Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam fark ettimde moderatörlüğü bırakmışsınız.

Evet bırakmak zorunda kaldım hem zamanım yoktu hemde internet sözleşmesi bitiyordu yenisini alıp almama sıkıntısı vardı kısmetse bu aralık bitince 2 yıllık sözleşme yapıcam ve tekrardan başvurucam kabul edilirsem tekrar buralardayım eskisi gibi kesintisiz :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Evet bırakmak zorunda kaldım hem zamanım yoktu hemde internet sözleşmesi bitiyordu yenisini alıp almama sıkıntısı vardı kısmetse bu aralık bitince 2 yıllık sözleşme yapıcam ve tekrardan başvurucam kabul edilirsem tekrar buralardayım eskisi gibi kesintisiz :)
Bekliyoruz :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Evet bırakmak zorunda kaldım hem zamanım yoktu hemde internet sözleşmesi bitiyordu yenisini alıp almama sıkıntısı vardı kısmetse bu aralık bitince 2 yıllık sözleşme yapıcam ve tekrardan başvurucam kabul edilirsem tekrar buralardayım eskisi gibi.

Hımm. Başarılar hocam. Sizin nickinizi tekrar yeşil olarak görürüz inşallah. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet bırakmak zorunda kaldım hem zamanım yoktu hemde internet sözleşmesi bitiyordu yenisini alıp almama sıkıntısı vardı kısmetse bu aralık bitince 2 yıllık sözleşme yapıcam ve tekrardan başvurucam kabul edilirsem tekrar buralardayım eskisi gibi.

Hımm. Başarılar hocam. Sizin nickinizi tekrar yeşil olarak görürüz inşallah. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu aralar moda oldu [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Mehmet abi ile azıcık modaya ayak uyduralım dedik :P

Şaka bir yana kısmetse aralıktan sonra buralardayım eskisi gibi tam gaz devam kabul edilirsem tekrardan.

Bazen konuları düzenlemek yada kilitlemek istiyorum sonradan fark ediyorum modaratörlüğü bırakmıştım :mrgreen:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
merak ediyorsan videoları upload edeyim [MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu aralar moda oldu @Mehmet.Yildiz Mehmet abi ile azıcık modaya ayak uyduralım dedik :P

Şaka bir yana kısmetse aralıktan sonra buralardayım eskisi gibi tam gaz devam kabul edilirsem tekrardan.

Bazen konuları düzenlemek yada kilitlemek istiyorum sonradan fark ediyorum modaratörlüğü bırakmıştım :mrgreen:

dediğimi yap yaptığımı yapma :mrgreen: :P

640x480_2497selcuk_erdem_karikaturleri_129.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...