Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kendine eziyet ettiğini düşünmedin mi hiç?

Ben bırakmayı çok denedim hocam içmek istemesemde bulunduğum ortamda her türlü içiyorum başladığıma pişman mıyım evet pişmanım ama kendime eziyet ettiğimi düşünmüyorum :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Tadı güzel olduğu için içen yoktur zaten hocam ya stresten yada bağımlılıktan içiliyo sigara ben bağımlı yaptığı için içiyorum ve tadını sevmiyorum

ne marka? ben L&M Red Label Long içiyorum tadı güzel kokusu samsun'dan iyi olmalı Lark ta içiyordum onun kokusu kötü...
lucky strike black da fena değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

galiba bende rağmetli Cem Karaca kafası var...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ne marka? ben L&M Red Label Long içiyorum tadı güzel kokusu samsun'dan iyi olmalı Lark ta içiyordum onun kokusu kötü...
lucky strike black da fena değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

galiba bende rağmetli Cem Karaca kafası var...

Ben para varsa malboro light para yoksa camel içiyorum genelde hocam l&m nin tadı güzel değil ya :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Eski den maltepe vardı sonra bahar vardı 1 TL :) Muratti çeken çok şimdi birde camel

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Aman aman! Ben ne kadar kötü bişi olduğunu belirteyim dedim, siz marka muhabbetine girdiniz :D
KAMU SPOTU
SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR
KAMU SPOTU
:D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Sizde de benim profilde bu resim mi gözüküyor ?
4a9154b03adb25e18a83fd61852ab7d2.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Devlet üniversitelerinde veya diğer üniversitelerde hocaların notlarda etkisi var mıdır? Sınav sonuçlarının açıklanması gibi durumlarda test usulü sınav olduğunda vs.

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Devlet üniversitelerinde veya diğer üniversitelerde hocaların notlarda etkisi var mıdır? Sınav sonuçlarının açıklanması gibi durumlarda test usulü sınav olduğunda vs.
Hocanın kanat kullanması gibi durumu olabiliyor buda notlardaki duruma yansıyabiliyor değiştirebilyor diye düşünüyorum

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İlginç
Bugüne kadar profil resmi eklediğimi hatırlamıyorum ve genelde de tapatalk kullanıyorum bugün öylesine tarayıcıdan girmiştim ve bu resimle karşılaştım. Daha sonra pcden kontrol ettiğimde durum normaldi
Tarayıcıda ki çerezler karışmıştır :D

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Türkiye de Xbox 360 nintendo wii psp gibi cihazlar azınlıkta ve kıymeti bilinmiyor

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şu forumda bir eleman var. Sanarsın ana muhalefet partisi kaçağı. Siyasi anlamayın. Herkesle dalga geçmeler ezmeler felan.. Fazla yüksekte uçuyor. Uçuşan üyelerde görmek dileğiyle..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ya abi bugün apple 4s imi sıfırladım. Nedense sıfırlayınca otomatik mobil veriyi açıyor. Cihaz açılanana kadar 34 tl kontorum gitti. Bunu apple'a şikayet edip paramı geri alabilir miyim acaba?

crux

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
11 yaşına giren her çocuğun site açmasından nefret ediyorum

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Android telefonlarda da böyle sıfırladığında ilk açılışta mobil veri açık oluyor paketin yoksa paralar gidiyor. Bence herhangi bir iade yapmazlar.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Roma ota özelliği eklemeyi bilen var mı ? Yapmaya çalışıyorum bir türlü beceremedim :(

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Arkadaşımda var günlük kullanım için rahat olduğunu söylüyor. Sizin probleminiz nedir pil ömrü yada hızı yetersiz mi geliyor acaba ?

tvgo plus ses görüntü senkronu kaçıyor bu var 190mb dahili hafıza...
bakmadan alan ayıcık yüzünden.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Facebook’ta arkadaş olduğum kişi duvarda çıkıyor görünüyor yani bunun gizlemenin yolu yok mu?
Birde eski gönderilerime kimse ulaşmasın zamanla?

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Android 2.3 için sd kartta ana hafıza alanı oluşturma rehberim vardı bir nebze işinizi kolaylaştırabilir diye düşünüyorum turkcell t20 yi kullandığım zamanlar çok yardımcı olmuştu bana konu burada değil başka bir sitede link veremiyorum başka teknoloji sitesinden yasak diye biliyorum google üzerinden 'sd kartta ana hafıza alanı oluşturam rehberi' aramasını yaparsanız ulaşabilirsiniz sanırım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
android 2.3 için sd kartta ana hafıza alanı oluşturma rehberim vardı bir nebze işinizi kolaylaştırabilir diye düşünüyorum turkcell t20 yi kullandığım zamanlar çok yardımcı olmuştu bana konu burada değil başka bir sitede link veremiyorum başka teknoloji sitesinden yasak diye biliyorum googlede aynen 'sd kartta ana hafıza alanı oluşturam rehberi' aramasını yaparsanır ulaşabilirsiniz sanırım

16gb kartı kaybettim yenisini alınca yaparım.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
class 10 alabilirseniz onlardan alın swapper for root ile sd kartta ram alanı açabiliyoruz galiba kullanmıştım ama etki fark edemedim denerken sd kartım class 4 idi.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu forumda bir eleman var. Sanarsın ana muhalefet partisi kaçağı. Siyasi anlamayın. Herkesle dalga geçmeler ezmeler felan.. Fazla yüksekte uçuyor. Uçuşan üyelerde görmek dileğiyle..

Kim o ya merak ettim cidden, özelden nickini söyliye bilir misin? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...