Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Serseri olmana gerek yok muhabbetin iyi olsun yeter birazda tip oldumu tamam
Serseri olmana gerek yok muhabbetin iyi olsun yeter birazda tip oldumu tamam
Aynı benim hal gel sarılalım kardeşimHacı bizim okuldaki kızlar serseri tipli heriflere bakıyor. Biz ağırbaşlı olunca ilgilenen yok.
Az da utangaçlık var bende...
Aynı benim hal gel sarılalım kardeşim![]()
Onuda bilmiyorum anca annem yapar en güzel yaptığım iş uyumak daha iyisi yokSen bide çiğköfte yaparsın yeriz.![]()
Onuda bilmiyorum anca annem yapar en güzel yaptığım iş uyumak daha iyisi yokSen bide çiğköfte yaparsın yeriz.![]()
Birazda karşı cins olarak siz anlatınızda birşeyler öğrenelimNe dertliymişsiniz arkadaş ya![]()
Birazda karşı cins olarak siz anlatınızda birşeyler öğrenelim![]()
Hocam bi fitness e yazılın 1 sene boyunca full kas çalışın yapılı olmanız çok iyi aslında ben zayıf olduğum için kas denen bişi yok.10 numara vücud olur![]()
Benim normal kilodan en az 10 kilo eksiğim var ama ona rağmen gidecektim salona ama mardinde başımıza kobani çıktı yakıp yıktılar falan dedim olum otur oturduğun yerde kas yapacam ayağına sakat kalırım falanHocam bi fitness e yazılın 1 sene boyunca full kas çalışın yapılı olmanız çok iyi aslında ben zayıf olduğum için kas denen bişi yok.10 numara vücud olur![]()
Bende uni sınavını atlatayım parlak fikirlerim varAklımda var bu iş. Teog denen sınavı atlatsak hemen gidip spor salonuna yazılacağım. Kızlarla yavaştan muhabbeti arttırıyoruz. Zaten bugün bedende hava soğuk diye erkeklerden bir ben çıkmadım kızlardan da çıkmayanlar vardı otursuk muhabbet ettik.![]()
Mesela biz erkekler neden kadınlara çok düşkünüz ? Siz neden üniversite ortamlarında yüz vermiyorsunuz onu açıklayınızNe anlatayım ki![]()
Hocam benimde 10 kilo civarı eksiğim var bi tanıdık gitti o da çok zayıftı 1 sene sonra tanıyamadım ya acayip vücud yapmış heveslendim açıkçasıBenim normal kilodan en az 10 kilo eksiğim var ama ona rağmen gidecektim salona ama mardinde başımıza kobani çıktı yakıp yıktılar falan dedim olum otur oturduğun yerde kas yapacam ayağına sakat kalırım falan![]()
Mesela biz erkekler neden kadınlara çok düşkünüz ? Siz neden üniversite ortamlarında yüz vermiyorsunuz onu açıklayınız![]()
Ne bileyim siz neden düşkünsünüz o sizin sorununuzBen kendimi açıklayayım. Ünivesitede her tip var. Genelde erkekler düzgün kızlarla değil de hani derler ya eğlenilecek kız diye o kızlarla takılıyorlar. O tarz kızlar da erkeklere yüz veriyor zaten.
Ne bileyim siz neden düşkünsünüz o sizin sorununuzBen kendimi açıklayayım. Ünivesitede her tip var. Genelde erkekler düzgün kızlarla değil de hani derler ya eğlenilecek kız diye o kızlarla takılıyorlar. O tarz kızlar da erkeklere yüz veriyor zaten.
Hiç fena olmaz![]()
Şimdi bende gaza geldim he yani o değilde twitterda bir fitness ve motivasyon diye paylaşım yapan biri var adam verdi gazı kaç ay boyunca sonra sadece 1 tweet okudum tüm heves gitti diyordu ki işte spor belli bir bütçe ister buna hazırlıklı olun salona gidecek parayı zor buldum zatenHocam benimde 10 kilo civarı eksiğim var bi tanıdık gitti o da çok zayıftı 1 sene sonra tanıyamadım ya acayip vücud yapmış heveslendim açıkçası![]()
Burada ki eğlence hiç iyi değil gibime geliyor...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Burada ki eğlence hiç iyi değil gibime geliyor...
Demekki bizim kampüste eğlenilecek kız yokNe bileyim siz neden düşkünsünüz o sizin sorununuzBen kendimi açıklayayım. Ünivesitede her tip var. Genelde erkekler düzgün kızlarla değil de hani derler ya eğlenilecek kız diye o kızlarla takılıyorlar. O tarz kızlar da erkeklere yüz veriyor zaten.
Babamın bana tonla sözü var fitnessi de araya kaynatırızŞimdi bende gaza geldim he yani o değilde twitterda bir fitness ve motivasyon diye paylaşım yapan biri var adam verdi gazı kaç ay boyunca sonra sadece 1 tweet okudum tüm heves gitti diyordu ki işte spor belli bir bütçe ister buna hazırlıklı olun salona gidecek parayı zor buldum zaten![]()
O da ayrı bişi ya kürekle kovalarım ben olsamArkadas nasıl bir konu baslattim en dertli benim yemege cikiyoruz hesabi odetip kaciyorlar![]()
Bence de iyi değil. Mesela en en basitinden barlara gidip gecenin bir yarılarına kadar kendini kaybedene kadar içmek.
Bu yüzden aklı başında olanlar erkeklere yüz vermiyor. Zaten bir süre sonra kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Sana denk gelenler öyle![]()
Bence de iyi değil. Mesela en en basitinden barlara gidip gecenin bir yarılarına kadar kendini kaybedene kadar içmek.
Bu yüzden aklı başında olanlar erkeklere yüz vermiyor. Zaten bir süre sonra kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Sana denk gelenler öyle![]()