PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ps4 içinde Cd bırakırsak herhangi bir sorun olur mu ?.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ps3e verdikleri tief'i 4 verselermiş keşke, neyse.

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Assassin Creed Unity oynayan varmı oyunun online modu varmı acaba hikayesi uzunmu oyunun???

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iç karartıcı bir müzik koymuşlar :). Kullandıgım bluray diskin altına parmak izim geçti. Bunu gözlük bezi ile silsek bir şey olurmu ?

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iç karartıcı bir müzik koymuşlar :). Kullandıgım bluray diskin altına parmak izim geçti. Bunu gözlük bezi ile silsek bir şey olurmu ?
hocam ben mutfak beziyle sildim bisey olmadi ondan hic bisey olmaz [emoji1] [emoji1]

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Abi bu kadar pinpiriklenmeyin ya :D
Nano çip değil ya silerken baskı yapmayın ve kimyasal kullanmayın yeter yumuşak bir bez gözlük bezi olabilir hafifçe bastırmadan sil geçer . Hiç te birsey olmaz :)

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Nebiliyeim diğer forumlarda baktıgımda çizilir vs vs diye birşeyler söylüyorlardı ondan sormak istedim. :) Ayrıca ilk konsol ve bluray kullanınca maruz görün :)

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun din hocamla karşılaştım hocam Gta 5 te başkasını öldürüp parasini almak caizmidir dedim singleplayerde caizdir ama online de haramdır dedi beyler bilginize 😄😄

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bugun din hocamla karşılaştım hocam Gta 5 te başkasını öldürüp parasini almak caizmidir dedim singleplayerde caizdir ama online de haramdır dedi beyler bilginize 😄😄
Hahahahah

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar oyun yok ya PS4 için Assassin creed unity mi Shadow of mordor mu hangisini alacamı karar veremiyorum :D Order a da daha 1 ay var

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ps4 un ds4 ünden ses alıyorum akşamları kulaklık ile oynuyorum ama ps4 ün içinden çıkan o nalet ve dandik malzemeli kulaklığı takmıyorum telefonumun mıkrofonlu kulaklıkgını takıyorum ama bu mikrofonu bir türlü kapatmayı bulamadım kutu içeriğinden çıkan dugme ıle kapanıyor da bunu nasıl kaptabılırım, note 4 kulaklıgı ile kullanmaktayım .

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar ps4 un ds4 ünden ses alıyorum akşamları kulaklık ile oynuyorum ama ps4 ün içinden çıkan o nalet ve dandik malzemeli kulaklığı takmıyorum telefonumun mıkrofonlu kulaklıkgını takıyorum ama bu mikrofonu bir türlü kapatmayı bulamadım kutu içeriğinden çıkan dugme ıle kapanıyor da bunu nasıl kaptabılırım, note 4 kulaklıgı ile kullanmaktayım .

PS düğmesine basılı tutun. Çıkan menüden cihazları ayarlaya tıklayıp istediğiniz şekilde ayarlayın. Ya da Ayarlar menüsünden cihazlar kısmından istediğiniz değişilikği yapabilirisniz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
PS düğmesine basılı tutun. Çıkan menüden cihazları ayarlaya tıklayıp istediğiniz şekilde ayarlayın. Ya da Ayarlar menüsünden cihazlar kısmından istediğiniz değişilikği yapabilirisniz.
Gece ya gözümden kaçtı ya bulamadım birazdan deneyeceğim teşekkürler.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yok hocam ordan mikrofon kapatılmiyor

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Yok hocam ordan mikrofon kapatılmiyor

Oradaki ayarlarda yoksa başka türlü kapatamazsınız. DS4'ün üzerindeki mikrofunu açıp kapatma seçeneği koymuşlar aynı şekil de camerada da mikrofun sesini kıs özelliği var. Bende gold wireless headset var tuş ile kapatıp açıyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Oradaki ayarlarda yoksa başka türlü kapatamazsınız. DS4'ün üzerindeki mikrofunu açıp kapatma seçeneği koymuşlar aynı şekil de camerada da mikrofun sesini kıs özelliği var. Bende gold wireless headset var tuş ile kapatıp açıyorum.
Bende gözükmüyor mikrofon kapatmak.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bende gözükmüyor mikrofon kapatmak.

Sadece DS4 için var oda hoparlörü kapatıyor. Kamera içinde mikrofon sesini kıs özelliği koymuşlar, aynı şekil de kulaklık için ses kıs özellği var ama mikrofon kapatma ayarı koymamışlar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam konuşma grubu kurun gizli sonra ordan options gelip mikrofon kapatma var yani sesiniz gitmez böyle de yöntem var
Ben kimsete gitmesin istiyorum mikrofon ses alma hassasıyetını azalttım fakat az da olsa gıdıyor, tamamen kapatma var mı yok mu ps4 un kulaklıgı dısındakılerde ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben kimsete gitmesin istiyorum mikrofon ses alma hassasıyetını azalttım fakat az da olsa gıdıyor, tamamen kapatma var mı yok mu ps4 un kulaklıgı dısındakılerde ?
Zaten konuşma grubu kurup mikrofon kapatırsanız kimseye gitmez oyundakilere de gruptakilerede sesiniz gitmez

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278