• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 4 dakikada 1 şarj

Arkadaşlar Lg g2 alalı neredeyse 2 hafta oldu ama şarj pek tatmin etmedi beni.Günde 1 kere şarj ediyorum.Günde 1 saat ortalama oyun oynuyorum geri kalan sürede whatsapp instagram falan 24 saatin 7-8 saati kullanıyorum ve 0 parlaklıkta.Az önce farkettim snapchatte dolaşırken 20 dakikada %5 şarj gitti normal mi ? Yoksa garantiye vereyim mi ?

1 günü çıkarıyorsa normal çıkarmıyorsa sıkıntı vardır

Normal zaten LG bataryayı iyi yapıyor siz galiba hiç akıllı telefon kullanmadınız :)

Normal sıkıntı olmaz :D bana kalsa 10 gün idare etmeli :D çıkarmi acaba öyle Bataryalar ?

Snapchat, instagram, ask,fm bunlar uygulama olarak kullanıldıkda daha fazla şarj ve mg harçar, tarayıcıdan kullanmak daha hesaplı

Özellikle facebook uygulamasından uzak durun derim :)

Sık sık arka planda çalışan uygulamaları kapatın ve tek bir uygulama kullanın. Azda olsa bataryaya etkisi olacaktır. Onun haricinde gayet yeterli bir saat sunmuş.

Bende LG G2 kullanıyorum. Hiç kapatmam, yer bulma modu yüksek hassasiyette, konuşma pek fazla değil, sürekli 3g bağlı, kısacası açık olabilecek her şey açık.
Tam olarak 2 gün rahatlıkla kullanıyorum, sizin telefonda bir problem olabilir.

20 dakikada yuzde 5 sarj
Yani toplamda 400 dakika ekran süresi gayet iyi gidiyor sarjin sorun yok.
Bir dahaki sorunlarin icin Kulübü kullanmayı unutmayalım

Peki en az 1 saat oyun oynuyo musunuz
Oyun oynadikca pil ömrü düşer yüzde 43 2 saat 44 dk ekran süresi var yani seninki gayet iyi
89307111b644573ea553cc502b9d6433.jpg

Hazir burdayken sorayim ya am-pm saat ayari yaparken 1:57 am yerine 1:57 öö yaziyor ? Nasil duzeltilir

Arkadaşlar bende lg g2 aldım telefon %50 parlaklıkta ve wifi açık iken 3 dakikada 1 şarj gidiyor kitkat yükledikten sonra galiba böyle oldu yokmu bir çağresi garanti dışı bırakmadan nasıl jelly beana geri dönebilirim?

Lg g2 alalı 1 hafta oldu. Ilk aldığımda satıcı 10 saat telefon kapalı şekilde sarj et dedi ettim. Wattsapp ,face, instagramda Geziyorum. 3 dakikaya bir yüzde 1 şarj gidiyor. Nirmal mi? 3000 amper olmasına rağmen beni pek tatmin etmedi. Sizce servise vereyim mi? Yapacak başka bir şey var mı?