Samsung Galaxy S4 Gta San Andreas kasıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3310
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bendede kasıyor ama anlık anlık olarak yani adam yürüo mesela anlık kasıp geri gelio bunda bence full hd li cihazlar için bi optimizasyon lazım..yoksa discoveryde takılmadan oynanıyor s4 bu oyunu s...ker. anladınızmı? muhtemelen oyunda sıkıntı var...
Hacı youtube'da bir sürü Galaxy S4 GTA SAN Gameplay videosu var onlarda hiç kasmıyor bir türlü anlayamadım ben bu işi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Hacı youtube'da bir sürü Galaxy S4 GTA SAN Gameplay videosu var onlarda hiç kasmıyor bir türlü anlayamadım ben bu işi
valla kardeş bende youtube a baktım evet orda kasmıyor ama bizde kasıyor bende anlamadım ama o telefon quallcomm s600 lü olanlar ondanda farkediyor olabilir...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Galaxy S4 te gta san 1.0.5 versiyonunda kasiyordu doğrudur .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de 4.4.2 ile beraber başladı bu kasmalar. sırf bu yüzden ömrümde ilk defa telefonu rootlayıp rom atmaya karar verdim. cyanogen mod yükliycektim. rootladım sonra ozcanrom v5.4 yükledim s5 gibi oldu tel :) şimdi tekrar kurdum gta sa yı kasma masma yok. ama garantiden çıktı tabi tel.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çünki türkiyede satılan s4 ile yabancı ülkede satılan s4 lerin romları farklı:glare:..
deneyimliyseniz güzel bir rom bulup telfona kurun:thumbup1:...

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aynı durum vice city dede oluyor büyük bir ihtimalle telefonun donanımından çünkü s600 lü htc one dada kasıyor 9500 octa versiyonlu s4 de
Kafa mı buluyorsun dostum bizde htc one kullanıyoruz telefon canavar gibi tekleme yapmıyor sen kasıyor falan diyorsun telefonu nasıl bu hale getiriyorsanız sizi tebrik etmek gerekiyor.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kafa mı buluyorsun dostum bizde htc one kullanıyoruz telefon canavar gibi tekleme yapmıyor sen kasıyor falan diyorsun telefonu nasıl bu hale getiriyorsanız sizi tebrik etmek gerekiyor.
hangi ayarlarda oynuyosunuz merak ettim :D

B

Bl4ckM0NsTeR

SDN Okuru
Benim arkadaşımın S3 mini GT-S8190 sıkıntısız düşük grafik açıyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hacı konu nerdeyse nereye geldi şu kasma sorunu ile ilgili net bir çözümü olan varsa söylesin lütfen aynı sorun bende de var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyunun kasmasi tamamen full hd den kaynaklanmaktadir oyunlara ozel olarak optimizasyon yapmadiklari surece kasacaktir