S
SDN Okuru
SDN Okuru
garantiye gönderme sebebin ne idi ?
Arkadaslar bende sony in pc vaio su da x periasida var tvside var simdiye kadar bi sikinti yasamadim taki en son aldigim smart tvsi ne kadar.. Urun 127 ekran yakindan izleyemiyosunuz urunu aldiktan 5 sonra yakindan baktigimda bir ölu piksel fark etim servise cagirdim 1 haftasonra geldiler urunu goturduler incelemek için ve 25 gun sonra tarafim aranip kullanici hatasi deyip gecistirdiler yani 3000 tl hatali urun satip sucu uzerime attilar
Evde çocuk varsa kullanıcı hatası olabilir televizyon ortak kullanılan bir şey
Çocukla ne alakası var ölü pixelin?
Benim laptop'unda açma kapama tuşu arızalandı, kullanıcı hatası dediler. "Bu kanaate nasıl vardınız" dediğimde ise; "burada 20 tane arızalı bilgisayar var, ama hiçbirinin power tuşu arızalı değil, üretim hatası olsa başka bilgisayarda da olurdu dediler". Bende "böyle saçmalık olur mu, bir arızanın kullanıcı hatası olmaması için illa hepsinde olması mı lazım" dedim. "Sony nin politikası bu" dediler.
Hakem heyetine başvurdum, bilgisayarı bilirkişi inceledi, bilirkişi raporunda kullanıcı hatası olmadığı kesinleşti. Henüz heyet kararı bana ulaşmadı, ulaşınca buradan yayınlarım.