Aynen ben de sürekli içinde bırakıyorum sorun oluşturur mu?Hocam ps4 içinde Cd bırakırsak herhangi bir sorun olur mu ?.
Ben hep bırakıyorum sorun yok. Hatta daha iyi oluyor cd tam çıkar cizilmemis oluyor.Hocam ps4 içinde Cd bırakırsak herhangi bir sorun olur mu ?.
Çok iç karartıcı bir müzik koymuşlar. Kullandıgım bluray diskin altına parmak izim geçti. Bunu gözlük bezi ile silsek bir şey olurmu ?
hocam ben mutfak beziyle sildim bisey olmadi ondan hic bisey olmaz [emoji1] [emoji1]Çok iç karartıcı bir müzik koymuşlar. Kullandıgım bluray diskin altına parmak izim geçti. Bunu gözlük bezi ile silsek bir şey olurmu ?
HahahahahBugun din hocamla karşılaştım hocam Gta 5 te başkasını öldürüp parasini almak caizmidir dedim singleplayerde caizdir ama online de haramdır dedi beyler bilginize 😄😄
Arkadaşlar ps4 un ds4 ünden ses alıyorum akşamları kulaklık ile oynuyorum ama ps4 ün içinden çıkan o nalet ve dandik malzemeli kulaklığı takmıyorum telefonumun mıkrofonlu kulaklıkgını takıyorum ama bu mikrofonu bir türlü kapatmayı bulamadım kutu içeriğinden çıkan dugme ıle kapanıyor da bunu nasıl kaptabılırım, note 4 kulaklıgı ile kullanmaktayım .
Gece ya gözümden kaçtı ya bulamadım birazdan deneyeceğim teşekkürler.PS düğmesine basılı tutun. Çıkan menüden cihazları ayarlaya tıklayıp istediğiniz şekilde ayarlayın. Ya da Ayarlar menüsünden cihazlar kısmından istediğiniz değişilikği yapabilirisniz.
Yok hocam ordan mikrofon kapatılmiyor
Bende gözükmüyor mikrofon kapatmak.Oradaki ayarlarda yoksa başka türlü kapatamazsınız. DS4'ün üzerindeki mikrofunu açıp kapatma seçeneği koymuşlar aynı şekil de camerada da mikrofun sesini kıs özelliği var. Bende gold wireless headset var tuş ile kapatıp açıyorum.
Bende gözükmüyor mikrofon kapatmak.
Hocam konuşma grubu kurun gizli sonra ordan options gelip mikrofon kapatma var yani sesiniz gitmez böyle de yöntem varBende gözükmüyor mikrofon kapatmak.
Ben kimsete gitmesin istiyorum mikrofon ses alma hassasıyetını azalttım fakat az da olsa gıdıyor, tamamen kapatma var mı yok mu ps4 un kulaklıgı dısındakılerde ?Hocam konuşma grubu kurun gizli sonra ordan options gelip mikrofon kapatma var yani sesiniz gitmez böyle de yöntem var
Zaten konuşma grubu kurup mikrofon kapatırsanız kimseye gitmez oyundakilere de gruptakilerede sesiniz gitmezBen kimsete gitmesin istiyorum mikrofon ses alma hassasıyetını azalttım fakat az da olsa gıdıyor, tamamen kapatma var mı yok mu ps4 un kulaklıgı dısındakılerde ?
Hocam birde Gta 5 online arabam kimse kullanamasin yanıma otursun ama kullanamasin istiyorum bu ayarı nereden yapıyoruz , birde su pasif moda hemen girme veya hemen çıkma olayını anlatirmisiniz?Arkadaşın dediği gibi Grup ayarlarında bu tür seçenekler var.
Kullanım Kılavuzu
http://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/party/p_screens.html