Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şu forumda bir eleman var. Sanarsın ana muhalefet partisi kaçağı. Siyasi anlamayın. Herkesle dalga geçmeler ezmeler felan.. Fazla yüksekte uçuyor. Uçuşan üyelerde görmek dileğiyle..
"Ana muhalefet partisi kaçağı" nasıl bir tabirdir arkadaş? :D :D

Tahmin ettiğim kişi mi acaba ? Bana da özelden yazar mısın?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
class 10 alabilirseniz onlardan alın swapper for root ile sd kartta ram alanı açabiliyoruz galiba kullanmıştım ama etki fark edemedim denerken sd kartım class 4 idi.

class4 almam kaybolan class10'du sandisk 16gb ch@t527'nin desteklediği buydu...

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin hür yaşama aşkının ibret verici bir mücadelesidir.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
sevdiklerinizi kaybetmeden önce.kıymetlerini bilin.yarın çok geç olabilir.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
OTA Kablosuz güncelleme oluyor örnek custom rom yaptın bunu sürekli güncelleyeceksin romu buraya ekliyorsun build.prop dosyasını düzenliyorsun ve sen her güncelleme yaptığında romu kullanan kişiler güncellemeyi otomatik alıyor ve yüklüyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
OTA Kablosuz güncelleme oluyor örnek custom rom yaptın bunu sürekli güncelleyeceksin romu buraya ekliyorsun build.prop dosyasını düzenliyorsun ve sen her güncelleme yaptığında romu kullanan kişiler güncellemeyi otomatik alıyor ve yüklüyor.

orjinal rom ayarında rom diyon o sadece orjinal romda var üretici cihazları,romları tanıyor bunu nasıl yapıyorsa ? yabancı gördüğüne destek vermiyor...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
orjinal rom ayarında rom diyon o sadece orjinal romda var üretici cihazları,romları tanıyor bunu nasıl yapıyorsa ? yabancı gördüğüne destek vermiyor...

Ota ile bunu custom romda yapabiliyorsun işte. Rom geliştiricisi romuna ota özelliği ekliyor romun yeni versiyonunu yapınca ota nın sitesine yüklüyor ve o romu kullanan kullanıcılar aynı orjinal romdaki gibi güncelleme var bildirimi alıp yeni versiyonu yüklüyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ota ile bunu custom romda yapabiliyorsun işte. Rom geliştiricisi romuna ota özelliği ekliyor romun yeni versiyonunu yapınca ota nın sitesine yüklüyor ve o romu kullanan kullanıcılar aynı orjinal romdaki gibi güncelleme var bildirimi alıp yeni versiyonu yüklüyor

gt-s5360'ı her odinle sıfırladığımda güncelleme var der hiç kurduğunu görmedim kies ile yükle der kies gt-s5360 yeniden başlatmaya uygun değil der öyle kalır...
gt-s6310 rom'u atsam ne olur acaba?
galiba imkansız rom 833mb...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Az önce Kızılay güvenpark ta bi adam bişey sormak istedi, çocuğunun hasta olduğunu ve bebek maması lazım olduğunu sadece eczanede satıldığını söyledi. Benden bi tane mama almamı istedi. Önce kabul ettim, nöbetçi eczaneyi öğrenip o tarafa doğru yürümeye başladık(yaklaşık 10 dk mesafe) yürürken amcam anlatmaya başladı işte şu kadar çocuk var, ev şu hâlde, patron para vermeden kaçtı vs. Sonra ilacın biraz pahalı olduğundan bahsetti (55tl). Baktım yavaş yavaş iş para istemeye doğru gidiyo, kıllandım ve adamın yanından ayrıldım.
Şimdi de içimde bi.pişmanlık oluştu. KYK kredilerinden her ay biraz biriktiriyorum, keşke o parayla mamayı alsaydım diyorum.
O ana kadar adam her cümlesini dualarla bitirmişti, ayrılırken de çok güzel dua edip ayrıldı.

Daha önce benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ben mi insanların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum yoksa?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
"İyilik yap denize at,
Balık bilmezse halik bilir.."

Atalarımız güzel demiş bence @bt38 :)

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Az önce Kızılay güvenpark ta bi adam bişey sormak istedi, çocuğunun hasta olduğunu ve bebek maması lazım olduğunu sadece eczanede satıldığını söyledi. Benden bi tane mama almamı istedi. Önce kabul ettim, nöbetçi eczaneyi öğrenip o tarafa doğru yürümeye başladık(yaklaşık 10 dk mesafe) yürürken amcam anlatmaya başladı işte şu kadar çocuk var, ev şu hâlde, patron para vermeden kaçtı vs. Sonra ilacın biraz pahalı olduğundan bahsetti (55tl). Baktım yavaş yavaş iş para istemeye doğru gidiyo, kıllandım ve adamın yanından ayrıldım.
Şimdi de içimde bi.pişmanlık oluştu. KYK kredilerinden her ay biraz biriktiriyorum, keşke o parayla mamayı alsaydım diyorum.
O ana kadar adam her cümlesini dualarla bitirmişti, ayrılırken de çok güzel dua edip ayrıldı.

Daha önce benzer durumla karşılaşan oldu mu? Ben mi insanların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum yoksa?
Oluyor öyle insanlar. Tabi gerçek niyetini bilmiyorum ama kartım bitti şuraya gideceğim diyor sonra sen de otobuse bindiriyim diyosun olmaz diyip para istemeye çalışıyor.
İlaç istiyor eczaneden alalım diyosun sonra iş paraya dönüyor.
Başına böyle şeyler gelenler anlattı.
Senin niyetin önemli sıkma canını..

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Dükkana bir kadın geldi geçen gün aynı muhabbet çocuğum aç bakkaldan bez mama falan al diye dedim bende de yok sonra arkasını dönüp sinirli sinirli gitti içeri girerken hatim indiriyor yok diyincede surat yapıyor. Bursa'da aç kalana ben insan demem günde 50 liraya bulaşıkçılık yaparsın en kötü git ekmeğini kazan dilencilik dinimizde haram yanlış birşey. Dilenciye para vermeyin acımayın iyi niyetinizle temiz kalbinizle oynayıp cebe para indirme peşindeler.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şimdi bide ellerine kağıt tutuşturup geliyorlar. Yok şuraya yardım, yok buraya yardım...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi bide ellerine kağıt tutuşturup geliyorlar. Yok şuraya yardım, yok buraya yardım...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dükkana bir kadın geldi geçen gün aynı muhabbet çocuğum aç bakkaldan bez mama falan al diye dedim bende de yok sonra arkasını dönüp sinirli sinirli gitti içeri girerken hatim indiriyor yok diyincede surat yapıyor. Bursa'da aç kalana ben insan demem günde 50 liraya bulaşıkçılık yaparsın en kötü git ekmeğini kazan dilencilik dinimizde haram yanlış birşey. Dilenciye para vermeyin acımayın iyi niyetinizle temiz kalbinizle oynayıp cebe para indirme peşindeler.

Dilenciler senden benden zenginler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Dilenciler senden benden zenginler.

Ondan şüphem yok zaten. Ben bir dilenci tanıyorum 15 yıldır bebeği var hiç büyümüyor onun için çorba parası istiyor cuma çıkışı gördüm onu sinirlendim sana iş buldum dedim baktı suratıma biraz sonra yüzünü çevirdi. He şunuda söyleyeyim kafanı nereye çevirsen iş şu memlekette dilencilik yapacak duruma geldiysen senin kıçın çalışmaya yemiyordur bu kadar basit çalışmak zor geliyor dilencilik yapıyorlar sonra dini hassasiyetimizi ve duygularımızı hedef alarak bizden maddi yardım talep ediyorlar. O işi geçeceksin kardeşim gerçekten muhtaç olan adama veririm ne isterse ama sen gidip dilencilik yaparsan o işi geçeceksin.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
86bee53343e5fd93129475f4c12ef122.jpg

Mindfuck buna denir

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ondan şüphem yok zaten. Ben bir dilenci tanıyorum 15 yıldır bebeği var hiç büyümüyor onun için çorba parası istiyor cuma çıkışı gördüm onu sinirlendim sana iş buldum dedim baktı suratıma biraz sonra yüzünü çevirdi. He şunuda söyleyeyim kafanı nereye çevirsen iş şu memlekette dilencilik yapacak duruma geldiysen senin kıçın çalışmaya yemiyordur bu kadar basit çalışmak zor geliyor dilencilik yapıyorlar sonra dini hassasiyetimizi ve duygularımızı hedef alarak bizden maddi yardım talep ediyorlar. O işi geçeceksin kardeşim gerçekten muhtaç olan adama veririm ne isterse ama sen gidip dilencilik yaparsan o işi geçeceksin.

Gerçekten paraya ihtiyacı olan birisi zaten başkasından istemez, iş bulurlar harıl harıl çalışıp parasını kazanırlar.

Bu dilenciler oturdukları yerden kaldırıyorlar milyarları.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
microsoft mi4 e windows 10 portlayacakmış android dünyasına bomba etkisi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
nasıl yapıldığını bize de göstersinler gt-s5360'a denerdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...