Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
20i güncellemesi paralellere düşmeye başlamış arkadaşlar .

AME üzerine kayıtlı cihazlara gelmiş güncelleme.Daha benimkine gelmemiş.
AME uzerine kayitli ?AME üzerine kayıtlı cihazlara gelmiş güncelleme.
G2 de cikiyor ve g3 sistemi kullandm ondada cikiyor siz beyaz duvar kagidi filan kullaniyosanz gozukmez birde o sarkiyi bende dinliom.![]()
Dun bazi arkadaslar sebeke sorunundan bahsediyordu. Son bir iki gundur bende hzimet yok yazisi aliyorum arada. Ama hic arama yapmami kisitlayan bi durumla karsilasmadim. Bir de bazi arkadaslar trolluyor forumu sanirim. Kilit ekraninda gunes efekti cikiyor diyenler vardi. Bir iki g3le karsilastirdim hicbirinde yok gunes efekti ki ayarlarda zaten "yagmurlu ve karli havalarda" yaziyor.
Birleşik arap emirliklerinden alınan g3 ler. Ya da oradan ithal edilmişler.AME uzerine kayitli ?
AME üzerine kayıtlı cihazlara gelmiş güncelleme.
G2 de cikiyor ve g3 sistemi kullandm ondada cikiyor siz beyaz duvar kagidi filan kullaniyosanz gozukmez birde o sarkiyi bende dinliom.
G2 de cikiyor ve g3 sistemi kullandm ondada cikiyor siz beyaz duvar kagidi filan kullaniyosanz gozukmez birde o sarkiyi bende dinliom.
![]()
Hocam hic sanmiyorum oyle birsey oldugunu. Menudeki yaziyi dikkatli oku istersen
Bence sen menuyu degil de kilit ekranindaki o gunesli efekti ceksene bi merak ediyorum![]()
Bilmiyorum farklı olabilir ama ben g3 sistemi bile yukledim hepsi vardı tuhaf tabi g3 kullanmadm kuzeniminkinede bakmadm o kadar ayrıntılı.
Hava bulutlu bugun inanmiyosan sorabilirsin herkese 😃Bence sen menuyu degil de kilit ekranindaki o gunesli efekti ceksene bi merak ediyorum
Tamam sende gunesliyken cekersin [emoji3]Hava bulutlu bugun inanmiyosan sorabilirsin herkese 😃
Aynen ben suan g3 te neden oyle yaptklarini dusunuom siz yalan dionz desem bile yazilan ortada cok sacma olmus.Tamam sende gunesliyken cekersin [emoji3]
Bence gunes efekti gereksiz zaten ama sen g3te de ayni efekt var deyince isin rengi degisiyor bende yok cunkuAynen ben suan g3 te neden oyle yaptklarini dusunuom siz yalan dionz desem bile yazilan ortada cok sacma olmus.
Olmamasi sacmama gitti dedigim gibi g3 sistemi yukledim ondada var ve g3 un kopyasi.Bence gunes efekti gereksiz zaten ama sen g3te de ayni efekt var deyince isin rengi degisiyor bende yok cunku![]()
Bilmiyorum bana gelmedi daha.Fazla degisiklik var mi guncellemede? Hiz vs?
Güzel haber ama ben korkuyorum root atmaya . xda'da var mı anlatımı?Lollipop için root çıkmış bilginiz olsun.![]()
Çince bir sitede var. Donanım haberde türkçe anlatımı var. Uygulayanlar olumlu sonuç aldıklarını belirtmiş.Güzel haber ama ben korkuyorum root atmaya . xda'da var mı anlatımı?![]()
Bugün hunharca kullandım telefonu gerçekten. Ve sonuç bu ;
(Belki bana inanmayan arkadaşlar olabilir. Dikkat çekmek istiyorum şarj daha yüzde 15.)
![]()
20i güncellemesi paralellere düşmeye başlamış arkadaşlar .![]()
Bugün hunharca kullandım telefonu gerçekten. Ve sonuç bu ;
(Belki bana inanmayan arkadaşlar olabilir. Dikkat çekmek istiyorum şarj daha yüzde 15.)
![]()
Cidden ekran çok harcıyor.Sanki önceden bu kadar değildi.Android is yuzde kac kullaniyor. Genel olarak pil kullaniminin ss si varmi
Ekran %55 ne demek ya ekran olmasa suanda sarzin hala %50 civarindaydi yani![]()
Cidden ekran çok harcıyor.Sanki önceden bu kadar değildi.
Bu durumda iken almadım ekran görüntüsü fakat durum şöyle ;
![]()
Cidden ekran çok harcıyor.Sanki önceden bu kadar değildi.
Bu durumda iken almadım ekran görüntüsü fakat durum şöyle ;
![]()
Dediğine katılmamak elde değil.2K ekran telefonlar için gereksiz bir teknoloji. Daha şarj probleminin önüne geçemezken her şeyin fazlasını yapıyor ya firmalar sinir oluyorum.
En güçlü işlemci bende, en fazla ram bende, en iyi ekran bende olucak kafasıyla ilerledikleri için bataryayı 4000mah bile yapsalar yetmeyecek bu yüzden önce şarj probleminin önüne geçsinler ondan sonra 2k ekran koysunlar.
Bir telefon için 720 yada 1080p ekran yeterli 720p olması hem daha performanslı olmasını hemde daha uzun şarj süresi vermesini sağlar.
2K'nın verdiği görüntüde çok güzel zevk meselesi sonuçta gülü seven dikenine katlanır diyecez geçicez o zaman [emoji14]