Bilgisayarda Yapılan Chatleri Görmek İçin Program Önerir misiniz ?

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarda yapılan yazışmaları ve yazışmaları yapan kişilerin isimlerini görebilmek için program önerir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler !

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplayacak Kimse Yok mu ? :(

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] Cevabıda cuk oturmuş yani. :D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ayıp ayıp yapmayın böyle şeyler, insanların özelini onlara bırakın.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Keylogger kullanacaksın. Bilgisayarda basılan her tuşu kaydedebilir, ekran görüntüsü alabilirsin.
Ama bunun sorumluluğu büyük olur, unutma.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kendi bilgisayarını gözetlemek istiyorsan casus 007 vb. programlar var, ayrıca kaspersky pure de isteğe göre log tutuyor. Dilerseniz program ve sitelerin açılmasını da engelliyor.

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde bir tane keylogger var ama yetersiz kalıyor.Bana online Oyunlarda (Tarayıcı oyunnları için) kullanılan oynadığı veya yazıştığı kişinin kullanıcı adını ve yazıştıklarını gösteren bir program lazm. :D

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Elimde bir tane keylogger var ama yetersiz kalıyor.Bana online Oyunlarda (Tarayıcı oyunnları için) kullanılan oynadığı veya yazıştığı kişinin kullanıcı adını ve yazıştıklarını gösteren bir program lazm. :D

Keyloger'ın klavyeden tuşlanmış herşeyi kaydetmesi lazım. Tarayıcı da buna dahildir. Ama kimlerle yazıştığının ismini v.s görmeniz için çok gelişmiş bir programa ihtiyacınız var.

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keyloger'ın klavyeden tuşlanmış herşeyi kaydetmesi lazım. Tarayıcı da buna dahildir. Ama kimlerle yazıştığının ismini v.s görmeniz için çok gelişmiş bir programa ihtiyacınız var.

İşte Bende Öyle Bir prgram Diyorum.İnternette Dolaşırken Spector Pro 6 diye Bir program Buldum Sizce İşime Yararmı ?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bence ekran görüntüsü kaydeden bir keylogger işini görür.

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ekran görüntüsü kaydeden bir keylogger işini görür.
Elimdeki Keylogger Ekran Görüntüsünü Oyun Dışıdayken Alıyor Oyun Oynarken Almıyor.
NOT:Kullandığım Keylogger ----> Spyrix Free Keylogger

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Elimdeki Keylogger Ekran Görüntüsünü Oyun Dışıdayken Alıyor Oyun Oynarken Almıyor.
NOT:Kullandığım Keylogger ----> Spyrix Free Keylogger
Doğrudur, ben de bir tanesi ile denemiştim almamıştı. Ama çok yıllar önce kullandığım bir keylogger ekran görüntüsü alıyordu. Hatta oyun oynayıp ekran görüntülerine bakmayı da seviyordum. Programın adını hatırlamıyorum.

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğrudur, ben de bir tanesi ile denemiştim almamıştı. Ama çok yıllar önce kullandığım bir keylogger ekran görüntüsü alıyordu. Hatta oyun oynayıp ekran görüntülerine bakmayı da seviyordum. Programın adını hatırlamıyorum.

İşte benim kullandığım ekran görüntüsü alıyor fakat oyun anında almıyor yani öyle bildiğin başka bir keylogger var mı ?

rainman4009

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hideis parental.control programi var, onu kullan gayet guzel, istediginiz mail adresine de , goruntu, site url, klavye kayitlatini , kullandigi uygulamabilgilerini veriyor, guzel bir program

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hideis parental.control programi var, onu kullan gayet guzel, istediginiz mail adresine de , goruntu, site url, klavye kayitlatini , kullandigi uygulamabilgilerini veriyor, guzel bir program
Teşekkkürler deneyeceğim !

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim teşekkür ederim ama linkini atarmısın acaba bulamadımda ?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ekim ayında atılmış mesaja 3 ay sonra cevap atmak. Bu arada mesajı atan kişi de banlanmış gitmiş... :-)

rainman4009

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Niye seni mi rahatsiz etti, saat basi foruma mi bakacaz, bulamadiysa belki bulur..