Yüksek gb lı dosyalarla nasıl para kazanılır ? Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar bu işe girişmeyi düşünüyorum,hani skidrow oyun kırıyor internetteki dosya sitelerine yüklüyor ya gb lık oyunları, 6-7 gb lık oyunları partlara ayırarak işte bunu nasıl yapıyor yani dosyaları hızlıca nasıl o sitelere aktarıyor ? hangi sistem bu vede fiyatı nedir ? vede bunun için site açmayı düşünüyorum maliyeti ne olur ? yani indirdiğim şeyleri ben tekrar upload edip kendi sitem adına internete sunacağım,yada torrent olarak sitem üzerinden direk link nasıl vereceğim ? yada torrent sitelerinin linklerini nasıl siteme koyup direk indirtebilirim ? torrent oyun sitesi gibi olacak benim kide ama biraz farklı olucak.

Yardım için şimdiden teşekkürler

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu söylediğin şeyler illegal işlerdir ki,sanırım bir ceza ve yaptırımada uğrayabilirsin [MENTION=47121]TMac1[/MENTION]

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
sitede illegal paylaşım yapmadığım için sorun yok,sadece nasıl yapıldığına dair bilgi istedim

özelden de bilgi verilebilir bana

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar bu işe girişmeyi düşünüyorum,hani skidrow oyun kırıyor internetteki dosya sitelerine yüklüyor ya gb lık oyunları, 6-7 gb lık oyunları partlara ayırarak işte bunu nasıl yapıyor yani dosyaları hızlıca nasıl o sitelere aktarıyor ? hangi sistem bu vede fiyatı nedir ? vede bunun için site açmayı düşünüyorum maliyeti ne olur ? yani indirdiğim şeyleri ben tekrar upload edip kendi sitem adına internete sunacağım,yada torrent olarak sitem üzerinden direk link nasıl vereceğim ? yada torrent sitelerinin linklerini nasıl siteme koyup direk indirtebilirim ? torrent oyun sitesi gibi olacak benim kide ama biraz farklı olucak.

Yardım için şimdiden teşekkürler

eskiden güzel kazandırıyordu bu ama bu zamanda o kadar çok alternatif var ki işin çok zor. eğer yeni çıkan oyunları crackleyip ilk sen paylaşırsan olabilir ama skidrowun cracklediğini senden önce kaç kişi paylaşır :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bir vps alınır, hız olarak ta yüksektir. Normal bir bilgisayar gibidir, uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanırsın.

Torrent olarak indirir, .rar olarak partlara ayırır tekrar upload yapar sitenden paylaşırsın.

Veya direk part part indirir, upload eder paylaşırsın.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
indirdiğim torrent uzak sunucuya mı gider yoksa kendi pc me mi gelir ?,uzak sunucuya iniyorsa oradan mı part lara ayırıcaz ? Vede ben kendi sitem üzerinden paylaşımı nasıl yaparım torrent olarak yani kendim vps ile indirip tekrar sitem üzerinden paylaşım nasıl olacak? @Darknes$

My Ortak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Upload işinden para kazanma olayı bitti artık. A.B.D bu tür siteleri yasal olmayan paylaşımlardan dolayı kapatmaya başladı artık.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu işi ya vps üzerinden yapacaksın yada çok hızlı internetin olacak upload uçacak ki öyle bi ihtimal yok bizim ülkemizde ama bu yapacağın hem illegal hemde emeğe saygısızlık olur :D