Msi mi Asus mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar gtx970 alıcam fakat stok aşırı sıkıntı olduğu için sonunda asus almaya karar verdim asus da baya övüldü soğutma açısından performans açısndan anakart ve ekran kartımı msi dan asusa çevirdim z97 ve gtx970 asus sizce hata mı yaptım doğru olanı mı yoksa hiç farkedilmeyecek bir detaya mı oynuyorum ?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gaming bilgisayar alacaksan bu 4 markadan şaşma.
Asus - samsung - msi - monster

Msi vazgeçtiysen gönül rahatlığıyla asus alabilirsin problem yok f/p olarak asus en iyisi.
Uzun süre kullanırsın,başını agritmaz.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar gtx970 alıcam fakat stok aşırı sıkıntı olduğu için sonunda asus almaya karar verdim asus da baya övüldü soğutma açısından performans açısndan anakart ve ekran kartımı msi dan asusa çevirdim z97 ve gtx970 asus sizce hata mı yaptım doğru olanı mı yoksa hiç farkedilmeyecek bir detaya mı oynuyorum ?

Msi tercih edin. Msi GTX 900 serisinde yeni bir soğutma sistemi kullanıyor. Bu yeni soğutma sistemi soğutma performansıyla ön planda olan Twinfrozr serisinden bile çok daha iyi soğutma sunuyor.

Msi GTX 970 gaming hem yük altında hem de boşta, Asus GTX 970 Strix'ten daha iyi soğutma sunuyor ve performans olarakta daha iyi. Fiyat olarakta daha uygun.

Ekran kartı olarak Msi gtx 780 lightning kullanıyorum performansı soğutması ve tasarımı harika.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...b-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230

Msi vazgeçtiysen gönül rahatlığıyla asus alabilirsin problem yok f/p olarak asus en iyisi.
Samsung ? ne alaka :D ssd olarak iyi :D sadece başka bildiğim yok :D

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Msi tercih edin. Msi GTX 900 serisinde yeni bir soğutma sistemi kullanıyor. Bu yeni soğutma sistemi soğutma performansıyla ön planda olan Twinfrozr serisinden bile çok daha iyi soğutma sunuyor.

Msi GTX 970 gaming hem yük altında hem de boşta, Asus GTX 970 Strix'ten daha iyi soğutma sunuyor ve performans olarakta daha iyi. Fiyat olarakta daha uygun.

Ekran kartı olarak Msi gtx 780 lightning kullanıyorum performansı soğutması ve tasarımı harika.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...b-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

hata mı yaptım yani alarak ?

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Adam ekran kartı alıyo laptop degil

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
aynen samsung un laptopları telefonları gibi dandikdir asus lenovo msi gibi markalara yönel oyun için günlük kullanım için apple :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:ben asus diyorum .cunku msi cok kullanissiz haa monster da oyun icin iyi butcen yuksekse monster abra al butcen kisitliysa asus X552EA almani oneririm