General Mobile Discovery KitKat Gözlemler-Sorunlar

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim bunun güç tasarrufu modu nerde

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefon acayip ısındı kapattigimda şarj %50 iken actigimda %20 gördüm KitKat rezil etti bizi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Adamım telefon elınızde patlamadan vazgecın bu sevdadan. En azindan stabıl surumu bekleyın.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam orijinal 4.2.1 i nasıl kurabilirim

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Buzun ustunde yazıyorum bunları :(

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Telefon servıslık olursa bıde beta sürümü kurdunuz garantı dışı demesınler, kurarken kabul ettiğiniz sartlara dıkkat edin telpa sonuçta sağı solu bellı olmaz. Kıtkat alan tek cıhaz bu, bu ıslemcıde stabıl olmayacak gıbıme gelıyor.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam sadece kaybolan verilerinizden sorumlu değiliz dediler o kadar

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam İkinci eli ne kadar eder bu discovery nin 0 gibi Rootsuz falan

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Moto g veya nexus 5 alacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ekran görüntüsü alma stabil bir şekilde çalışıyor sadece biraz fazla basmanız gerekli.

hknaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
e hadi benimde bir faydam olsun işimden dolayı ayda yılda bir girebiliyorum foruma ama bende KitKat yükledim sonra eksikleri görünce geri döndüm ama geri dönücekseniz eğer telefonu ilk aldığınız zaman nasılsa öyle olacak ona göre bilgi veriyim. (Hiçbir karım ve siteyle uzaktan yakından ilişiğim yok bilginize.)

Ben 4.2.1'e bu siteden döndüm talimatları uyguladım ve şu anda 4.2.1 yüklü ve KitKat stabil bir sürüm gelene kadar Jelly Bean'e devam :)

link: http://www.kilincarslanmedya.com/2014/01/gm-discovery-orjinal-roma-donme-16-4-gb.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler güncellemeyi yükledim telefonda konusurken ekran sensörü vazifesini yapmıyo önce sönüyo ekran sonra geri açılıyo telde konuşurken dokunmatik aktif olduğu için kafasına göre yerlere giriyo keşke jelly beanda kalsaydım mal gibi olmuş 4.4ayrıca şarjı sömürüyooo

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Jelly bean içinde dokunmatik aktifdi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kitkat nisan ayında gelicekti temmuzda geldi oda beta sürümü bu saatten sonra güncelleme beklemeyin herkes kendi başının çaresine baksın

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
daha hala beta sürümde demi sistem güncel diyor betayıda kurmaya gerek yok sanırım gmd millet android l ye geçince bize öyle verecek kitkatı 15 gün falan oldu herhalde

trzproffical

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM DİSCOVERY 4.4.2 HATALAR
1) Bildirim çubuğna bildirim gelince 1-2 defa durumçubuğunu çekip kapatınca bildirimlerin olduğu yer boş kalıyor ve gidiyor
2)Kamera arada odaklamıyor, vede kafasına göre flaş patlatıyor Flaş kapalıykende.
3) Telefon kendi kendine titriyor
4) Telefonun flaş uygulaması arada flaşı açtıktan 5 sn sonra flaşı kapatıyor.
5) Launcher3 çalışmayı durdurdu
6) Launcher yavaş.
7) Zil sesi değiştirilemiyor ancak 3.parti yazılım ile . (İstediğimiz müzik vb.)
8) Arada çökme durumuna geliyor telefon o derece kasıyor.
9) 12 dk video çektik arkadaşla telefon birden bire kitlendi. Bataryayı çıkardık görüntü hala vardı ?!!!!?!? Zor kendine geldi telefon.
10) Bir zamandan sonra kasmalar çoğalıyor en baştaki hız kandırmasın.
11) Tema seçici yok.
12) Whatsapp, facebook, facebook messenger, gibi uygulamalardayken ortatuşa basınca uygulama kapanıyor.
13)Kilit ekranı uygulaması yüklediğimizde uygulama arkaplanda kapanıyor.
14) Birisi aradığında (ekran kapalıyken) ekran ışığını açılması geç.
15) Ses az çıkıyor.
16) 4.2.1 JellyBean'a dönülmüyor.
17) Ram bir süre sonra coşuyor
18) 6 Tane uygulama varken telefonda (800 MB boştu uygulama yöneticisinde) yeni bir 7. uygulamayı yükledim 20 MB kaldı.
19) Ekran görüntüsü geç çekiyor
20) Durumçubuğu inerken kasma meydana geliyor.
21) DuvarKağıdı (720x1280) yerleştiriyorum oturuyor bir uygulama açtım daha sonra küçülüyor, resmin ortası görünüyor.
22) Yakınlık sensörü kafasına göre çalışıyor arkadaşımla konuşurken sensör çalışmamış birden suratına kapandı 2. gün bana trip attı.
23) Bazı yerler İngilizce biz Türkiye'deyiz dostum. Diğer ülkelrin GM sitesinde bile yazmıyor 4.4 . Ve İngilizce çoğu yer
24) Fener uygulaması kapandığında ve ışık kapandındığında durumçubuğunda uygulama çalışıyor diye görünüyor vede kapanmıyor.
25) Kilit ekranı duvarkağıdı desteklemiyor
26)Müziklerde albümlerde albüm klasöründe resim olduğu halde resimi görmüyor.
27)İnternet kullanırken kota çok fazla harcıyor 1,5 Saat internette takıldım. (hep facebook zaten facebook paketim var bir tek) 97 mb gitti. 4.2.1 ile girdiğimde o kadar sürede 50 MB harcamıştı .
28) Pil yüzdesi doğru değil ikonda öyle %53 gösteriyordu telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım kamera kitlendi birden %23'e düştü.
29)Ön kamera bildiğimiz pixel pixel Anadolu gibi oldu bildiğin yağlı boya çekiyor güncellemeden sonra. S3 Mini aldı arkadaşım onda VGA kamera var ön kamerası o daha iyi çekiyor.
30)Video çekerken arada sırada odaklamıyor.
31) Ahize sesi az
32) Arkadaş 4.4.2 Yükledi telefonuna güncelleme çıktığı gün telefon kendi kendine brick oldu garantiye verdi kullanıcı hatası dediler geri verdiler şu an onu düzeltiyorum -_-
33) Çok ısınıyor
34) Bildirim ışığını açtığımızda 24 Saat sonra bildirim ışığı bildirim olmamasına rağmen açık kalıyor.
HADİ KAÇTIM BEN.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
baba ben atım ama baska sıkıntılar var oyunları actırmıyor hafıza kartına atıgımız ornek mostwantet apk atı neten 576 mb dosya ındırdı oyun durduruldı gta sanandres atım dosyalatrı gormuyor orjınal surumu daha ıyı bosa cıhazı cop etmeye deymez resmen gelse ıdı zaren guncelemede cıkar dı ole rom atmak sa s5 veya xperıa z2 romu salardık zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar yerelden güncelleme paketi seiçiyorum dosyayı Geçersiz dosya lütfen etkin güncelleme paketini seçip yeniden deneyin diyor

malicelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-2 hafta önce kendi cihazıma yaptığım güncellemeyi bi arkadaşıma bugün yapmayı denedik fakat yerelden dosya seçince "Geçersiz dosya, lütfen etkin güncelleme paketini yeniden seçin ve güncelleyin." hatasını aldık. Yardımcı olabilirsiniz diye umuyorum teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alırken düşünseydiniz... discovery 2 de çıkıyor bilginize direk gidip kapışın Android L çıkıncada gelip yazarsınız buralara aynı şeyleri......

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim General mobile trt bandrol üçretini vermemek için radyo koymuyo ama sen google playden indire bilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
radyoyu,
google play storeden, discovery fm radyo yazın ve indirin, BİLGİNİZE!!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ekranı kapatınca internete bağlıyken bile facebook messengerda çevrimdışı oluyor bunun bir ayarı varmı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
menüdeki uygulamaları yerleştiremiyoruz o kötü olmuş birde başka tema yok , el feneri kısa yolu yok ana kilit ekranı duvar kağıdı yok değişmiyor onlarda olsa çok iyi olcak şarj çok gidiyo

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Twitter üzerinden Muzaffer Gölcüye Mesaj twit atarak Full sürümü beklediğimiz i soylerseniz

alycann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LeXuS Rom v2 KitKat romunu deneyin. Stabil , hatasız , tam sürüm. Daha iyisi yok.