Telefonu fabrikaya döndürmen kesin çözümYa benim M8 kendi kendine rehberimden kişiler siliyor. Niye böyle olduğuna dair fikri, bilgisi, çözümü olan?
Telefonu fabrikaya döndürmen kesin çözümYa benim M8 kendi kendine rehberimden kişiler siliyor. Niye böyle olduğuna dair fikri, bilgisi, çözümü olan?
Bende girdimSon 6 kişi teşekkürler diğerleri de tıklarsa sevinirimhttp://rpgen.com/rp_QEblAd
GirdimSon 6 kişi teşekkürler diğerleri de tıklarsa sevinirimhttp://rpgen.com/rp_QEblAd
Bir sürü uygulamam var öyle yapmam çok isTelefonu fabrikaya döndürmen kesin çözümbiz öyle çözdük
Başka çözüm bilmiyorum ki :/Bir sürü uygulamam var öyle yapmam çok is![]()
Taksit olayından dolayı operatörlerin kapisinda surunucez mecburen. Yoksa çoktan zenfone 5 i alirdim.
Başka çözüm bilmiyorum ki :/![]()
ne dandik çıktın be dark evo 3g m7220 ikinci şarj girişin bozuldu...
![]()
![]()
Bir sürü uygulamam var öyle yapmam çok is![]()
Numaralarini sime / google amcaya tasimayi denemis miydin.
Ben oyle kurtulmustum bu sorundan.
Herkese resim koyduysan google amcaya
Koymadiysan sime
Oyle kombinasyonlar dene yani.Aklima bu geldi.Insallah yardimci olurum.
Hiç bir yere taşımadım sanırım. Sime nasıl taşıyabilirim![]()
Pinterest in dediği gibi kişilere resim koyuyorsan googleye koymuyorsan sime taşı bunun haricinde gösterilen kişileri hepsi yap belki telefona kaydetmişsindir ama sadece simi gösteriyordur
Not:htc kullanmadığım için nasl bilmiyorum biraz karıştır bulursun![]()
Sense 6 nasil bilmiyorum ama sense 5 te rehber sekmesinde sag ustte uc nokta bulunuyordu secenekler tusu olarak.Oradaki menude kisileri yonete tikliyorsun kisileri ice disa aktar seceneginden sim karttan telefona aktarabilirsin ya da sim karta verebilirsin numaralari.
Htc ile pek icli disli degilim kusura bakma.
Gidiliyomuş, hatta şimdi avm den çıktımValla hocam anlamıyorum ki her pazar AVM kapısında kuyruk var![]()
Aynısı bende var intel kafa rahat her şeyi oynuyor ama cami çatladi :/Asus memopad 7 alsan da senin kafan da rahat etse.
Bunu da gom yani topraga ve maziye.
Aslında zenfone 5 benim kesin kararimdi. Ama telefonu 2015 ten önce alabileceğimi düşünmüyorum. O zamanda teknosa daki kredi ile taksit olayi bitiyor. Eğer öyle kampanya yapan yer bulursam koşa koşa zenfone 5 alirim.T50'ye root atip salak uygulamalarini kaldirirsan mukemmel olur.Soyle bir sey daha var T50 operator cihazi oldugundan rom gelistirilmedi.Gelistirilmez de.
Zenfone 5 ya da Lumia ailesinden bir uye alman daha iyi olabilirdi diye dusunuyorum.
Ace 2 kullananlar klubu açabilirsin![]()
Bilgim olsa acmaz miyim.
Rom root bilgim zayif.Hani biliyorum ama is uygulamaya gelince sifirim.
Bu sorunlari ancak acilacak kullanici kuluplerinde duzeltebilirim.
Mstfanar disinda kullanan var mi bilmiyorum.O da sag olsun miui 5'i onerdi ama tam uygulamayi basaramadigimdan kaliyorum oyle.
Klüp açacaksın root fln anlatmana gerek yok sadece ace 2 nin özellillerini fiyatını resmini koyman yeterli root recovery gibi şeyler için başka konu açılır.![]()
Ciddi misinAyakkabı ya %35 Su geçirmez vergisi gelmiş![]()
Valla bende 3 tane su geçirmez adidas goratex ayakkabı var. Üçü de 1 saniyeden fazla suya maruz kaldı mı geçiriyo...Ciddi misin? Benim spor ayakkabım su geçiriyor bunun içinde birşeyler yaparız artık, yakında mağazalarda bu ayakkabı su geçiriyor ama biz bunun geçirmemesi için vergi veriyoruz diye iade değişim için gelen müşterileri görürüz gibi
. Uzun süredir bilgisayardan sdn ye girmiyordum bir garip geldi
.