Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
yanılmıyorsam bir arkadaşın nickname i sıkıntı yaratmıştı foruma girişlerinde özel karakterlerden dolayı vs. :)
bu gibi durumlar yani senin giriş durumunu etkilemesi gerek gibi.

inanın çok etkileniyorum hayatımı baya etkiliyor :S
nickimden dolayı günde 2 litre süt içiyorum aklımı alıyor..
arkadaşlarımda PIKPIK ı geri istiyorlar oylama yapsak PIKPIK derler o derece..

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
inanın çok etkileniyorum hayatımı baya etkiliyor :S
nickimden dolayı günde 2 litre süt içiyorum aklımı alıyor..
arkadaşlarımda PIKPIK ı geri istiyorlar oylama yapsak PIKPIK derler o derece..

Bak 21 yaşındayım çocukluktan kalma süt huyumdan vazgeçemiyorum artık. Bide nesquikli içiyorum inan varya bağımlılık yaptı fazlası zararlı. Sen Ersan abiyi bir mesajla bence belki yardımcı olur sana

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Wireless hafif yerinden oynadı diye 25mbit interneti 2mbit alıyormuşum. Boş yere uğraşıyorum sabahtandır şaka gibi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
günde 500mL'den fazla süt içmeyin yani 2 bardak'tan fazla içmeyin zararlı.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sütün fazlası bildiğim kadarıyla kansızlık ve kilo yapar. Kilonun fazla etkisi olmaz ama kansızlık kötüdür...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sütlü Türk kahvesi günde 3-4 Kez içerim yapan birisi olduğu zaman nescafe vs. boş :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Wireless hafif yerinden oynadı diye 25mbit interneti 2mbit alıyormuşum. Boş yere uğraşıyorum sabahtandır şaka gibi.

Bende 16mbit almam gerekirken 10 alıyorum önerin varmı? modemi nereye koymam lazım :mrgreen: ciddiyim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sütlü Türk kahvesi günde 3-4 Kez içerim yapan birisi olduğu zaman nescafe vs. boş :)

Hiç denemedim nasıl güzelmi oluyor? deneyesim var şimdi, nasıl yapılıyor? su yerine sütmü kullanıyoruz, bardak boyu nasıl olması gerekiyor her zaman ki gibi küçükmü yoksa?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ttnet yuzunderdir o senden degildir..

Bana en fazla 11-12 alırsınız demiştiler 10 ne ya? dalga geçer gibi, 16 nerde 10 nerde, nerdeyse 2 katı.

Bilerek az veriyorlar uyanıklar, 8mbit alırsınız derken 6.8, 7.1 alıyordum şimdi 16 alırsınız diyorlar 10 veriyorlar? ee 10'u destekliyorsa neden 8 alamıyordum tamamen saçmalık kimden ne kopartabilirsek.

Kuzende var ttnet kullanıyorum demişti 23mbit falan alıyor o nasıl oluyor? ttnetin fiberimi varmış?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bana en fazla 11-12 alırsınız demiştiler 10 ne ya? dalga geçer gibi, 16 nerde 10 nerde, nerdeyse 2 katı.

Bilerek az veriyorlar uyanıklar, 8mbit alırsınız derken 6.8, 7.1 alıyordum şimdi 16 alırsınız diyorlar 10 veriyorlar? ee 10'u destekliyorsa neden 8 alamıyordum tamamen saçmalık kimden ne kopartabilirsek.

Kuzende var ttnet kullanıyorum demişti 23mbit falan alıyor o nasıl oluyor? ttnetin fiberimi varmış?
Onceden demistim ya yalan bol bunlarda diye. Ttneti arayip kizicaksin biraz 14-15 gorursun hizi.

O degilde kota 4gb bu neyin nesi. Akk de daha hizliydi

275962f3cd8fa296ab26cf2fe8bc788f.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bende 16mbit almam gerekirken 10 alıyorum önerin varmı? modemi nereye koymam lazım :mrgreen: ciddiyim?

Hiç denemedim nasıl güzelmi oluyor? deneyesim var şimdi, nasıl yapılıyor? su yerine sütmü kullanıyoruz, bardak boyu nasıl olması gerekiyor her zaman ki gibi küçükmü yoksa?

Evin durumu nedir bilmiyorum. Benim konum olarak modem alt katta televizyonun yanında hemen. Benim oda modemin tam üstünde kalıyor arada ahşap merdiven var işte en fazla 2 metre gibi bir mesafe var. 25mbit bağlantım var 2 adet bilgisayar bağlı 10-15 MBİT gibi bir bağlantı geliyor bana normal olarak.

Evet. Suyun yerine süt ekliyorsun yapacağın bardak ile cezve ye süt eklemen 1 veya 2 tatlı kaşığı kahve ve şeker ekliyorsun harika oluyor. 8 yaşından beri içerim. :D İnternetden detaya bak yap iç derim. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Evin durumu nedir bilmiyorum. Benim konum olarak modem alt katta televizyonun yanında hemen. Benim oda modemin tam üstünde kalıyor arada ahşap merdiven var işte en fazla 2 metre gibi bir mesafe var. 25mbit bağlantım var 2 adet bilgisayar bağlı 10-15 MBİT gibi bir bağlantı geliyor bana normal olarak.

Evet. Suyun yerine süt ekliyorsun yapacağın bardak ile cezve ye süt eklemen 1 veya 2 tatlı kaşığı kahve ve şeker ekliyorsun harika oluyor. 8 yaşından beri içerim. :D İnternetden detaya bak yap iç derim. :)

Birazdan deneyip görüşümü paylaşıcam teşekküre derim :)

Arkadaşlar Adil Kullanım Kotasını sorgulayabileceğim bir site yada program varmıdır? TTNET kullanıyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Birazdan deneyip görüşümü paylaşıcam teşekküre derim :)

Arkadaşlar Adil Kullanım Kotasını sorgulayabileceğim bir site yada program varmıdır? TTNET kullanıyorum.
Google'a Adsl kota sorgulama yaz turktelekomun sitesi cikiyor cok basit kullanimi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu kullanıcı adı ve şifreyi nerden bulucam, bu siteyi biliyorumda ıd ve şifre neyle ilgili en ufak fikrim yok.
Ev tel. varsa soyle girceksin

Kullanici adi: 212evtel@ttnet
Sifre: 212 olmadan ev tel.

Ev tel. Yoksa ttnetin verdigi bi numara varmis onunla bakicaksin. Onuda ben bilmiyorum :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ev tel. varsa soyle girceksin

Kullanici adi: 212evtel@ttnet
Sifre: 212 olmadan ev tel.

Ev tel. Yoksa ttnetin verdigi bi numara varmis onunla bakicaksin. Onuda ben bilmiyorum :)

Kasımda 150, Aralıkta 100 küsür GB :D Ocakta daha yazmıyor yarın onunda bilgisi gelir :)

Şimdi ben arasam ttnete bağırsam hızımı düzelteceklermi kesin?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Muhakkak degisen bisey olur.

Deli gibi dizi izlerim onlar çok kota harcıyor ya.

Üzüldüğün nokta ise 480p değil 360p açıyorum dizileri öyle izliyorum eğer çok sevdiğim diziler varsa onları 480 yada 720 izlerim onlarda haftadan haftaya olurdu hepsi tatildeler şu anda.

360p izlerken kotadan hiç götürmese keşke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...