• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tadı güzel olduğu için içen yoktur zaten hocam ya stresten yada bağımlılıktan içiliyo sigara ben bağımlı yaptığı için içiyorum ve tadını sevmiyorum

ne marka? ben L&M Red Label Long içiyorum tadı güzel kokusu samsun'dan iyi olmalı Lark ta içiyordum onun kokusu kötü...
lucky strike black da fena değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

galiba bende rağmetli Cem Karaca kafası var...

ne marka? ben L&M Red Label Long içiyorum tadı güzel kokusu samsun'dan iyi olmalı Lark ta içiyordum onun kokusu kötü...
lucky strike black da fena değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

galiba bende rağmetli Cem Karaca kafası var...

Ben para varsa malboro light para yoksa camel içiyorum genelde hocam l&m nin tadı güzel değil ya :)

Eski den maltepe vardı sonra bahar vardı 1 TL :) Muratti çeken çok şimdi birde camel

Aman aman! Ben ne kadar kötü bişi olduğunu belirteyim dedim, siz marka muhabbetine girdiniz :D
KAMU SPOTU
SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR
KAMU SPOTU
:D

Sizde de benim profilde bu resim mi gözüküyor ?
4a9154b03adb25e18a83fd61852ab7d2.jpg

Devlet üniversitelerinde veya diğer üniversitelerde hocaların notlarda etkisi var mıdır? Sınav sonuçlarının açıklanması gibi durumlarda test usulü sınav olduğunda vs.

Devlet üniversitelerinde veya diğer üniversitelerde hocaların notlarda etkisi var mıdır? Sınav sonuçlarının açıklanması gibi durumlarda test usulü sınav olduğunda vs.
Hocanın kanat kullanması gibi durumu olabiliyor buda notlardaki duruma yansıyabiliyor değiştirebilyor diye düşünüyorum

Şu forumda bir eleman var. Sanarsın ana muhalefet partisi kaçağı. Siyasi anlamayın. Herkesle dalga geçmeler ezmeler felan.. Fazla yüksekte uçuyor. Uçuşan üyelerde görmek dileğiyle..

Ya abi bugün apple 4s imi sıfırladım. Nedense sıfırlayınca otomatik mobil veriyi açıyor. Cihaz açılanana kadar 34 tl kontorum gitti. Bunu apple'a şikayet edip paramı geri alabilir miyim acaba?

11 yaşına giren her çocuğun site açmasından nefret ediyorum

Android telefonlarda da böyle sıfırladığında ilk açılışta mobil veri açık oluyor paketin yoksa paralar gidiyor. Bence herhangi bir iade yapmazlar.

Roma ota özelliği eklemeyi bilen var mı ? Yapmaya çalışıyorum bir türlü beceremedim :(

Facebook’ta arkadaş olduğum kişi duvarda çıkıyor görünüyor yani bunun gizlemenin yolu yok mu?
Birde eski gönderilerime kimse ulaşmasın zamanla?

Android 2.3 için sd kartta ana hafıza alanı oluşturma rehberim vardı bir nebze işinizi kolaylaştırabilir diye düşünüyorum turkcell t20 yi kullandığım zamanlar çok yardımcı olmuştu bana konu burada değil başka bir sitede link veremiyorum başka teknoloji sitesinden yasak diye biliyorum google üzerinden 'sd kartta ana hafıza alanı oluşturam rehberi' aramasını yaparsanız ulaşabilirsiniz sanırım.

android 2.3 için sd kartta ana hafıza alanı oluşturma rehberim vardı bir nebze işinizi kolaylaştırabilir diye düşünüyorum turkcell t20 yi kullandığım zamanlar çok yardımcı olmuştu bana konu burada değil başka bir sitede link veremiyorum başka teknoloji sitesinden yasak diye biliyorum googlede aynen 'sd kartta ana hafıza alanı oluşturam rehberi' aramasını yaparsanır ulaşabilirsiniz sanırım

16gb kartı kaybettim yenisini alınca yaparım.

class 10 alabilirseniz onlardan alın swapper for root ile sd kartta ram alanı açabiliyoruz galiba kullanmıştım ama etki fark edemedim denerken sd kartım class 4 idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...