Kaspersky Mi Eset Mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Loser.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Loser.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemim i7 2.2-3.2 Ghz 16 Gb Ram
Şu anda sistemimde McAFee yüklü çok karışık bir türlü öğrenemedim. Masaüstünde Eset var. Ondan önce Kaspersky yüklemiştim ama kastığı için eset yükledim eset den memnunum ancak notebook a kaspersky düşünüyorum sistemim kaldırıyor. Sizce notebook 'a kaspersky mi eset mi ?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Kaspersky o sistemi kasar :D

Loser.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
niye böyle dediniz.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
ben avast kullanıyorum hem free hem de kayıt olunca bütün özelliklerini açıyor satın alıcaksanız da avast derim kullanımı gayet kolay basit :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
niye böyle dediniz.

dalga geçiyor.:D

benim gözlemim kaspersky az ram kullanıyor ama.harddisk ve cpu kullanımı fazla.

eset tam tersi ram kullanımı fazla.ama cpu ve harddisk kullanımı az.

güvenlik konusunda ev kullanıcısı isen 2 arasında çok büyük bir fark yok zaten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eseti kurduktan sonra gelişmiş ayalardan.şu ayarları etkinleştir mutlaka güvenlik açısından baya fark ediyor.

aI8qtfb.png

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
hiç bir antivirüs benim ayranım ekşi demez, deneyerek karar verirsin. yok biz en iyi korumayı sağlıyoruz yok biz en güvenilir antivirüs programıyız vs vs müşterinin ilgisini çekmek için

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
hiç bir antivirüs benim ayranım ekşi demez, deneyerek karar verirsin. yok biz en iyi korumayı sağlıyoruz yok biz en güvenilir antivirüs programıyız vs vs müşterinin ilgisini çekmek için

o da doğru.şimdi herkesin beklentisi farklı.kimi performans bekler.kimi güvenlik konusunda iyi olsun.bilgisayarı yavaşlatsa da sorun olmaz der.

bazı antivirüs programları Trojan bulmada başarılı.bazıları Ransomware bulmada.virüslerin türevlerine göre bile.bulma oranları değişiyor.

o da doğru.şimdi herkesin beklentisi farklı.kimi performans bekler.kimi güvenlik konusunda iyi olsun.bilgisayarı yavaşlatsa da sorun olmaz der.

bazı antivirüs programları Trojan bulmada başarılı.bazıları Ransomware bulmada.virüslerin türevlerine göre bile.bulma oranları değişiyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ESET'in ince ayarlarını yapmayı bilenler zaten başka antivirüs yazılımı kullanmaz ;)

Loser.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eseti kurduktan sonra gelişmiş ayalardan.şu ayarları etkinleştir mutlaka güvenlik açısından baya fark ediyor.

aI8qtfb.png

ben eset kullanırken çoğu crackleri veya dll. leri virüs olarak algılıyordu ve virüslü dosyadan virüsü temizleyemiyordu.

evet şu anda gpu dan 110-140 Mb arası işlem yapıyor. ama tekrarda esete dönmek istemiyorum.

aI8qtfb.png

ben eset kullanırken çoğu crackleri veya dll. leri virüs olarak algılıyordu ve virüslü dosyadan virüsü temizleyemiyordu.

evet şu anda gpu dan 110-140 Mb arası işlem yapıyor. ama tekrarda esete dönmek istemiyorum.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Tehlikeli, istenmeyen ve şüpheli tiklerini kaldırırsan .dll ve cracklari zararlı olarak görmez. Ama ransom, winlock ve ya rootkit türevleri varsa zaten program direk engelliyor. Hiçbir antivirüs gerçekten tespit edilipte silinmeyen zararlıyı silemez gerek kaspersky gerek eset gerek fortinet. Sadece anti rootkit yazılımları silebilir

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

şimdi eseti savunmak istemiyorum.senin kararında.kaspersky orjinal olmayan oyunlara bile uyarı veriyordu.benim kullandığım zamanda.bırak dll bırak crackı dosyalarını.

silme konusuna gelince eskiden di o .eset 7 sürümüyle birlikte.özelleştirmiş temizleyici diye bir şey ekledi.yüzde 99.9 silinmeyen virüsleri o araçla silebilirsin.

Loser.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi eseti savunmak istemiyorum.senin kararında.kaspersky bildiğim kadarıyla orjinal olmayan oyunlara bile uyarı veriyordu.benim kullandığım zamanda.bırak dll bırak crackı dosyalarını.

silme konusuna gelince eskiden di o .eset 7 sürümüyle birlikte.özelleştirmiş temizleyici diye bir şey ekledi.yüzde 99.9 silinmeyen virüsleri o araçla silebilirsin.

ince ayarları bilmediğim için yapamadım sanırım.

sagozancan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Git bilgisayarına mac işletim sistemi kur bu aptal antivirüs programlarına ihtiyaç duymazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 1,5 yıl oldu windows 8.1 i virüs programsız kullanıyorum, bilgisayarımda harhangi bir sorun yok, bence virüs programı tamamen saçmalık !!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Cok mantiksiz bi yazi biliyomusun seninki. O zaman sadece pcden iyi anlayanlar eset kullansin herkes desinki ben ince ayardan anlamam eset kullanmiyim falan. İnce ayar olmadan neden yeterli guvenligi saglayamiyor ? Ki bende kullandim bir cogunu. Kasperskyden sasmam. Donanim iyiyse kaspersky.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Cok mantiksiz bi yazi biliyomusun seninki. O zaman sadece pcden iyi anlayanlar eset kullansin herkes desinki ben ince ayardan anlamam eset kullanmiyim falan. İnce ayar olmadan neden yeterli guvenligi saglayamiyor ? Ki bende kullandim bir cogunu. Kasperskyden sasmam. Donanim iyiyse kaspersky.

İşte ince ayarı bilmediğin için böyle konuşuyorsun dostum :) İstediğini kullan lafım yok ama fikir sahibi değilsen böyle konuşmamalısın. ESET zaten her haliyle güvenlik seviyesini en yüksek düzeyde sağlıyor ama gelişmiş ayarlarda bi kaç ayarlanacak şeyler var. Hatta sana göstereyim dene mdl sitelerinde vazgeçemezsin

killedby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar Gartner raporuna gore Kaspersky su an en iyi koruma sunan ve en hizli buyuyen urunlerin basinda geliyor virus yakalama orani yanlis hatirlamiyorsam %99.8 olmasi lazim bunun haricinde ince ayarlar kisminda kullanmadiginiz modulleri kapatabilirsiniz...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kaspersky varken est'i kim ne yapsın? bedava olarak avast free başka bişeye gerek yok.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İki ürün arasında kaspersky daha iyi.Birde Kaspersky kasıyor diyen arkadaşlar var sanırım yeni kasperskydan haberleri yok.Kaspersky 2014-2015 sistem performansını ESET e göre daha az etkiliyor.Bunu uluslararası test yapan bütün firmaların testlerine bakarak anlıyabilirsiniz.Örneğin AV Comparatives,Av Test.Bende lisanslı Eset smart security vardı 1 sene kullandım.Sonra 90 günlük bir kampanya ile kaspersky a geçtim ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu süreç içerisinde Kasperskyın sistemi daha az kastığını tecrübe ettim.Ha kaspersky tarama esnasında sadece Esetten fazla kasıyor oda sistemi Esete göre daha derinlemesine taradığı için.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
o sistemde kasper kasıyorsa sen o pc yi çöpe at.ben ne bilgisayarlara kurdum.bence en iyisidir kasprsky tamam kasar da 2 gb rami olan pentium işlemcisi olanlarda falan kasar.bende onlara avast yüklüyorum.Bir kaç sitede crackleri mevcut geçen bitane yaptım 2050 ye kadar ;)

yalnız kasper tararken bilgisayarı kullanmayacan...

killedby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
escan de kaspersky motorunu kullaniyor :) yillik kira veriyor

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
escan de kaspersky motorunu kullaniyor :) yillik kira veriyor

Ordak veritabanı kullanan antivirüs şirketleri

Kaspersky
Emsisoft
MicroWorld-eScan
G-data
Bitdefender
Ad-Aware
F-secure
nProtect

Dediğin gibi bazıları ödüyor bazıları katkı payına göre ücreti az veriyorlar ama tek gerçek var hepsini topla bir ESET etmiyor bunu artık kabullendiler bu yıl