Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Serseri olmana gerek yok muhabbetin iyi olsun yeter birazda tip oldumu tamam

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam bi fitness e yazılın 1 sene boyunca full kas çalışın yapılı olmanız çok iyi aslında ben zayıf olduğum için kas denen bişi yok.10 numara vücud olur :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hocam bi fitness e yazılın 1 sene boyunca full kas çalışın yapılı olmanız çok iyi aslında ben zayıf olduğum için kas denen bişi yok.10 numara vücud olur :)

Aklımda var bu iş. Teog denen sınavı atlatsak hemen gidip spor salonuna yazılacağım. Kızlarla yavaştan muhabbeti arttırıyoruz. Zaten bugün bedende hava soğuk diye erkeklerden bir ben çıkmadım kızlardan da çıkmayanlar vardı otursuk muhabbet ettik. :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Benim normal kilodan en az 10 kilo eksiğim var ama ona rağmen gidecektim salona ama mardinde başımıza kobani çıktı yakıp yıktılar falan dedim olum otur oturduğun yerde kas yapacam ayağına sakat kalırım falan :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Aklımda var bu iş. Teog denen sınavı atlatsak hemen gidip spor salonuna yazılacağım. Kızlarla yavaştan muhabbeti arttırıyoruz. Zaten bugün bedende hava soğuk diye erkeklerden bir ben çıkmadım kızlardan da çıkmayanlar vardı otursuk muhabbet ettik. :D
Bende uni sınavını atlatayım parlak fikirlerim var :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Benim normal kilodan en az 10 kilo eksiğim var ama ona rağmen gidecektim salona ama mardinde başımıza kobani çıktı yakıp yıktılar falan dedim olum otur oturduğun yerde kas yapacam ayağına sakat kalırım falan :)
Hocam benimde 10 kilo civarı eksiğim var bi tanıdık gitti o da çok zayıftı 1 sene sonra tanıyamadım ya acayip vücud yapmış heveslendim açıkçası :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Çoğu kişinin ya 10 kilo eksisi var yada fazlası. Benim maşallah tam :) Çok kaslı olmasakta hafif kasta var.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION] [MENTION=383050]Virility[/MENTION] benimde 10 kilo fazlam var. :D 5 5 paylaştırıyım isterseniz. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION] [MENTION=383050]Virility[/MENTION] benimde 10 kilo fazlam var. :D 5 5 paylaştırıyım isterseniz. :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Mesela biz erkekler neden kadınlara çok düşkünüz ? Siz neden üniversite ortamlarında yüz vermiyorsunuz onu açıklayınız :D

Ne bileyim siz neden düşkünsünüz o sizin sorununuz :D Ben kendimi açıklayayım. Ünivesitede her tip var. Genelde erkekler düzgün kızlarla değil de hani derler ya eğlenilecek kız diye o kızlarla takılıyorlar. O tarz kızlar da erkeklere yüz veriyor zaten.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadas nasıl bir konu baslattim en dertli benim yemege cikiyoruz hesabi odetip kaciyorlar :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ne bileyim siz neden düşkünsünüz o sizin sorununuz :D Ben kendimi açıklayayım. Ünivesitede her tip var. Genelde erkekler düzgün kızlarla değil de hani derler ya eğlenilecek kız diye o kızlarla takılıyorlar. O tarz kızlar da erkeklere yüz veriyor zaten.

Burada ki eğlence hiç iyi değil gibime geliyor...

Formülünü bulmak lazım. :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hocam benimde 10 kilo civarı eksiğim var bi tanıdık gitti o da çok zayıftı 1 sene sonra tanıyamadım ya acayip vücud yapmış heveslendim açıkçası :D
Şimdi bende gaza geldim he yani o değilde twitterda bir fitness ve motivasyon diye paylaşım yapan biri var adam verdi gazı kaç ay boyunca sonra sadece 1 tweet okudum tüm heves gitti diyordu ki işte spor belli bir bütçe ister buna hazırlıklı olun salona gidecek parayı zor buldum zaten :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya ben aslnda normal sayılırım ama yinede kas yapmaya heveslendim :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Bence de iyi değil. Mesela en en basitinden barlara gidip gecenin bir yarılarına kadar kendini kaybedene kadar içmek.
Bu yüzden aklı başında olanlar erkeklere yüz vermiyor. Zaten bir süre sonra kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Sana denk gelenler öyle :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Demekki bizim kampüste eğlenilecek kız yok :( Demekki ondan bakmıyorlarmış :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şimdi bende gaza geldim he yani o değilde twitterda bir fitness ve motivasyon diye paylaşım yapan biri var adam verdi gazı kaç ay boyunca sonra sadece 1 tweet okudum tüm heves gitti diyordu ki işte spor belli bir bütçe ister buna hazırlıklı olun salona gidecek parayı zor buldum zaten :D
Babamın bana tonla sözü var fitnessi de araya kaynatırız :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
8.1 den sonra :D
d249078dd5c552395fd4cf499f404b0c.jpg

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
o değilde arkadaşlar bütün forumu buraya topladık ahahahahah :4:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bence de iyi değil. Mesela en en basitinden barlara gidip gecenin bir yarılarına kadar kendini kaybedene kadar içmek.
Bu yüzden aklı başında olanlar erkeklere yüz vermiyor. Zaten bir süre sonra kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.

O tip ve kız erkekler bizden uzak olsun. Arada görüyorum tramvay durağında ortalık yerde...

O tip ve kız erkekler bizden uzak olsun. Arada görüyorum tramvay durağında ortalık yerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...