• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Orjinal Microsoft Windows 8.1 Pro Lisansı Sadece 25 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece key veriliyorsa bu işin bir espirisi olmaz ki. Aynı Key başkasınada pekala verilebilir. Hani siz verirsiniz demiyorum sizi birşeyle suçlamıyorum ama key vermenin pek bir dayanağı ve güvenliği yok.

Sadece key veriliyorsa bu işin bir espirisi olmaz ki. Aynı Key başkasınada pekala verilebilir. Hani siz verirsiniz demiyorum sizi birşeyle suçlamıyorum ama key vermenin pek bir dayanağı ve güvenliği yok.

sizi anlıyorum haklısınız tabi ki :) Ama aldığım keyler öyle şurdan burdan alınan keyler değil. Alacağım zaman oluşturuluyor bu keyler. Yani halihazırda olan keylerden değil. Ayrıca aynı keyin tekrar verilmesi gibi bir durum olamaz çünkü her key için farklı hesaplar kullanılıyor. Yinede tercih sizin tabiki :)

Valla bana abi bana 500 tl gönder 475ini keyle beraber 1 hafta sonra göndereyim desin veririm :D

Okuldan nasıl temin ediyorsunuz ? Biraz daha açıklayabilir misiniz ? :)

[MENTION=185315]Snipertr[/MENTION] Önder abiye bir adet lisans satılmıştır. Hayırlı olsun :)

hocam bir konuda bilginize başvuruyorum
sizden w7pro lisans aldım. w7pro 32bit olarak etkinleştirdim
daha sonra anakart değiştirip 64 bit w7pro yukledim
ancak etkinleştirmek isteyince
windows bu pc de daha önce etkinleştirilmiş diyor bu durumu nasıl aşabilirim k.g

hocam bir konuda bilginize başvuruyorum
sizden w7pro lisans aldım. w7pro 32bit olarak etkinleştirdim
daha sonra anakart değiştirip 64 bit w7pro yukledim
ancak etkinleştirmek isteyince
windows bu pc de daha önce etkinleştirilmiş diyor bu durumu nasıl aşabilirim k.g

bilgisayar sağ tık özellikler kısmında etkinleştirilmiş olarak görünüyor mu?

[MENTION=96114]oguzhan94[/MENTION] nickli arkadaşa 1 adet windows 8.1 pro lisansı satılmıştır. hayırlı olsun

Kardeş ben de almak istiyorum nasıl alacağım ? Nasıl alınacağı hakkında hiç bir fkrim yok Ne:blush:de olsa ÜYECİK lakabını bana uygun görmüşler . İstersen PM den mesaj lütfen.

Elimde lisans olmasaydı alabilirdim. Gerçekten uygun fiyat. :) Ben de 29 tl den almıştım zamanında Microfot'tan. :)

Kampanya olunca haberdar et [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] :)

[MENTION=372991]bunakkaptan[/MENTION] nickli arkadaşa bir adet lisans satılmıştır. Hayırlı olsun :)

Kalan lisans sayısı 3

yeni yıla korsan windowsla girmeyin diye %20 İndirim :mrgreen:

yılbaşına kadar fiyat 20 TL dir :)

Teknik olarak bu lisanslar korsandır. Hani kul hakkına girmeyim filan diyorsanız bu lisansları alsanız da giriyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...