Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Niye sorun olsunda?Bencedeama mesela torrent ten oyun indiriyorsun hızda sorun olursa?
Niye sorun olsunda?Bencedeama mesela torrent ten oyun indiriyorsun hızda sorun olursa?
Bilmem usb portundan giriyor ya usb 2.0 yavaş İnebilir dedimNiye sorun olsunda?
Bilmem usb portundan giriyor ya usb 2.0 yavaş İnebilir dedim![]()
Napalım. 3 saat bekleyeceğimize sabaha kadar açık durur bilgisayar ya da okuldan gelene kadar.![]()
aynen
Cumartesi pazar dersane oldu çok sıkıcı bir hayatım var
Bi yöne öyleBana iyi oluyor yaa pazartesi sendromu yaşamıyoz.![]()
Interneti o mini aparat alıyor ve oda usb girişinden giriyorİnternet hızıyla usb portunun ne alakası var?
Bi yöne öyle![]()
Bizim pazar haftayaAalı perşembe de sınav var. Derste çalışmak gelmiyor.![]()
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aalı perşembe de sınav var. Derste çalışmak gelmiyor.![]()
![]()
![]()
Interneti o mini aparat alıyor ve oda usb girişinden giriyor
Anlık geçiyor zatenTamam ama ne indireceksen onu kendi içine indirip sonra da harddiske kopyalamıyor...
Bizim pazar haftaya![]()
![]()
Bizim dershane hafta içi yapıyor iki oturum.
SİSTEM DERSHANELERİ
Gelecek Emek İster... (Dershane reklamınıda yaptık iki taksiti silersiniz artuk.)
Anlık geçiyor zatenAma geçerken atıyorum 1 hızında gececekse 0.5 hızda geçer diye düşünüyorum
Siz fikrinizi sununda yanlisimizi duzeltelim. Öyle Yanlış düşünüyorsun... demekle olmuyorYanlış düşünüyorsun...
Kutunun ismini biliyorum sadece yazılışı aklıma gelmedi bende google'dan bakmaya üşendim küçük kutu dedim :mrgreen:
Aynen aynen neden?Hocam fark ettimde moderatörlüğü bırakmışsınız.
Hocam fark ettimde moderatörlüğü bırakmışsınız.
BekliyoruzEvet bırakmak zorunda kaldım hem zamanım yoktu hemde internet sözleşmesi bitiyordu yenisini alıp almama sıkıntısı vardı kısmetse bu aralık bitince 2 yıllık sözleşme yapıcam ve tekrardan başvurucam kabul edilirsem tekrar buralardayım eskisi gibi kesintisiz![]()
Evet bırakmak zorunda kaldım hem zamanım yoktu hemde internet sözleşmesi bitiyordu yenisini alıp almama sıkıntısı vardı kısmetse bu aralık bitince 2 yıllık sözleşme yapıcam ve tekrardan başvurucam kabul edilirsem tekrar buralardayım eskisi gibi.
Evet bırakmak zorunda kaldım hem zamanım yoktu hemde internet sözleşmesi bitiyordu yenisini alıp almama sıkıntısı vardı kısmetse bu aralık bitince 2 yıllık sözleşme yapıcam ve tekrardan başvurucam kabul edilirsem tekrar buralardayım eskisi gibi.
Yeniden ringlere dönmek... Acayip heyecan verici olacak.
Hocam sizi bulmusken soriyimYeniden ringlere dönmek... Acayip heyecan verici olacak.
Ring ? Nasıl yani boksör müsünüz![]()
Hocam sizi bulmusken soriyim. Dunku konsere gidebildinizmi? Gittiyseniz fotograf vs. Cekebildinizmi
![]()
Bu aralar moda oldu @Mehmet.Yildiz Mehmet abi ile azıcık modaya ayak uyduralım dedik
Şaka bir yana kısmetse aralıktan sonra buralardayım eskisi gibi tam gaz devam kabul edilirsem tekrardan.
Bazen konuları düzenlemek yada kilitlemek istiyorum sonradan fark ediyorum modaratörlüğü bırakmıştım :mrgreen:
merak ediyorsan videoları upload edeyim [MENTION=385184]mic check[/MENTION]