RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,549
Tamamdır buldum teşekkürlerShroom city yaz zedgeye çıkması lazım ben paylaşınca patates gibi çıkıyor![]()
Launcher ve widget ismini alabilirmiyim?
Dodol launcher Dark Chic tema widget ve iconlarda bunlara dahil [emoji2]Launcher ve widget ismini alabilirmiyim?
Yeri mi bimiyorum ama ;
Bu fotoğraftaki hangi tema veya luncher ?
![]()
Iconlar: click ui icon packYeri mi bimiyorum ama ;
Bu fotoğraftaki hangi tema veya luncher ?
![]()
hocam wallpaperınızı alabilirmiyim
Rootsuz sanal tuşların görünümü değişebiliyor mu peki?Buraya yazmam doğru mu bilmiyorum ama söyleyeyim.
Google Asistan Launcher a güncelleme geldi ve Lollipop arayüzüne kavuştu. Siz de benim gibi Xperia kullanıyorsanız Lollipop teması ile tuşları değişip sonra Google Asistan Launcher ı yükleyerek Lollipoplu Nexus tadına varabilirsiniz( biraz reklam tadında yazdım ama
)
![]()
![]()
Evet. Sony cihazlar belli ölçüde destekliyor.Rootsuz sanal tuşların görünümü değişebiliyor mu peki?
Bildiğim kadarıyla htc ve lg cihazlarda tema ile tuşlar değişmiyo sadece biraz renkler değişiyor o kadar. Lg nin ikonlar da değişiyo artı olarakM8 için yok yani.
Widget ismini alabilir miyim ?
Zooper Widget - Zooper By Beard 2 Skins paketinin içinde.Widget ismini alabilir miyim ?![]()
Bu ay ben
![]()
Teşekkür Ederim.Zooper Widget - Zooper By Beard 2 Skins paketinin içinde.![]()
wallpaper ı paylaşırsanız çok hoş olur :laugh:
Çok iyi teşekkürlerBuraya yazmam doğru mu bilmiyorum ama söyleyeyim.
Google Asistan Launcher a güncelleme geldi ve Lollipop arayüzüne kavuştu. Siz de benim gibi Xperia kullanıyorsanız Lollipop teması ile tuşları değişip sonra Google Asistan Launcher ı yükleyerek Lollipoplu Nexus tadına varabilirsiniz( biraz reklam tadında yazdım ama
)
![]()
![]()