ya ama ben bu akşam telefonu kullanmak istiyordum bu gece boştum kurcalayıp uygulamarı felan yüklemek istiyordumsim kart dan bahsediyosan operatör mağazana gidip yeni sim almalısın
aynı dert bende de var bugün iphone 6 aldım ve nano sime ihtiyacım var telefonu kullanamıyorum yarın gidip nano sim kart alıcam beklemekten başka çaren yok malesef :\ya ama ben bu akşam telefonu kullanmak istiyordum bu gece boştum kurcalayıp uygulamarı felan yüklemek istiyordum![]()
gündüz boş değilim gece boşum ne güzel bütün uygulamaları yükleyecektim kafama göre ayarlarını yapacaktım işe bak yaaynı dert bende de var bugün iphone 6 aldım ve nano sime ihtiyacım var telefonu kullanamıyorum yarın gidip nano sim kart alıcam beklemekten başka çaren yok malesef :\
bende aynısını düşünmüştüm bi hevesle aldım sonra aklıma sim kart geldi :\ birde yeni sim kart alıcağın için 20 tl gibi bi ücret alıcaklar o da kötügündüz boş değilim gece boşum ne güzel bütün uygulamaları yükleyecektim kafama göre ayarlarını yapacaktım işe bak ya
note 4 beklemekten ciğerim soldu ya . Hala bekliyorum gelsin burdaki Samsung bayisine de alayım diye
mersinde heryerde var ben bugün aldım
kardeş operatörlere götürüp yenilemen lazım kartı bu arada telefon nasıl ilk görüşlerin nasıl...Merhaba ben yeni bu akşam note dört aldım daha önceki telefonum HTC m8 idi yanlız ondaki kart mini note4'de küçük geliyor olmuyor ne yapmam lazım lütfen yardım...
teşekkür ederim telefon tek kelime ile enfes kullanışı harika elde tutuş hele o yanları yokmu insanın aklını alıyor ama bana kalırsa kesinlikle siyah rengini tercih edin çok asil duruyor. Telefon canavar kasılma yok arayüz donması yok o rehberin geç açılma sorunu yok yani bana kalırsa niyetiniz varsa kesinlikle alın...kardeş operatörlere götürüp yenilemen lazım kartı bu arada telefon nasıl ilk görüşlerin nasıl...