Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bilgisayarın içini açtıktan sonra temizlemek için neler kullanabilirim ? Nemli bez zarar verir sanırım hava vursam sorun olurmu
Hava ver diş fırçası surt bun öyle temizliyorum. Mutlaka ama mutlaka açtığın zaman termal macun lari silip yenisini dok ve öyle tak Soğutucu paneli :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
bu ne? ben dark evopad 3g m7220'yi ışığı min.de kullanıyorum canavar gibi o kadar canavar ki micro usb soketini yaktı ama pcb'sine zarar vermedi ...

Akü bağlı o zaman ona

:D

[video=youtube;63IC2tJYrz4]https://www.youtube.com/watch?v=63IC2tJYrz4[/video]

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
5449ca0e5a8439e6bd73059fad95f5bd.jpg

Kullandığım bandajin tarihi eser olduğunu yeni farkettim :D

Edit: s.k.t 2003'müs ama hala sağlam :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
benim askerden gelişimin 5 gün 2 ay sonrası izin tarihi...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aksam Aksam çok iyi güldum ahahha
890ac08c12ff9d08dcf305f247790f2b.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Serviste şimdi bu cihaz ne durumda değişim mi yapılacak.
29b4ea29bc928bda7ec7283246189cd3.jpg

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Madonna yere kapaklandı. :O

- - - Mesaj Güncellendi - - -

American Horror Story 5.sezonda Lady Gaga da olacak :wub:
Günün en güzel haberi bu olsa gerek :tt1:

İyi olmuş freak show gerçekten en kötü sezonuydu. Yeni sezonda Jessica ve Sarah olmuyacak. Onların yerini doldurabilir Hotel teması nasıl olucak bakalım. :devil2:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] Oğuz abi r7 260x'i iade ettim problemli diye Sapphire'in olanı alıcaktım sonradan vazgeçtim bide nvidia deniyim dedim gittim gtx750 oc aldım.

MSI Afterburner programı yardımıyla oc yapıyorum sormak istediğim bir kaç soru var.

Core Clock'u bir kere arttırıyorum yani 5 ila 8 civarında artıyor, Memory Clock'u da 2 kere arttırıyorum yani 15 20 falan ekliyor üstüne ve yaptıktan aktif ediyorum sonra kayıt ediyorum 1ci profile bilgisayarı yeniden başlatıyorum.

Şimdi BF4'e girip test yapıcam sonra yavaş yavaş arttırmaya devam edicemde bir problemim var, çoğu kişi oc yapmış ve bf4 '' için geçerli '' Directx hatası alıyorlar internette bir sürü konu var bu yüzden bir noktaya kadar oc yapabiliyoruz daha fazla yaparsak oyunu oynarken görüntü donuyor belli bir zaman sonra ve directx hatası alıyorum.

Bunun önüne geçebilirmiyim? ısı değerlerimi kontrol ederek arttırabildiğim en son yere kadar gitmek istiyorum '' abartmadan elbette '' ama bir noktadan sonra directx hatası veriyor.

Şu anda şu rakamlardayım yavaştan ilerliyorum.

Not: Normalde 5-10 dakika içinde +0'dan +171'e çıkarttım yavaş yavaş Core ile Memory clock'u daha fazla cıkartırsam directx hatası alıyordum sonra arkadaş dediki ufak ufak arttırdığında pcyi resetlemezsen olmazki öyle oc yapılmaz dedi bende +0'a çektim şimdi baştan başladım bu rakamlara kadar geldim devam ediyorum.
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] dedi ki yanlış hatırlamıyorsam bu directx hatası bellek hızlarından kaynaklıymış dedi ne kadar doğuru bilmem ve herkes bu sorunu yaşıyor hem amd hem nvidia fark etmiyor oyunda bir sorun varmış...

SS atmayı unutmuşum:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION],

Directx hatası alman grafik işlemcinin stabil çalışmamasından kaynaklı. Kartın kendine özel directx için standart frekansları var onlar aşılınca directx bantı okunmadığı için bu hatayı veriyor. Yani tam olarak böyle :rolleyes: Ne umduk ne bulduk olsun millet bu kartla ultrada 30 40 fps'de oynuyor. Sebebi anakartlarının biraz daha üst sınıf olması ram fazlalığı ve işlemci beslemesi. Olsun bunada şükür diyelim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings,

Directx hatası alman grafik işlemcinin stabil çalışmamasından kaynaklı. Kartın kendine özel directx için standart frekansları var onlar aşılınca directx bantı okunmadığı için bu hatayı veriyor. Yani tam olarak böyle :rolleyes: Ne umduk ne bulduk olsun millet bu kartla ultrada 30 40 fps'de oynuyor. Sebebi anakartlarının biraz daha üst sınıf olması ram fazlalığı ve işlemci beslemesi. Olsun bunada şükür diyelim

Aynen aga anakart ve işlemcimde eski unutmamak lazım, 4cü çekirdeği açınca darboğaz düzeldi 7770 darboğaz yapıyordu 4çekirdeği açınca şu anda 260x bile yapmıyor.

Her neyse son durum bu şimdi oyunu açtım test ediyorum.

Voltajı 30'a kadar yükseltebiliyorum 1 er 1 er verdim 7'ye kadar getirdim en fazla kaç yapabilirim sağlıklısı nedir?

[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] Şimdi test ettim 30fps aldığım yerlerde 38 ila 42 fps alıyorum, ortalamaya 45 fps diyecem max 50 min 32-33-34

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Aynen aga anakart ve işlemcimde eski unutmamak lazım, 4cü çekirdeği açınca darboğaz düzeldi 7770 darboğaz yapıyordu 4çekirdeği açınca şu anda 260x bile yapmıyor.

Her neyse son durum bu şimdi oyunu açtım test ediyorum.

Voltajı 30'a kadar yükseltebiliyorum 1 er 1 er verdim 7'ye kadar getirdim en fazla kaç yapabilirim sağlıklısı nedir?

@Seyhoo Şimdi test ettim 30fps aldığım yerlerde 38 ila 42 fps alıyorum, ortalamaya 45 fps diyecem max 50 min 32-33-34

Ultrada mı ?

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Madonna yere kapaklandı. :O

İyi olmuş freak show gerçekten en kötü sezonuydu. Yeni sezonda Jessica ve Sarah olmuyacak. Onların yerini doldurabilir Hotel teması nasıl olucak bakalım. :devil2:
Jessicanın olmamasına bende üzüldüm açıkçası özellikle 2.sezonda rolünde harikaydı :dirol:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam yukarıda cihaz değişimi yazıyor, aşağıda cihaz onarımı. Net bir bilgi yok gibi. Cihazı verdiğiniz yeri arasanız daha iyi olur.
Açmıyor başarı servisi 20 dk hatta bekledim insafsız bunlar, neyse büyük ihtimal değişim olacağı yönünde bekleyelim bari.
Benim anlamadıgım nokta onarım tamamlanma tarihi girili ne haber verildi ne birşey altta da devam ediyor yazması.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Açmıyor başarı servisi 20 dk hatta bekledim insafsız bunlar, neyse büyük ihtimal değişim olacağı yönünde bekleyelim bari.
Benim anlamadıgım nokta onarım tamamlanma tarihi girili ne haber verildi ne birşey altta da devam ediyor yazması.

Şu vergilerden önce keşke telefon teknik servis desteği veren şirketleri denetleselerdi. Hizmet kalitesi hiç sabit değil. Birisi laf ettirtmiyor, çok iyiydi memnun kaldım diyor. Bir başkası rezaletti diyor. Bu ne biçim iş arkadaş.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şu vergilerden önce keşke telefon teknik servis desteği veren şirketleri denetleselerdi. Hizmet kalitesi hiç sabit değil. Birisi laf ettirtmiyor, çok iyiydi memnun kaldım diyor. Bir başkası rezaletti diyor. Bu ne biçim iş arkadaş.
Hocam Apple nin politikası güzel bu servisteki cihaz İP5C kulaklık takılı gözüküyordu devamlı filan bunun için değişim yapıyorlar kullanıcı açısından güzel bir olay aslında, ama apple'nin daha iyi distribütörler bulması lazım ( bulamaz Türkiye de tekelcilik anlayışı var )

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bir video veya bir söz meşhur olmuyor olmuyor, sonra bir anda sosyal medyada patlama oluyor. Anlayabilmiş değilim. Zamanını mı bekliyor nedir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir video veya bir söz meşhur olmuyor olmuyor, sonra bir anda sosyal medyada patlama oluyor. Anlayabilmiş değilim. Zamanını mı bekliyor nedir.
Sihirli bir deynek dokunduruluyor sanki, 1 yıldan berı 100 bin izlenme almayan video 1 ayda milyonlar tarafından izleniyor.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Sihirli bir deynek dokunduruluyor sanki, 1 yıldan berı 100 bin izlenme almayan video 1 ayda milyonlar tarafından izleniyor.
Sihirli değnek filan değil Youtube ünlü etmek istediği kişinin videolarını önerip duruyor o yüzden öyle

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bir deney videosu çekip koyasım geldi de video çekecek cihaz yok...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
intel hd graphics 4000 pes 2013te son ayarda sabit 60 fps verebiliyormuş, bunu da öğrenmiş olduk :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bizim ayıcık huawei hg253s'in root şifresini bulmuş ve değiştirmiş artık turkcell superonline modeme erişemicek restart yapamıcaklar diyor...

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Şu evlilik programları yayından kalksa keşke özellikle esra erolunki arkadaş senaryo falan yazılıp dizi çekilir yalanlar dolanlar ihtiraslar vb çok saçma kişilikler karakterler gülünc [emoji2]

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Assassins Creed kaç oyun ve isimleri ne? Ben brotherhood bitirdim, revelations yükleyemediğimden açılnadı 4 te de biraz oynadım. Beni etkileyen desmond oldu. Her oyunda var mı o? Eğer varsa bizim bilgisayarcıdan tüm oyunları alcam.(unity ve rogue yok sanırım, istesem de pc açmaz zaten)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...