Samsung Galaxy S4 Gta San Andreas kasıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3310
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Galaxy S4 I9500 kullanıyorum. Gta San Andreas'ı satın aldım. Oyun esnasında her 2 3 dakikada bir oyun kasılıyor. Sizce rahat kaldırması gerekmezmi 1900 TL verdik aldık yani paraya yazık bu nasıl iş. sonra oyunun yaklaşık yarısına geldim geldiğim görevde oyun donuyor sonra gta san durduruldu diyor. Bikaç kere yapmayı denedim olmuyor. Yükleyen varsa bi yardimci olabilir mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar yokmu yükleyen yada yardımcı olabilecek?

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynı durum vice city dede oluyor büyük bir ihtimalle telefonun donanımından çünkü s600 lü htc one dada kasıyor 9500 octa versiyonlu s4 de

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kardeş google playden tegrak overlock programını indir yükle, açınca gpu ayarına gel, sonra orda mesela 267 yazıyorsa onu 400 yap ve voltajı 1100 ise 1350 yapr, sonra kasma ortadan kalkacaktır.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Galaxy S2 ile full de oynayan var siz ne diyonuz. Önbelleği falan temizleyin kendine gelsin. Htc oneda kasmaz yav kim diyor onu?

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Rami felan temizlemeyin iyice yavaşlatırsınız bu ayarda bi telefonun gtayı kaldırması gerekir.grafik kartı da işlemcisi de yeterlidir.

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rami felan temizlemeyin iyice yavaşlatırsınız bu ayarda bi telefonun gtayı kaldırması gerekir.grafik kartı da işlemcisi de yeterlidir.

Surekli temizliyorum ram i nasil bir zarari olabilirki

Kardeş google playden tegrak overlock programını indir yükle, açınca gpu ayarına gel, sonra orda mesela 267 yazıyorsa onu 400 yap ve voltajı 1100 ise 1350 yapr, sonra kasma ortadan kalkacaktır.

Root gerektiriyor o program kardes benim telefon tamamen fabrika surumu root falan yok hicbirseyle oynamadim

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Surekli temizliyorum ram i nasil bir zarari olabilirki
Nasıl zararı olmaz ki :) sık sık ramı temızledıgınız için böyle sonuçlar alıyosunuzdur.Androıd otomatik olarak ram açan bi sistemdir siz rami manuel olarak temizlerseniz sistemin yavaşlamasına sebep olur.Örneğin bi bilgisayarı bi normal kapatmak var bir de fişten çekmek var siizce hangisi daha mantıklı?siz ramı manuel olarak temizlediğinizde sistemi durdurmaya çalışırsınız buda sistemin yavaşlamasına sebep olur.

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nasıl zararı olmaz ki :) sık sık ramı temızledıgınız için böyle sonuçlar alıyosunuzdur.Androıd otomatik olarak ram açan bi sistemdir siz rami manuel olarak temizlerseniz sistemin yavaşlamasına sebep olur.Örneğin bi bilgisayarı bi normal kapatmak var bir de fişten çekmek var siizce hangisi daha mantıklı?siz ramı manuel olarak temizlediğinizde sistemi durdurmaya çalışırsınız buda sistemin yavaşlamasına sebep olur.

Peki düzeltmenin bi yolu var mıdır?

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Oyun display ayarlarında performansı iyileştirecek seçenekler var onları kendinize göre ayarlamanız işinize yarayabilir.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri/GPU oluşturmaya zorlayı işaretleyin, öyle girin oyuna.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bidaha rami temizleme. Rami temizle diyen sivri zekalıların aklına uyma.
Clean Master ve önbellek temizleyici uygulamalarını indir. Önbellek temizleyici tek tuşla önbellği temizler diğeri detaylı temizlik yapar. Çok işe yarayan uygulamalar. Özellikle clean master. Telefon sıfırlandığı zaman ilk onu yüklerim.

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bidaha rami temizleme. Rami temizle diyen sivri zekalıların aklına uyma.
Clean Master ve önbellek temizleyici uygulamalarını indir. Önbellek temizleyici tek tuşla önbellği temizler diğeri detaylı temizlik yapar. Çok işe yarayan uygulamalar. Özellikle clean master. Telefon sıfırlandığı zaman ilk onu yüklerim.

Clean master yüklü kardeş yine de saol verdigin bilgiler icin bidaha temizlemem rami bakalim ise yarayacakmi

Oyun display ayarlarında performansı iyileştirecek seçenekler var onları kendinize göre ayarlamanız işinize yarayabilir.

Bi deneyeyim eyvallah kardeş

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben diyorum arkadaşımda one var ve vice city kasıyor

Senin arkadas afedersin telefonun ırzına mı geçmiş ne yapmış. S600 var len boru mu. Benim telefona atsam benimki çalıştırır o nasıl çalıştırmasın.

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Senin arkadas afedersin telefonun ırzına mı geçmiş ne yapmış. S600 var len boru mu. Benim telefona atsam benimki çalıştırır o nasıl çalıştırmasın.

Galaxy S4 te kasması o zaman daha anormal antutu testlerinde one dan önce hep

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende s3 var ara sıra kasmalar yaşanıyor.güncelleme getirilmesi lazım büyük ihtimal stabilite güncellemesi.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Çok garip bir durum, elimde bulunan s2 ile oyunu full grafikte rahat oynuyorken s4 bile oyunu kasıyor hatta bazen açmıyormuş, şöyle bir düşündüm bende ne virüs programı yüklü nede ram temizleme programı, ramle oynayacak hiçbir program yüklü değil bende, facebook girip çıkıyorum, twitter açıyorum ardından müziği açıp gta sa dalıyorum :) ram felan hiç temizlemem ben, gerekte duymadım, 1 gb ramin neyini temizleyim, önceden celan master cart curt program kullanırdım şimdi hiçbirini kullanmıyorum. 2014 yılında çıkan s2 için ispanya romu çıkmış, rom cidden performansı çok iyi :) yüklediğimden beri hiç ram temizlemedim. Size tavsiyem virüs programı benzeri programlar yüklemeyin

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çok garip bir durum, elimde bulunan s2 ile oyunu full grafikte rahat oynuyorken s4 bile oyunu kasıyor hatta bazen açmıyormuş, şöyle bir düşündüm bende ne virüs programı yüklü nede ram temizleme programı, ramle oynayacak hiçbir program yüklü değil bende, facebook girip çıkıyorum, twitter açıyorum ardından müziği açıp gta sa dalıyorum :) ram felan hiç temizlemem ben, gerekte duymadım, 1 gb ramin neyini temizleyim, önceden celan master cart curt program kullanırdım şimdi hiçbirini kullanmıyorum. 2014 yılında çıkan s2 için ispanya romu çıkmış, rom cidden performansı çok iyi :) yüklediğimden beri hiç ram temizlemedim. Size tavsiyem virüs programı benzeri programlar yüklemeyin

clean master yada diğerleri.bence kullanılması saçma hele android de :D
diyelim clean master ile arka plandaki programları kapatıyosun vesaire.
otomatik olarak gene açılıyor arkadaş yapacak birşey yok.
kaldı ki bunu zaten elle de yapabiliyorsun.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
O yüzden diyorumda kullanmayın hiç, önbellek temizlemek istiyorsanız gidin uygulamara tek tek temizleyin, zaten ayda yılda bir yapılıyor bir zahmet onuda yapın. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadasim clean masterı öneme amacim o değildi. Önbellek,boş klasörler vs gereksiz dosyaları temizleme amaçlı. Yoksa ramin temizlenmemesi gerektiğini belirttim.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Farketmez kardeş, arka planda kendi kendine çalışıyor, o zaman şöyle yapmak gerek, bir kere yükler temizler sonra kaldırırız :)

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şuan yüklü programlar (sistem gelistirici olarak)

Dr web
Clean master
Es task manager
Battary doctor

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
dostum niye task killer yükledin ki ? sil demedik mi o kadar? es task manageri sil. artı dr web e gerek yok boşuna sistemi yorar onu da sil. battery doctor u da sil. clean master kalabilir. ek olarak Önbellek Temizleyiciyi indir. uygulamaya girince 7-8 defa bas baya bir şey silinir. daha sonra bir telefonu kapat aç sonra oyuna gir bakalim.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Şuan yüklü programlar (sistem gelistirici olarak)

Dr web
Clean master
Es task manager
Battary doctor
O kadar diyoruz arkadaş :) rami harcayan programlar yüklemeyin bir işe yaramaz, hemen kaldır bak bakalım oyun nasıl oynatıyor

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konu günceldir tavsiyelerinizi bekliyorum...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bendede kasıyor ama anlık anlık olarak yani adam yürüo mesela anlık kasıp geri gelio bunda bence full hd li cihazlar için bi optimizasyon lazım..yoksa discoveryde takılmadan oynanıyor s4 bu oyunu s...ker. anladınızmı? muhtemelen oyunda sıkıntı var...