stinson25
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar, telefonumda titreşim sorunu var. teefonum iphone. yaklaşık 7-8 ay önce suya düşmüştü. fakat sonra gayet iyi çalıştı. yaklaşık 3-4 hafta önce titreşimi çalışmadı ben de elime hafifçe vurup ibrate uygulamasını indirdim ve gayet güzel çalıştı. (titreşim sorunu iphone 5 lerde sık görülen bir sorunmuş. titreşim motoru sıkışınca ibrate uygulaması ile tekrar eski halini alabiliyormuş. ibrate uygulaması telefonu titreştiren bir uygulama) fakat şimdi titreşim sorunu tekrar oldu tekrar aynı prosedürü uyguladım titreşim bi ara geldi ve gitti. ibrate uygulamasını açığım da ise içeriden tempolu bir şekilde tık tık seki geliyor sanki titreşmeye çalışıp beceremiyormuş gibi. telefonu servise göndermeyi düşünüyorum(garantisi devam ediyor) ama aklımda bir soru var acaba suya düştükten 7-8 ay sonra titreşim motorunda oksitlenme mi yaşandı da titreşmiyor. eğer öyleyse servisteyken suya düştüğünü anlayabilirler ve dünyanın parasını vermek zorunda kalırım:crying::crying::mellow: lütfen yardım edin :crying: