Galaxy Note 4, LG G3, Xperia Z3, iPhone 6-6 Plus, Htc One M8 | Sizce Yeni Kral Kim?

Sizce son dönemin en iyi telefonu hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    266

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar 3 yıldır 4s kullanıyorum. Stabil mi evet IOS 8 yayınlanıncaya kadar. Cihaz kasacak diye IOS 8 yüklemedim ama bu seferde uygulamalar güncellenince kullanım esnasında kendi kendine uygulama kapanıyor veya donuyor. Yani diyor ki IOS 8 i yükle ancak okuduğum bloglar ve forumlar da IOS 8 4s'i kasıyor mesela facebook 5sn.de açılıyor, safari bilmem kaç sn sonra açılıyor falan filan. Ayrıca telefon takılıp kendi kendine kapanır da oldu.
Sonuç: İphonlerda stabilite aynı androidlerde olduğu gibi 2,5-3 yıl kadar sonrası beni değiş diyor
Samsunga gelince BADA işletim sistemli Wave 2 almıştım o zaman iphone 4'le kıyaslanan bir telefondu sonuç 3 yılın sonunda iphone 4 hala kullanımdayken wave 2 çöp oldu neden samsung müşteri desteğini kesti BADA'ya da ondan. peki benim suçum neydi Samsunga güvenmek mi?
Benim bu yazılardan anladığım şey şu artık firmalar müşterileri akıllı telefonlarını değişsin diye 3 hadi bilemedin 4 yıl sonra kasacak telefonlar üretiyor olmadı yazılımları güncelleyerek telefonların kasılmasını sağlıyorlar. Peki biz onların para tuzağına düşelim mi. Malesef evet çünkü bu teefonlar artık sadece telefon değil iş hayatımızı da düzenleyen gereçler. Oyun oynamak isteyen tablet alsın. Onun dışında İphone 6+ ve note 4 aşağı yukarı aynı sadece ben kalem özelliği dolayısıyla note 4 'e daha yakınım. Dİğer androidlere gelince ucuz olsun dersen LG G3 yoksa hepsi aşağı yukarı birbirnin aynı ama androidler arasında kalem özelliği sebebiyle note 4 sanki biraz önde gibi.
Ancak iphone 6 için söyliyeyim artık telefonlar hem tablet hem telefon durum böyle olunca gelecek telefonları phablet sınıfıdır. Bu süreçte 6 bir süre sonra çöp olur 6+ üzerinden iphone satışları devam eder ve bir süre sonra uygulama ve yazılım desteği 6+'a yönelir.

UZun lafın kısası:
1. 6+ veya Note 4
2. LG G3
3. HTC
4. SOny
5. 6 plus varken 6ya para kaptırma :clap:

iPhone 4s'i komşumuz kullanıyor en son 8.1.1 yükledim valla çatır çatır çalışıyor bir sorun göremedim yada çok detaylı incelemedim emin ol sorun olucağını sanmıyorum pek.

iPhone 4 5 yılını doldurdu son ios 7 aldı sonra tıkandı hangi telefon 5 yıl önce üretilip hala iPhone 4 performansını veriyor?

iPhone 4'ün donanımı güçlü değil aynısı 4s içinde geçerli yani bir 5s yada 6+ değiller bu yüzden 6+ alırsan 5 yıldan daha uzun süre güncelleme alırsın ve iphone 4 yada 4s gibi sıkıntılar çıkartmaz çünkü çok daha güçlü telefonlar.

Android alıcaksan Sony ve HTC'den şu anda başka telefona bulaşmanı önermiyorum bide Note 4 öneririm.

Meizu MX4 Pro Türkiye ye gelirse bu telefonuda öneririm gayet iyi ama eğer 6+ için bütçen yetiyorsa bence düşünmeden al derim.

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu ankete note 4 diye cvp vermiştim gittim note 4 de aldım 1 aydır kullanıyorum çok memnunum kamera mükemmel

D'or

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre

1: iphone 6
2: sony xperia z3
3: htc one m8
:thumbup1:

farti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana görede Note 4 en azından hem tasarım olarak ne kadar çok değişmese bile yan tarafı metal oluşu bile iyi. En önemlisi ise Exynoslu bir işlemci kullanması olmuştur. En kötü yanı bana göre 64 bit kilidinin aktif olmuyacağı onun dışında her türlü iyi bir cihaz. Gerisi Iphone 6plus M8 vs gelir.

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
şu saatten sonra telefon piyasası gelişmez son noktasına geldi. 2000 yılıyla 2010 yılı arasına bakın 10 yılda ne gelişmeler oldu bide şimdiye bakın yıllardır telefonlarda gelişme olmuyor ben 1 gb ramli samsung galaxy s3 de asphalt8 kasmadan oynuyodum şuanda amiral gemilerde oynanıyor yeni çıkan telefonlara bakalım eski modellerinden tek farkları kamera megapixelleri arttırılmış ekran büyümüş bazıları 2k ekran olmuş bazıları 64 bit eee ne işe yarıcak bunlar göz boyama bunları ekledikce fiyat artıyor bide mal gibi büyültüyolar telefonları 5 inç üstü telefon çıkaranları vurasım geliyor note 4 iphone 6+ anlarım phablet ama 5.5 inç e telefon diyolar nexus çıkardı 6 inç teknolojik olarak geliştiremiyolar ekranı büyülterek ısıtıp ısıtıp piyasaya sürüyolar size tavsiyem android bir telefon alıcaksanız stok rom bulun biryerde saklayın 2 güncellemeden sonra kasarsa stok roma dönersiniz şuanki amiral gemiler kırmazsanız 10 yıl kullanırsınız telefon alacaklara önerim 2. el lg g3 alın 2 ay kullanın 200 tl üstüne koyarak m8 alın 2 ay kullanın üstüne 200 tl koyarak iphone 5s alın yani böylelikle değişik telefonlar kullanabilirsiniz bir telefonu 3-4 yıl kullanamazsınız ben 2 yıl s3 kullandım piskolojim bozuldu kırılsın diye bilerek yere düşürüyodum :D

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Ankete göre note 4almaya karar verdim sanirim.lg3 kullaniorum ama camerasi 5para etmio.odaklama gec.5resm cekiyorum 2si bulanik,belkide camera sogrunluydu bana denk geldi bilemiorum.ama htc ninde camera konusunda pekte tatminkar olmadigini okuyorum.note 3 kamera mükemmeldi.4te fevkaladenin fevkindedir sanirim :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ankete göre note 4almaya karar verdim sanirim.lg3 kullaniorum ama camerasi 5para etmio.odaklama gec.5resm cekiyorum 2si bulanik,belkide camera sogrunluydu bana denk geldi bilemiorum.ama htc ninde camera konusunda pekte tatminkar olmadigini okuyorum.note 3 kamera mükemmeldi.4te fevkaladenin fevkindedir sanirim :)

Odaklaması nasıl geç? lazer bilmem neysi var çok hızlı odaklıyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Note 4 kullananlar pişmanlıklarını çoktan dile getirmeye başladı bile..

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İphone 4-5-5s , Samsung Galaxy s4-s4 mini- note 3(n9005) , Htc One mini2 -One (m7) , Sony Xperia Z kullanmış biri olarak yenilenmiş büyük tasarımın ihtişamına kapılarak İphone 6 aldım. Aldığım güne lanet olsun. Pil ömrü vasat , kamera desen s3 ile aynı anda resim çekiyoruz ve sonuç ; s3 lan s3 koskoca ihpne 6 dan daha iyi resim çekiyor :( Note 4 almadığıma pişmanım . En yakın zamanda İphone 6 yı satıp Note 4 alacağım. Sana tavsiyem ise açık ve net ; Xperia Z3 veya Note 4 ....!

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
İphone 4-5-5s , Samsung Galaxy s4-s4 mini- note 3(n9005) , Htc One mini2 -One (m7) , Sony Xperia Z kullanmış biri olarak yenilenmiş büyük tasarımın ihtişamına kapılarak İphone 6 aldım. Aldığım güne lanet olsun. Pil ömrü vasat , kamera desen s3 ile aynı anda resim çekiyoruz ve sonuç ; s3 lan s3 koskoca ihpne 6 dan daha iyi resim çekiyor :( Note 4 almadığıma pişmanım . En yakın zamanda İphone 6 yı satıp Note 4 alacağım. Sana tavsiyem ise açık ve net ; Xperia Z3 veya Note 4 ....!
Z3 ve note 4 arasnda arastirmalar yapmaya basliorum ozaman :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
aynen benim kaderimi yaşamışsın ben neyse ki ucuz kurtuldum amaaa telefon servisten çıkmıyor ben de note 4 te karar kıldıydım babamla bi anda telefon almaya çıktık gittim iphone 6'nın cazibesine kapılıp note 4'ü unuttum salak gibi daha sonra sinirlendim iOS gerçekten eskisi gibi stabil değil sıkıcı jailbreakle nereye kadar dedim sattım htc one m8 aldım telefonu 3 gün kullandım 1 ay servisten çıkmıyor daha yeni gelecek

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
aynen benim kaderimi yaşamışsın ben neyse ki ucuz kurtuldum amaaa telefon servisten çıkmıyor ben de note 4 te karar kıldıydım babamla bi anda telefon almaya çıktık gittim iphone 6'nın cazibesine kapılıp note 4'ü unuttum salak gibi daha sonra sinirlendim iOS gerçekten eskisi gibi stabil değil sıkıcı jailbreakle nereye kadar dedim sattım htc one m8 aldım telefonu 3 gün kullandım 1 ay servisten çıkmıyor daha yeni gelecek
Senin cihaz bence hatalı üretim. [emoji1] Asia sürüm harika çalışıyor 10 kere düşürdüm yere bana mısın demiyor. Sadece kutusundan çıkan silikon kılıf var.
Garanti servisinden ne yap et 0 cihaz almaya bak. Zaten tamiri zor bir telefon daha fazla uğraştırmasın seni.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Senin cihaz bence hatalı üretim. [emoji1] Asia sürüm harika çalışıyor 10 kere düşürdüm yere bana mısın demiyor. Sadece kutusundan çıkan silikon kılıf var.
Garanti servisinden ne yap et 0 cihaz almaya bak. Zaten tamiri zor bir telefon daha fazla uğraştırmasın seni.
Yok abi zaten telefon iyiydi power düğmesinde sorun vardı onun için yolladım power düğmesini yapıp üst hoparlörü bozuklardı şimdi de üst hoparlör ve nfc nin bulunduğu kartı değiştirmişler kargoya teslim edildi cumartesi günü yarına elimde olur inşallah ayrıca o sahte hafıza kartını da söyleyecem

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yok abi zaten telefon iyiydi power düğmesinde sorun vardı onun için yolladım power düğmesini yapıp üst hoparlörü bozuklardı şimdi de üst hoparlör ve nfc nin bulunduğu kartı değiştirmişler kargoya teslim edildi cumartesi günü yarına elimde olur inşallah ayrıca o sahte hafıza kartını da söyleyecem
Umarım başka sıkıntı ile karşılaşmazsın. Geçmiş olsun.

ZEUS124

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Kapalı kaynak lisansı(iphone) her zaman üstün gelmiştir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 4 kullananlar pişmanlıklarını çoktan dile getirmeye başladı bile..

Aldigima zerre kadar pisman degilim.

Her telefonda sorun olabilir ama, genelleme yaparak herkes pismanmis gibi konusmak dogru olmaz.

Iphone 6 alaninda derdi var note 4 alaninda.. sony z3 alaninda sorunlari var htc m8 alaninda.

Sendeki cihaz sorunlu diye benim cihazimda sorunlu olacak degil.