patlak ampule kablo bağlayıp prize soktum duvar simsiyah apartman felç üç gün kızdı babam bana![]()
Öğrenmissindir artık. Pclerde öyle anahtar var mıydı yav?sene 99 o zamanlar psu larda 110-230v seçme anahtarı var ama ben bilmiyorum ne işe yarıyor bu diye pc çalışırken 230da olan anahtarı 110a çekince patladı![]()
Ilginc misKolumu ve ayagimda kıl olan yerlerine bant yapistirip sabahtan aksama kadar bekleyip birden cekirdim
Çocukken köyde turşu kavanozlarına işiyormuşum. Hayret ki bunu da pek hatırlamıyorumSanırım yediğim dayaklar travma yaratmış olacak
Not: Konular birleştirildi.
Çocukluk bir başka ya. Aklımın ucundan bile geçmiyor şimdi bunlar...Size şunu da anlatayım:
Babamın bir arkadaşı anlatmıştı. Köyde yazın yapıcak birşey bulamayan keratalar dedelerini korkutuyorlar.Mezarlıktan kablumbağaları yakalayıp kabuklarının üstlerinde mum yakıyorlarmış sonra bahçeye salıp dedeleri namaz kılarken kablumbağaların oldukları yere taş atıp hayvanları yürütüyorlarmış
Dedeleri içeri felan kaçıyormuş
![]()
Aynen be ben ara sıra yapıyorum hala onu ama :/en iyisi'de bizimki naylon torbaların içine su doldurup 9.kattan aşağı atardık...
Aynen be ben ara sıra yapıyorum hala onu ama :/
Okulda merdivenlerin arasından bodruma tükürüyoruz bazı şeyler hep kalıyor ya..bazen tükürürdük folkart'ta ve mavi şehirde oturanlar yüksekte oturanlar buna daha müsait.
Kizlar size çatmadımı hiç?Geçen sene yaz tatilinde kardeşimle balkonda yatardık. Sabahları geçen kızlara ıslık çalardık.![]()
Kizlar size çatmadımı hiç?
O biraz şans işi benceHiç yakalanmadık kızlara.![]()
O biraz şans işi bence![]()
Başka neler yapıyorsun
Yok artık sen baya bi yaşamışsın hayatı.
Nerden öptün pardon
Şimdi benim de yok. Çok yalnızım.Valla küçükken sevgilim vardı. Şimdi hiiç yok. Olum tabi yanaktan o kadar abartamam.![]()
Şimdi benim de yok. Çok yalnızım.
Hiç bir fikrim yokYav biz erken falan mı davrandıkta şuan yalnızız.
Hiç bir fikrim yok