Superonline adsl iyi mi?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Ttnet 8mbps'ye kadar 50 gb akk aylık 49 lira ödüyorum ve taahütüm bitiyor.
Superonline ttnete göre daha avantajlı fiyat bakımından ve fiberde üstüne yok.
Fakat benim bulunduğum yer fiber desteklemiyor o yüzden adsl almak durumundayım.
Sizce süperonline adsl mi almaliyim yoksa ttnet devam mi etmeliyim?
Kullnanlar varsa yorumları bekliyorum.
Akk olayından bıktım resmen!!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Merhaba,
Ttnet 8mbps'ye kadar 50 gb akk aylık 49 lira ödüyorum ve taahütüm bitiyor.
Superonline ttnete göre daha avantajlı fiyat bakımından ve fiberde üstüne yok.
Fakat benim bulunduğum yer fiber desteklemiyor o yüzden adsl almak durumundayım.
Sizce süperonline adsl mi almaliyim yoksa ttnet devam mi etmeliyim?
Kullnanlar varsa yorumları bekliyorum.
Akk olayından bıktım resmen!!

sen superonline adsl al fiber destekleyince iki tıkla geçersin kampanyası olur o zaman sakın ttnet alma şuursuzlar ttnet al derler ama sakın aldırma bizimde adsl aldığımızda fiber yoktu hergün başvurdum sonunda superonline fiber geldi kullanıyoruz:
4065285847.png

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Fiber olmadığı için bizde superonline kullanıyoruz, öğrenci evinde. Fakat memnun değiliz, önceden ttnet vardı. Aynı altyapı olmasına rağmen ttnet daha iyiydi. Ping kötü, sürekli kesilmeler ve düşük hız.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Fiber olmadığı için bizde superonline kullanıyoruz, öğrenci evinde. Fakat memnun değiliz, önceden ttnet vardı. Aynı altyapı olmasına rağmen ttnet daha iyiydi. Ping kötü, sürekli kesilmeler ve düşük hız.

ttnet sabote ediyor telekomu ara bas kalayı düzeltsinler uzak yerden santral veriyorlar gıcıklık olsun ttnete dön diye öyle yapıyor tatlısu kefali telekom.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
an ıtıbarı ıle superonlınedan memnunum . yalın adsl kullanıyorum 59 tl 2 sene taahhut yaptım .8 mb stabıl alıyorum ..sımdılık sorun yok gıbı ama ...

scrapion23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi sonuçta tnete bağlı daha hızlı alamaz yavaş olur ttnet mecburiyeti bi kaç yerde akk kaldırma ile ilgili yazılar vardı denedim işe yaramadı bazıları ise işe yaradıgını söylüyor

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Süperonline da fatura derdiniz var 15 gün geçtimi 19 tl geçiriyorlar Birde hattınızı kapatıyorlar canım yandı bu konuda. Aralıkda sürem bitiryor ttnete geçiş yapacam

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Süperonline de en azından ilgi var hizmet var.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
superonline iyidir. ben de 3 ay önce geçtim, yıllardır ttnetliydim 8mbitte saniyede 300-400kb zor buluyordu arayınca da işte vay efendim kablolar eskiymiş yapacak bir şey yokmuş (santral yakın:) , 800-870'e kadar çıkıyor şuanda.
ilgi alaka daha fazla saatlerce telefonda bekleme yok. illa hat sahibini de istemiyorlar adını soruyorlar sizinle konuşup probleminizle ilgileniyorlar.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Valla ben süperonline'a geçtim şu an çok iyi 1 defa bile kesinti olmadı yanında verdikleri modem de harika ttnet gibi dandik modem vermiyorlar

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Eskiden ttnet kullanıyordum müşteri hizmetlerini defalarca aramışımdır :D Şimdi superonline kullanıyorum 1 yıldır yalnızca ilk kurulumda aradım kendilerini :D

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"sakın ttnet alma şuursuzlar ttnet al derler"....
gerçekten bu kadar şuursuzca bir cevap olamaz...
tam arkadaşa cevap yazacakken bu cümle tuz biber oldu...
fiber altyapısı olmayan yerde TTNET...çünkü bütün servisler ttnet alt yapısını kullanır..
ha bir yere katılmamak mümkün değil;ttnet alt yapısını kullanan sağlayıcılar gerçekten üvey evlat(yaşadım)....

Shamshiel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"sakın ttnet alma şuursuzlar ttnet al derler"....
gerçekten bu kadar şuursuzca bir cevap olamaz...
tam arkadaşa cevap yazacakken bu cümle tuz biber oldu...
fiber altyapısı olmayan yerde TTNET...çünkü bütün servisler ttnet alt yapısını kullanır..
ha bir yere katılmamak mümkün değil;ttnet alt yapısını kullanan sağlayıcılar gerçekten üvey evlat(yaşadım)....

Katılıyorum hala neyin kafasını yaşıyorlarsa anlamıyorum işte desem modem arayüzündeki değerleri koy o ne diyecekler.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Süperonline , sonuna kadar...1 hafta oldu.sıkıntı yok.Ama fiber .Adsl nasıl bilmiyorum.müşteri servisi çalışıyor onu biliyorum..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Imkan olacak 1024 mbit net alacan da işte ... ;)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Superonline TTNET altyapısı kullanıyor diyen arkadaşlardan bir ricam var. Resmi olarak bir yerde yazıyor mu bu? TTNET dahil tüm ISS'ler ADSL konusunda Telekom'un altyapısını (%90 a yakın bir oran) kullanır. Yeni Türk Telekom altyapısını kiralar. Fiyatları Türk Telekom belirler, BTK onaylar. Tüm ISS'lerde bunun üzerine kar payını koyup satışını yapar. TTNET'in tek avantajı grup şirketi olmasıdır. Yemin ederim şu cahil cahil egosu tavan yapmış insanlardan bunaldım. Bir laf duymuşlar ölümüne savunuyorlar. :D

scrapion23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Superonline TTNET altyapısı kullanıyor diyen arkadaşlardan bir ricam var. Resmi olarak bir yerde yazıyor mu bu? TTNET dahil tüm ISS'ler ADSL konusunda Telekom'un altyapısını (%90 a yakın bir oran) kullanır. Yeni Türk Telekom altyapısını kiralar. Fiyatları Türk Telekom belirler, BTK onaylar. Tüm ISS'lerde bunun üzerine kar payını koyup satışını yapar. TTNET'in tek avantajı grup şirketi olmasıdır. Yemin ederim şu cahil cahil egosu tavan yapmış insanlardan bunaldım. Bir laf duymuşlar ölümüne savunuyorlar. Cahiller :D

forumun cahil olmayan arkadaşına bi alkış bi ttnet süperonline konusu yüzünden birine cahil diyemessin bildiği odur paylaştıgınada saygı duyacaksın bu durumda cahil sen oluyorsun

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
forumun cahil olmayan arkadaşına bi alkış bi ttnet süperonline konusu yüzünden birine cahil diyemessin bildiği odur paylaştıgınada saygı duyacaksın bu durumda cahil sen oluyorsun
Neden böyle yazdığımı pm olarak sana ilettim. Affola :)