Ne Türkiye de Ne de Dünyada Adam Akıllı İş Yapan Hosting Firması Yok!

Bu konuyu okuyanlar

BilgicanBlog

Öğrenci
Katılım
19 Kasım 2014
Mesajlar
88
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar doğru,dürüst,güvenilir ve adam gibi ülkemizde ve dünyada iş yapan yok. 7/24/365 canlı destek diyorlar hani nerde sabah 9:30 akşam 6 da işi bitiriyorlar hani nerdeydi canlı destekleri hani günün 7/24 ünde açıktınız hafta sonları bile çalışma yok. Bi ticket atıyorum 2 saat anca cevap geliyor. Ama firmaların yarısından çoğu 15 - 20 dakikada bir tickete bakmaktayız diyorlar. En hızlı kaliteli sunucuları veriyoruz diyorlar Allah bilir kaç tl lik sunucu kullanıyorlar. O gün arkadaşım Godaddyden host aldı inanın aldığına bin pişman oldu daha wp yi kaldıramıyor o hosttan ne hayır gelir. Yedeklemeyi yapmayan sitenin indexini çalan firmalar var. Parayı aylık veya yıllık alıp sonradan kötü iş yapan firmalar var. Parayı alıpta destek vermeyen firmalar var. Yazılımsal destek vermeyen firmalar var. 15- 20 dakika canlı destekte cevap vermeyen müşterileri bekleten firma var. YS Belgesi ve Vergi levhası kullanmayan kişiler var. Firma gibi geçinen kişiler satış yaparak insanları kandırmaktadır.

İHS Telekom mu imkanı yok bir domain almak için para yatırdım sabah maille dekontu yolluyorum gösteriyorum gece yarılarında cevap geliyor veya kabul etmiyor vs. gibi şeyler oluyor.

Güzel Hosting mi ne yaptığı belli değil.

Godaddy mi bir domaini alıyorlar zaten hostingi bir işe yaramaz. Daha wp bile kaldırmıyor. Hem domain alınsa nolcak domaini silebiliyorlar riskli.

Alastyr mi desteği kötü


Yani anlayacağınız ne Türkiye de Ne de Dünyada adam akıllı çalışan emeğini hakkıyla veren bir firma yok!
 

Bizans

Asistan
Katılım
12 Temmuz 2014
Mesajlar
109
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sen bence kendine bir host firması kur..
 

yhatam

Asistan
Katılım
14 Ağustos 2014
Mesajlar
261
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Kardes dunyada kac tane hosting firmasi var biliyonmu hepsini denedinmi ?
 
Üst