LG G3 D855 Android 5.0 Lollipop Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blue7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
7cad883b98e67609cd805c58b40ac986.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Birader sunlari ya beraber yolla ya da kücülterek gönder. Sayfanin anasini aglattin.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lg G2 ve G3de radyo zaten var fakat Lg Türkiyede trt bandrolü ödememek için radyoyu pasif hale getirmiştir. Paralel ithalat alanlar hertürlü kullanmaktadır.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bu güncelleme polonya olduğu için radyo kullanılıyor galiba

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bu güncelleme polonya olduğu için radyo kullanılıyor galiba

Radyo uygulaması varda çekmiyor, hiç bir radyo kanalına erişim yok bende. Cihazım Türkiye distribütör garantili. Sizde çalışıyor mu ?

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sizin cihazınız paralel ithalat mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim cihazım ithalat ve distribütör garantii var daha pasaporta işletmedim şuan lollipopu yüklesem bir sıkıntı çıkar mı ? Pasaporta işletebilir miyim ?

Evruclang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefonum ithalat ve pasaporta işletmedim bu arada distribütör garantili, lollipop yüklemek istiyorum yüklersem sıkıntı çıkar mı ? Pasaporta sıkıntı çıkarmadan işletebilir miyim ?

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Benim telefonum ithalat ve pasaporta işletmedim bu arada distribütör garantili, lollipop yüklemek istiyorum yüklersem sıkıntı çıkar mı ? Pasaporta sıkıntı çıkarmadan işletebilir miyim ?

Pasaporta işleme konusunda sıkıntı olmazda, yazılımı yüklerken herhangi bir sorun oluşursa telefonun imei uçabilir o nedenle yüklemeden önce EFS yedeği alırsanız işinizi sağlama almış olursunuz.

Evruclang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pasaporta işleme konusunda sıkıntı olmazda, yazılımı yüklerken herhangi bir sorun oluşursa telefonun imei uçabilir o nedenle yüklemeden önce EFS yedeği alırsanız işinizi sağlama almış olursunuz.
EFS yedeği için root gerekmiyor mu ?

Evruclang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rootu KingoRootla yapıp efs yedeği alırsam ve lollipop güncellemesini yüklediğimde garanti kapsamında olur mu ?

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8

MUHAMMEDSR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yüklerken %15 te -The phone is disconnected from PC hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim?

Evruclang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkür ederim kurdum fakat contry kore diyor csc kodunu da kore yapıyo büyük ihtimalle ota dan tr olanı indiremiyiz çünkü tr görünmüycek tel kraralı versiyon tr için opta dan dagıtılınca nasıl alacaz
LG G3 16 Gb a mı kurdunuz ?