Duhan.Soysal
Profesör
- Katılım
- 30 Temmuz 2014
- Mesajlar
- 4,236
- Reaksiyon puanı
- 184
- Puanları
- 243
Tırnak kullanıyorumkorkma kibar ol kredi kartı gibi kart kullan açarken bizim ayıcık da hiç açmamıştı fanı temizliyor.
Tırnak kullanıyorumkorkma kibar ol kredi kartı gibi kart kullan açarken bizim ayıcık da hiç açmamıştı fanı temizliyor.
Öyle yapıyorum zatenFlex kablo ve diğer ince kablolara kibar davran. Flex kablo kıskaçlarını kırmamaya dikkat et senin için büyük sıkıntı olur. Bide anakartı çok parmaklama hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
![]()
Babamın haberi varBilmiyorum ama benim oğlan böyle bişey yapaydı benden habersiz ayarları bozardım belki [emoji4]
Senin gibi şansım yoktuBabamın haberi varo dedi 5 6. Siniftayken yapmıştım format attiydim driver bilmiyordum internete giremyirdiuk sonra arkadaş halletti
Teşekkür ederimSenin gibi şansım yoktugeç bilgisayar sahibi oldum. Eskiler genel olarak öyledir sanırım bir çok kişi vardır böyle çok geç bilgisayar sahibi olan. Atari salonları ile başladık biz sonra eve atari girdi Öyle.
13 yaşında olman böyle ilgili hevesli olman güzel herşey gönlünce olsun.
Flex kablo ve diğer ince kablolara kibar davran. Flex kablo kıskaçlarını kırmamaya dikkat et senin için büyük sıkıntı olur. Bide anakartı çok parmaklama hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
![]()
Tırnak kullanıyorum
Haklısın. Alttaki vidalari sokunce tık diye geliyor aslında. Zorlanmiyorum. Centikler metal kırılma söz konusu değilbu dell bilmem ne? bios pili msi vr601-049'un ki ile aynı tasarım olarak bam başka bizim vr601 hesap makinası gibi kaldı dvd-rw ide? sata? vr601-049'de sata hdd ide dvd-rw var yenisini bulmak zor çekmece ile pcb arasındaki flexi kablo'yu bozdu ayıcık...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
banka kart,plastik bıçak kullan tırnakların yetersiz kalır yada kırılır acıması da mümkün parmağını çok hızlı çekersen parmağını da kesmen mümkün ben bunu başardım cihaza bakıyorum bir parmağıma bu nasıl oldu?
Kırık değil zatenFlex kablonun tırnağı kırıldıysa pattex yapıştırıcı ile veya sıcak silikonla hafif üzerine damlatın çalışır.
Anladım abi...Kırık değil zatenonlar öneride bulundu
pc sapasağlam ve bende tecrubeliyim
![]()
Aynen haklısınAnladım abi...
Olsun kırık olan vardır fazla bilgiden zarar gelmez. [emoji6]
Bizi seven olmadığı sürece benim için boş aşk-meşk [emoji17]Ortalık aşk kaynıyo yalanın vergisi yok herkes birbirini çok seviyor..
Bizi seven olmadığı sürece benim için boş aşk-meşk [emoji17]
Bişey olmaz çok kolay. Olmazsa sana yardım ederiz canlı destekle![]()
%75 te yada %50 de kullanın zamanla alışırsınızEkran parlaklığını tam açarak kullandım 3 gün boyunca şuan Otomatik modda aldım çok kötü geliyor ekran alıştık canlı ekrana![]()
Yalandan kim ölmüş
Akk astin dadxadaxaxasxaxMega.co dan dosya indiriyordum saniyede 1.5 megabaytla oh ne güzeldi 3 gb indikten sonra 300 kilobayta düştü hızı normal mi sizce![]()
Ekran parlaklığını tam açarak kullandım 3 gün boyunca şuan Otomatik modda aldım çok kötü geliyor ekran alıştık canlı ekrana![]()
Mega.co dan dosya indiriyordum saniyede 1.5 megabaytla oh ne güzeldi 3 gb indikten sonra 300 kilobayta düştü hızı normal mi sizce![]()
Akk olabilir ondan şüphe ettim of olmadı bu iş başka yerden felan girmiyomAkk astin dadxadaxaxasxaxşaka bir yana yükselir o eğer başka yerden giriyosan