Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Flex kablo ve diğer ince kablolara kibar davran. Flex kablo kıskaçlarını kırmamaya dikkat et senin için büyük sıkıntı olur. Bide anakartı çok parmaklama hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

yH4xtos.png
Öyle yapıyorum zaten :) çok inceler :) ben 7 8 ke soktum zaten biliyorum adım gibi pc yi :) hocam tanıdığınız kadariyla pc bilgim nasıl ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şuan pc canavarı yim kuzen pc mühendisi benden fazla biliyon dedi (hava atıyor) :D :D Pc öğretmeni de öyle dediydi
Pc bilgim nasıl sizce?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Babamın haberi var :) o dedi 5 6. Siniftayken yapmıştım format attiydim driver bilmiyordum internete giremyirdiuk sonra arkadaş halletti
Senin gibi şansım yoktu :) geç bilgisayar sahibi oldum. Eskiler genel olarak öyledir sanırım bir çok kişi vardır böyle çok geç bilgisayar sahibi olan. Atari salonları ile başladık biz sonra eve atari girdi Öyle.
13 yaşında olman böyle ilgili hevesli olman güzel herşey gönlünce olsun.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Senin gibi şansım yoktu :) geç bilgisayar sahibi oldum. Eskiler genel olarak öyledir sanırım bir çok kişi vardır böyle çok geç bilgisayar sahibi olan. Atari salonları ile başladık biz sonra eve atari girdi Öyle.
13 yaşında olman böyle ilgili hevesli olman güzel herşey gönlünce olsun.
Teşekkür ederim :) haklısınız :) şükürler olsun ki imkân var...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
kafam bi milyon oldu yahu yaklaşık 2 saatir ödev araştırıyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Flex kablo ve diğer ince kablolara kibar davran. Flex kablo kıskaçlarını kırmamaya dikkat et senin için büyük sıkıntı olur. Bide anakartı çok parmaklama hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

yH4xtos.png

bu dell bilmem ne? bios pili msi vr601-049'un ki ile aynı tasarım olarak bam başka bizim vr601 hesap makinası gibi kaldı dvd-rw ide? sata? vr601-049'de sata hdd ide dvd-rw var yenisini bulmak zor çekmece ile pcb arasındaki flexi kablo'yu bozdu ayıcık...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tırnak kullanıyorum

banka kart,plastik bıçak kullan tırnakların yetersiz kalır yada kırılır acıması da mümkün parmağını çok hızlı çekersen parmağını da kesmen mümkün ben bunu başardım cihaza bakıyorum bir parmağıma bu nasıl oldu?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
bu dell bilmem ne? bios pili msi vr601-049'un ki ile aynı tasarım olarak bam başka bizim vr601 hesap makinası gibi kaldı dvd-rw ide? sata? vr601-049'de sata hdd ide dvd-rw var yenisini bulmak zor çekmece ile pcb arasındaki flexi kablo'yu bozdu ayıcık...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

banka kart,plastik bıçak kullan tırnakların yetersiz kalır yada kırılır acıması da mümkün parmağını çok hızlı çekersen parmağını da kesmen mümkün ben bunu başardım cihaza bakıyorum bir parmağıma bu nasıl oldu?
Haklısın. Alttaki vidalari sokunce tık diye geliyor aslında. Zorlanmiyorum. Centikler metal kırılma söz konusu değil :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Flex kablonun tırnağı kırıldıysa pattex yapıştırıcı ile veya sıcak silikonla hafif üzerine damlatın çalışır.

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ortalık aşk kaynıyo yalanın vergisi yok herkes birbirini çok seviyor..

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bişey olmaz çok kolay. Olmazsa sana yardım ederiz canlı destekle :)

Hepinize teşekkür ederim :) Videolarını izledim arka kısmı çıkarmak için önce hdd yi sökmem lazım daha sonra vidaları sökmem lazım cumartesi boş olursam yapacağım önce masamı toparlamam lazım masa masa değil 2. Dünya savaşından çıkmış japonya gibi ne ararsan var

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ekran parlaklığını tam açarak kullandım 3 gün boyunca şuan Otomatik modda aldım çok kötü geliyor ekran alıştık canlı ekrana :(

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Ekran parlaklığını tam açarak kullandım 3 gün boyunca şuan Otomatik modda aldım çok kötü geliyor ekran alıştık canlı ekrana :(
%75 te yada %50 de kullanın zamanla alışırsınız :)

Ben telefonu okulda kasma yapsın oyun oynatmasın oyun oynamak için alanlar telefonun kasıyor oynamayacağım al telefonunu desin diye 497 mhz de sabitlemiştim fark etmeden 1 hafta kullandım hiçte aklıma gelmedi :D

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Mega.co dan dosya indiriyordum saniyede 1.5 megabaytla oh ne güzeldi 3 gb indikten sonra 300 kilobayta düştü hızı normal mi sizce :mad:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

bu ne? ben dark evopad 3g m7220'yi ışığı min.de kullanıyorum canavar gibi o kadar canavar ki micro usb soketini yaktı ama pcb'sine zarar vermedi ...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bilgisayarın içini açtıktan sonra temizlemek için neler kullanabilirim ? Nemli bez zarar verir sanırım hava vursam sorun olurmu

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
American Horror Story 5.sezonda Lady Gaga da olacak :wub:
Günün en güzel haberi bu olsa gerek :tt1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...