışıyorsa hiç uğraşma derim bu olay bizzat benim başımdan geçti iyi niyet kurbanı olduk anlayacağın :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bende bir huy var bir kızdan hoşlandığımı ona söyleyemiyorum. İlla ki o bunu fark edecek, zamanla o da beni sevecek,onun da beni sevdiğinden emin olacağım ilk adımı o atacak ben de karşılığını vereceğim.
Bu da tabi baya zor ve genel olarak sonuç bulmayan bir iş. Kızla buluşma aşamasına kadar geliyorsun, buluşuyorsun takılıyorsun her şey güzel geçiyor fakat yine devamını getiremiyorsun. Niye çünkü kızın sevgilisi olup olmadığını bilmiyorsun, kız gecenin bilmem kaçına kadar uyanık kalıyor aynı anda 4-5 kişiyle yazışıyor falan

Yorumları alalım
Dostum kızın manitası olup olmadığını çevresinden öğreneceksin baktın ki kız yalnız hemen gidip bir şekilde tanışacaksın. Hoşlandığını söylemek vatani görevin değil arkadaşlık kurarsanız gerisi gelir zaten o da kısa bir süre içerisinde anlamış olur. Kendini sevdirirsen şanslısın.
Ama şunu sakın unutma onu bir sex aracı olarak değilde bir arkadaş olarak gör ve öyle yaklaş. Sıradan olmaya çalış yani.
Herşey daha kolay olur

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
siz yine iyisiniz benim aramda birde mesafe var :(

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Ben 4 yıldır kimseye açılamadım :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben 3 kez internetten açıldım 3 ü de başarısız oldu artık internette kız olunca ben ordan ayrılıyorum yada,muhabbet kurmuyorum.Reelde zaten aynı şekil allah sonunu hayır etsin :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben 3 kez internetten açıldım 3 ü de başarısız oldu artık internette kız olunca ben ordan ayrılıyorum yada,muhabbet kurmuyorum.Reelde zaten aynı şekil allah sonunu hayır etsin :)
İnternetten açılınir mi hiç özgüven eksikliği göstergesidir . Bir yerde buluşup ortamı yumuşatır kıvama getirip söylemen lazım.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Bende yaşamıştım böyle şeyler ben de asla açılmam kimseye eskiden bir kız vardı beni sevdiği besbelliydi ama ben sevmiyordum taşındı unuttuk ondan önce de benim sevdiğim kız vardı ama o beni sevmedi ismail yk'nın dediği gibi benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem. Hiç şanslı olamadım bu konularda ama san andreas'ta kumarda hep kazanırdım. :laugh:Artık bıktım bu işlerden bekar ölmeyi düşünüyorum zaten öyle vıcık vıcık aşkım canımlar filan hiç bana göre değil iğrenç geliyor bana

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Ben 900 kilometre mesafeden aşkımı ilan etmiştim :P

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kızı bugün dershanede gördüm :D kıl olduğum bi çocuğa soru soruyordu. Dedim inşallah çözemez :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Kızı bugün dershanede gördüm :D kıl olduğum bi çocuğa soru soruyordu. Dedim inşallah çözemez :D
Harekete geçmen lazım yoksa hiç bir şey olmaz sana söyleyeyim anca kızın seni sevip sana açılması gerekir

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Ne hareketi. O bana atar yaptığı gün bitti benim için :D aksamına aradi ama şahsen kıl bi adamın unutmam daha da o yaptığını. Ellerin olsun yarım.
Yani bir şey yapmayacaksın ellerinden kayıp gidecek ve sonra pişman olmayacaksın öyle mi?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Abi pişman olurum olmasına da ne yapılır. Bak o aksam aradı hatta yılbaşı akşamı hatırlıyorum. Özür diledi konuştuk. Ertesi gün suratına bakmadim nedense o gün bugündür iki yabancı gibiyiz. Neden bende bilmiyorum

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Abi pişman olurum olmasına da ne yapılır. Bak o aksam aradı hatta yılbaşı akşamı hatırlıyorum. Özür diledi konuştuk. Ertesi gün suratına bakmadim nedense o gün bugündür iki yabancı gibiyiz. Neden bende bilmiyorum
Hiç düşünme bile söyle gitsin hayır dese bile en azından onu sevdiğini öğrenir belki o da sana açılamıyordur nereden biliyorsun ben sana diyeceğimi dedim sonra üzülme de hayırlısı olsun ne diyelim

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sonradan üzülmem. Pek öyle bi tip değilim ama küt diye söylemeyi düşünüyorum zaten. O gün söyleyecektim aslında ama ibnelik yaptı afedersiniz. Normalde yapmazdı aslında. Söylemesem bile anlamıştır zaten abi sonuçta her şey ortada buluşmuş iki insan. Her şey bellidir söze dökmek kalmıştır ama dökemezsin :D öyle bi durum

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
hayırlısı olsun o zaman ne diyelim ama böyle bekler durursan hayatı kaçırırsın söyleyeyim hadi ben yatıyorum iyi geceler

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Abi ben bu işleri 3 sene önce bıraktım olmuyor bir türlü sen kızı seviyorsun kız sana karşılık vermiyor 1 yıl boyunca kızla uğraştım beni sevsin diye ama bir türlü yaranamadim kız bana demez mi sorun bende ben kimseyle çıkmak istemiyorum diye ondan sonra bende bıraktım o günden beri hiçbir kızla uğraşmadım da konuşmadım da kendimi baska işlere verdim geçenlerde duydum kimseyle çıkmak istemeyen kız afedersiniz de bir tane firlama diye tabir ettiğimiz bir çocukla çıkmaya başlamış o yüzden bu işler şans işi düzgün çocuksan kızlar böyle adamları istemiyor zaten bende artık uzun seneler düşünmüyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kıza açılamıyorsan denize açıl ha ha ha, hadi iyi geceler arkadaşlar.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kıza açılamıyorsan denize açıl ha ha ha, hadi iyi geceler arkadaşlar.
images