Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Yabancı yerli?Önerebilceğiniz komedi filmi varmi
Yabancı yerli?Önerebilceğiniz komedi filmi varmi
Sürpriz Damatlar.Önerebilceğiniz komedi filmi varmi
Farketmez. Çok yeni olmasin YouTube dan acicaz çünküYabancı yerli?
tamam Romantikte olabilirmi ?Farketmez. Çok yeni olmasin YouTube dan acicaz çünkü![]()
Romantik komedi 2 felan var onlar nasıl güzelse izlerimtamam Romantikte olabilirmi ?
Kötü komşularRomantik komedi 2 felan var onlar nasıl güzelse izlerim
Ben 32 memnunum8GB hafızaya sahip telefon almakla çok hata yapmışım bir güncelleme dahi yapamıyorum nefret ettim. :cursing:
Tel mi aldın güncelledin mi ?![]()
Sonunda![]()
bir ara windows 8 in media centerli keyleri vardı onlarla oluyor mu acaba ?win8 lisansı olmayan üye çoktur inşallah :mrgreen:![]()
![]()
8GB hafızaya sahip telefon almakla çok hata yapmışım bir güncelleme dahi yapamıyorum nefret ettim. :cursing:
Hahahasen birde gt-s5360'ı gör cm security bile güncellenmiyor...
T50 aldim sonundaTel mi aldın güncelledin mi ?
Hayırlı olsun bende dün aldımT50 aldim sonunda
![]()
Sonunda![]()
Baska uygulamayla işim olmadigindanO değil de adam iyice forum bağımlısı heralde ilk Uygulaması Tapatalk![]()
Ben 32 memnunum![]()
Evet aynen bu devirde 32 gb olmayan tel değilZaten su devirde 32 gb dahili hafizasi olmayan telefonlar telefon grubuna girmiyor.
Hala cimri gibi amiral cihazlari 16 GB olarak cikariyorlar.
Htc'ye aldigi para helal.
Sony'e zikkim,z3 haric,z3'e de hem helal hem de zikkim olsun.
Lg ve Samsung'a hem helal hem zikkim olsun.16 gb sunuyor bazilari bazilari 16-32 gb sunuyor.
Apple'daki itlik kimsede yok 32 gb iptal edip 128 gb uretiyor.
Iblis 16 gb'lik surumu iptal edecegine.
4-4S-5C 8 gb versiyonlariyla komedi oldu milletin gozunde.
Simdi 5S'e de 8 gb dopingi (!) Yapar.
Telefon ama![]()
Ne yani benim telefonun dahili hafızası 512 mbAndroid 2.3.6 var içinde. Telefon diil mi şimdi bu [MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] ?
![]()
Sagol.Baktim zenfone5 alamicam T50 ye razi oldum[MENTION=385184]mic check[/MENTION] T50'in hayırlı olsun. Zenfone alacağım diyordun?
Ben hep önemli bir sınava gireceğimde neden grip oluyorum???