Sony yetkili servisi kalitesi

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
teleservice var sadece ankarada. o da istanbulla bağlantılı. yani cihazları falan ordan alıyor. benim işim düştü ve emekli maaşı çekiyor gibi hissettim :D aynı banka sırası falan. şahsen pek beğenmedim elemanlar tezat. kimi açıklıyor ve gerekeni yapıyor. kiminin ağzından lafı cımbızla alıyosun. o değişken durum ama genel olarak beğenmedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende z1 aldım sugeçirmiyo filan diye biton anlattılar sonra suya soktuktan sonra 2 saat sonra kapandı telefon telesevice garantiye yolladım ordanda bana telefonunuz suya geçirmezlik testinden başarı ile geçmiştir ama içinde sıvı teması bulnmuştur diye bi rapor düzenlemişler 1300 kusur lira verirsem yenisini yollıyacaklarmış yardımcı olabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende sony xperia zr var telden çok memnunum fakat daha 1 aylıkken wifiye bağlanmadığı için teknik servise verdik yaklasık olarak 2 hafta sonra telefonunuz oldu gelın alın dediler gittik aldık eve geldiğimizde ise olmamıştı teknık servisi hiç ama hiç beğenmedi bu yuzden bır daha sony cep telefonu almıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende xperia sola var telefon ilk aldığımdan beri sorun veriyordu xperia destek e yazıyorum paso fabrika ayarına dönün diyodu geçenlerde kapandı açılmadı update servisi indirin dediler açtım geçen kapanıp durmaya başladı update centerda çözemedi garantiye yolladım alınca garantisi var dedilr şimdi yok diyolar 60 lira verin yapalım bu telefonun sıfırını nasıl alabilirim yani para iadesi filan olur mu telde ölü pikselde var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende z1 vardı benim de başıma geldi düştü ekranda görüntü yoktu teleservise yolladım 500 tl masraf cıktı yolladım bir ay oldu yedek parca bekliyor dediler yedek parca bekleyeli 2 hafta oldu aradım telefonumu geri yollayın parayıda hesabıma yatırın dedim teleservis tam bir rezaletttttt

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Haklisin servis hizmetleri beş para etmez. Iletişim bölümünte telefon numarasina bakin. Ankara bölgesi için 0216 ile başlayan istanbul anadolu yakasi telefonunu arayacaksin. Ara telefonu düşürebilirsen helal olsun ... Ben de sony Xperia Z1 var. Telefon idare edre mükemmel diyemem harware sorunlari var. Adaptör dayandiramiyorum. Her şarj sonunda yeni bir adaptör almak zorunda kaldim. Bilmiyorum sorunu araştiriyorum ama hala muhatap bulamadim ariyorum.........

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LANET OLSUN SONY DE TELESEVİCEYEDE cep telefonumu gönderdim şarj soketinde teller geriye kıvrıldı teleservice denilen şube 450 tl ye yaparız garnti kapsamı dışında dediler. artık söz bulamıyorum muhatapda

TAVSİYE: SONY VE TELESERVİCEDEN UZAK DURUN:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende sony in pc vaio su da x periasida var tvside var simdiye kadar bi sikinti yasamadim taki en son aldigim smart tvsi ne kadar.. Urun 127 ekran yakindan izleyemiyosunuz urunu aldiktan 5 sonra yakindan baktigimda bir ölu piksel fark etim servise cagirdim 1 haftasonra geldiler urunu goturduler incelemek için ve 25 gun sonra tarafim aranip kullanici hatasi deyip gecistirdiler yani 3000 tl hatali urun satip sucu uzerime attilar

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende sony in pc vaio su da x periasida var tvside var simdiye kadar bi sikinti yasamadim taki en son aldigim smart tvsi ne kadar.. Urun 127 ekran yakindan izleyemiyosunuz urunu aldiktan 5 sonra yakindan baktigimda bir ölu piksel fark etim servise cagirdim 1 haftasonra geldiler urunu goturduler incelemek için ve 25 gun sonra tarafim aranip kullanici hatasi deyip gecistirdiler yani 3000 tl hatali urun satip sucu uzerime attilar

Evde çocuk varsa kullanıcı hatası olabilir televizyon ortak kullanılan bir şey

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Evde çocuk varsa kullanıcı hatası olabilir televizyon ortak kullanılan bir şey

Çocukla ne alakası var ölü pixelin?

Benim laptop'unda açma kapama tuşu arızalandı, kullanıcı hatası dediler. "Bu kanaate nasıl vardınız" dediğimde ise; "burada 20 tane arızalı bilgisayar var, ama hiçbirinin power tuşu arızalı değil, üretim hatası olsa başka bilgisayarda da olurdu dediler". Bende "böyle saçmalık olur mu, bir arızanın kullanıcı hatası olmaması için illa hepsinde olması mı lazım" dedim. "Sony nin politikası bu" dediler.
Hakem heyetine başvurdum, bilgisayarı bilirkişi inceledi, bilirkişi raporunda kullanıcı hatası olmadığı kesinleşti. Henüz heyet kararı bana ulaşmadı, ulaşınca buradan yayınlarım.

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adam nokıa deyıp teleservıce kötü diyor sony baslıgı altında desene fırma yanı nokıa sorunlu dıye.. sony genelde tamır olayı yoktur yenı cıhaz gonderırler z2 uretımı yoksa stoktada sıfır cıhaz kalmamıssa z3 gonderırler... sony firmasının üstüne bu konuda baska fırma yoktur nokıa sadece yazılım atıp gonderır

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çocukla ne alakası var ölü pixelin?

Benim laptop'unda açma kapama tuşu arızalandı, kullanıcı hatası dediler. "Bu kanaate nasıl vardınız" dediğimde ise; "burada 20 tane arızalı bilgisayar var, ama hiçbirinin power tuşu arızalı değil, üretim hatası olsa başka bilgisayarda da olurdu dediler". Bende "böyle saçmalık olur mu, bir arızanın kullanıcı hatası olmaması için illa hepsinde olması mı lazım" dedim. "Sony nin politikası bu" dediler.
Hakem heyetine başvurdum, bilgisayarı bilirkişi inceledi, bilirkişi raporunda kullanıcı hatası olmadığı kesinleşti. Henüz heyet kararı bana ulaşmadı, ulaşınca buradan yayınlarım.

Sizin durumumuz için bir şey diyemem ancak bazen oluyor kuzenim sony dizüstü bilgisayarın ekranına kafa attı ölü piksel oluştu buna şahit oldum

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Sony Xperia S kullanmıştım, suya düşürmüştüm bozulmamıştı telefon ama ekranı gitmişti, pirinçte falan beklettim işe yaramadı servise verdim. Cihaza kullanıcı hatası demediler, 2,5 hafta sonra cihaz elime geçti. Sony Vaio laptobum bozulmuştu , 1-2 dk içerisinde kendini kapatıyordu, verdim 3 gün sonra gidip aldım cihazı. Telefon işi biraz daha tehlikeli çünkü Teleservice pekte güvenilecek bir firma değil. Diğer cihazlarında ise şans işi. Sony, her bölgede farklı servis firmaları ile anlaşıp onları yetkili servis yapıyor orada. İzmir'de Apex var yetkili servis olarak, ve gerçekten iyiler. Garanti işlemlerini yapmam 1 dakikamı aldı, bana biraz yoğunuz gecikebilir dediler, 3 günde cihazı teslim aldım. Başka bölgelerde ki firmalara göre değişir bu durum. Aslında Sony'nin bu duruma el atması gerekli.

mrtcnkhrmn38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia z2 aldım bundan 3-4 ay önce. Metal ayaklı sandalyeyle üzerine oturdum ekran+cam tamamen gitti. Bende teleservice'ye gönderdim. Sadece ekranı değiştirmekle yükümlü oldukları halde kasa değişimi yapmışlar yanlarda ve kapaklarda çizik vardı bunları gidermişler 9 gündede teslim ettiler. Memnun kaldım yani. Telefonum geldi 2 hafta sonra kamera teklemeye açılmamaya başladı. Bende tekrardan yolladım baya bir özürlendiler 2 günde hallettiler bu sefer. Yani bozulabilir sonuçta bilerek yaptıklarını sanmam. Ama sıkı çalıştıklarını söyleyebilirim. Hiç bir sıkıntı yaratmadılar bana