Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bence 3 sene ömrü daha var tabi darbe gelmezse ve sıkıştırılmazsa :) Reallocated Sector Count bende kırmızı olan bir disk bad sectorleri disk yüzeyinde değil o bölmede çıkarıyordu disk kırmızı kırmızı 3 sene daha gitmişti sonra saniyede 3 mb okuma hızına ulaşınca gömdük

EkrenGoruntusu-6.png

linux mint17.1 x64 diskler de böyle görünüyor yeni alamam bütçe yok bir usb ayarlayıp ona linux mint kurmayı düşünüyorum bir kredi kartı ile 32gb usb alıcam kartın sahibi fark ederse pitbol gibi olur...
EkrenGoruntusu-25.png

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Dertleşecek adam gibi bir arkadaşımın olmadığı dünyada herkese selam

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
linux mint17.1 x64 diskler de böyle görünüyor yeni alamam bütçe yok bir usb ayarlayıp ona linux mint kurmayı düşünüyorum bir kredi kartı ile 32gb usb alıcam kartın sahibi fark ederse pitbol gibi olur...

Dolar aldı başını gidiyor, her gün alevlenmesi için çalışıyorlar sanki fiyatlar da yükseklik var.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Survivor ile ilgili neden bir konu yok?Donanım haberde zibilyon tane konu var iken burada neden açılmadı.Tv/radyo kısmında bir tane kon açılmış fakat oda silinmiş silinme nedeni acunn medya hakkında haber yapmıyoruz diye yazıyor.Peki sadece hayranlarının yarışlar hakkında düşüncelerini paylaştığı bir konu açılamaz mı?Konu durup dururken silinmeden sorayım dedim....

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şu Opel'in kedileri de sıktı artık. Ne zaman YouTube'dan bişey açsam o reklam...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Biyoloji hocası herkese ödev verdi bi bitki yetiştireğiz tüm ayrıntısına kadar özellikleri bilinecek. Böyle bi site var mı??

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Siri'nin Türkçe tanıtımı ile ilgili bir video izledim.Gülme krizlerine girdim. Güzel cevaplar veriyor. :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Olsun abi ya daha iki gözüde gökyüzünde bu diskin umarım toprağa kaymaz bir gözü :) 14.17 ms access time süper bir süre bence kıymet bilmek lazım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Laptop um bakın Dell :)
f466c3f95d09946eae70d7577707614b.jpg

Bu anakartın kronik sorunu var hiç arıza yaptı mı ? Tam marka model verir misin merak ettim ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ben daha laptop un içini açacak cesareti topluyamadım temizlemek istiyorum ama birleştiremem diye korkuyorum :D
Benim pc tozlu değil bu tozluydu soktum yaptım suan tıkır tıkır :) ama korkarak hiçbir şey elde edemezsin bak bana ben nasıl yapıyorum ve 13 yaşındayım :) korkma :)
Olsun abi ya daha iki gözüde gökyüzünde bu diskin umarım toprağa kaymaz bir gözü :) 14.17 ms access time süper bir süre bence kıymet bilmek lazım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu anakartın kronik sorunu var hiç arıza yaptı mı ? Tam marka model verir misin merak ettim ?
Dell inspiron n5010 hiçbir şey olmadı Dell işte marka kalite 5 yıllık 2010 da aldık. :) kronik sorun derken sıkıntı yok ki ? :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
resim eklicem eklenmiyo ya ne güzel caps bulduydum

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bişey olmaz çok kolay. Olmazsa sana yardım ederiz canlı destekle :)
Aynen. Ama arkadaş korkarak bu işe başlarsa yol katedemez. Bizde korktuk. Bizde azar yedik :) (babadan) ama sonra araştıra araştıra bulduk çözümü :) araştırmayla oluyor aslında :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Aynen. Ama arkadaş korkarak bu işe başlarsa yol katedemez. Bizde korktuk. Bizde azar yedik :) (babadan) ama sonra araştıra araştıra bulduk çözümü :) araştırmayla oluyor aslında :)

korkma kibar ol kredi kartı gibi kart kullan açarken bizim ayıcık da hiç açmamıştı fanı temizliyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Flex kablo ve diğer ince kablolara kibar davran. Flex kablo kıskaçlarını kırmamaya dikkat et senin için büyük sıkıntı olur. Bide anakartı çok parmaklama hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

yH4xtos.png

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bilmiyorum ama benim oğlan böyle bişey yapaydı benden habersiz ayarları bozardım belki [emoji4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...