General Mobile Discovery KitKat Gözlemler-Sorunlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu sorunlarınız hepsini general mobile'in sitesinden kendilerine bildirme mesaji olarak atarsanız zaten tüm sorunları düzelticeklerdir ve ben 16 gb lik discovery kullanıyorum aşırı hızlı ve şarjı oyunda ve wifide su gibi gidiyor onun dışında müzik dinlerken ve beklemedeyken saatte %1 eksiliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben güncelledim ama kamera kalitesi düştü ve video izlerken görüntü bozuluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kitkat yükledm acılısta louncher 3 durduruldu hatası verıyor cozumu ne

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kıtkat yukledm ama acılta louncher 3 durduruldu hatası vrıyor cozumu ne

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Emin degilim baska bi launchet kullanin nova tercihiniz olmali

StormyDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gün önce bende yükledim ancak ben beğenmedim çünkü
-İnternet ten indirdiğimiz kitkat a uygun radyo çok kötüydü
-youtube da aşırı derecede donuyordu müzik sesi geliyor görüntü yok 10-15 sn civarı
-rehber kötüydü
-müzik uygulamasını kaldırmışlar yerine google play müziği koymuşlar google play müzikte çok kötüydü
-Not yazdığımız alan ingilizceydi
-yazı yazarken alt satıra geçen tuşu kaldırmışlardı
-kendi kendine titriyordu :DD
güzel yönleri
+açılış 1-2 saniye azalmış
+oyunlardeyken üstten çektiğinde saati fln görünüyor (kitkat özelliği)
+arayüz güzel

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu saatten sonra yükleyecek olanlar full sürüm olmadan yuklememelisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonu 8 ay önce aldım ve ilk çıktığında belki daha fazladır hiç güncellemedim şimdi kitkata geçsem birşey olurmu yani güncellemek gereklimi kitkattan önce

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben telefonu 8 ay önce aldım ve ilk çıktığında belki daha fazladır hiç güncellemedim şimdi kitkata geçsem birşey olurmu yani güncellemek gereklimi kitkattan önce
Güncelleme de yarar var diye düşünüyorum çünkü ne yapacakları belli olmuyor Bu General Mobile in bi taraftanda Stock ROM yüklemiş gibi birşey gerek yok diyor ama siz sağlam olanı yapınız guncelleyiniz bence :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar KitKat verileli Uzun Bir Zaman Oldu Ve Hala Full Sürüm verilmedi bunun için Muzaffer Golcunun twitterine falan Msj Atarsanız sevinirim :) İnsan bekliyor İştr

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar KitKat verileli Uzun Bir Zaman Oldu Ve Hala Full Sürüm verilmedi bunun için Muzaffer Golcunun twitterine falan Msj Atarsanız sevinirim :) İnsan bekliyor İştr
Hocam o iş yattı bence ümidi kesin en azından ben öyle yaptım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ekran fotosunu cekıyor ekran acıkken ust aarlara bas ve ekran goruntusunu al dıyor

ahsen2

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
4.4.2 yükleyipte ne yapacaksınız onu. anlamıyorum. bildiğin telefon işte. 4.2 olsa ne olur 4.4 olsa ne olur. sanki arada bi fark varmış gibi. hiç fark yok. boşa kendinizi kandırmayın. fark yok. üstelik 4.4 yüklerseniz pek çok özellik bozuluyor. brick olan bile var. niye yüklüyorsunuz. fayda sıfır, zarar DEV gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Internetten ilk olarak framarootu indirin ve kurun
Daha sonra uygulamayı açın
Daha sonra supersu install yazıyor onu seçin ve boramire basın
Ardından ise telefonu Yeniden baslatin
Yeniden başladığında supersu varsa rootunuz olmuş demektir

İyi forumlar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses tuşuyla foto çekim var radyoyu kendin kuruyosun gm discovery radyo yaz çıkıyo
,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wifi Kısmında İd ve Şifre kısmında Gelişmiş yok bu cok büyük bi problem korumalı yerlere girebilmek için ordaki ayarları değiştiriyorduk ama artık değiştiremiyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba GM 16gb tel. var kitkat yükledim fakat şuan arama geldiği zaman ses çıkmıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, Kitkat güncellemesinden sonra, okunan ve silinen mailler tekrar geliyor, bundan nasıl kurtulabilirim? tşk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobil kullanicilari sorunlara cevap almak mobilinizin daha iyi olmasi icin telpa ya sitesine girin ucretsiz mesaj yerine bol ca yazin buralara yazmak onlari baglamaz buralar sizi oyalar baski daha iyi sonuc birlik olmali paramiza yazik

redwhite58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WhatsApp programında bildirim konusunda sıkıntı yaşayan var mı? Bazen bildirim çok geç düşüyor bazen de mesaj geldiğini görmek için illa programa girmek zorunda kalıyorum.Otomatik olarak mesaj düşmüyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
WhatsApp programında bildirim konusunda sıkıntı yaşayan var mı? Bazen bildirim çok geç düşüyor bazen de mesaj geldiğini görmek için illa programa girmek zorunda kalıyorum.Otomatik olarak mesaj düşmüyor.
Onun çözümü arkaplandaki uygulamaları temizlerken whatsapp ı açık bırakmak kapatmamak o zaman bildirimler zamanında geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi bu ELİTE için kitkat gelmeyecek mi ? Gitti uyduruk modellere verdi tepe modeline vermedi inanılacak gibi değil :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm general mobalin 16 gb el fenerini acınca 3 saniye sonra sönmeye aşladı sebebini veya ayarını bilen varmı tşkler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum ekran görüntüsünü almak için kapama tuşuyla ses kısma tuşuna aynı anda bas