Win 7 Format hatası - Sandisk boot sorunu

luckyhawk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benm win7 yüklü netbook um çöktü bilgisayar açılmıyor Sonrasın format atmak için bi usb ye boot falan herşeyi yaptım , usb düzgün çalıştı yükleme işlemi başlatılıyor ekranında uzun süre bekledikten sonra şöyle bi hata verdi , "High required cd/dvd drive device driver is missing. İf you have a driver floopy disk cd, dvd or usb flash driver, please insert now " altında browse falan var dosyaları seçmek için sanırım usb yi sonrasında görmüyor yada usbdeki dosyayi . Bunu bin tane farklı dosyayla tekrar tekrar hep aynı uyarı . Sonunda acaba flashda mi sorun var diye düşünüp gidip başka bi usb flash aldım . Bunda da boot sorunu var , Boot programları flashı görmüyor , flash sabit disk gibi görünüyor . ve boot edilmiyor , Sandisk 8 gb cruzer blade. Yardım edebilecek bi kardeşimiz var mi

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Burdan Hata Bu Gıbı Ise Browse Kısmında Bak Egerkı Hardısk Goruluyorsa Sorunun Usb Icındekı Yazdırdın Iso da. Video da Ultra İSO Kısmını Nasıl Yazılcagını Gostermıs.. Iyı Bayramlar..

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı hatayı bende almıştım başka bir win 7 indirip sorunsuz kurdum...

luckyhawk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana sorunsuz çalışan bi win 7 linki verebilir misiniz . Bir kaç tane denedim olmadı hep aynı hata

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Burdan Hata Bu Gıbı Ise Browse Kısmında Bak Egerkı Hardısk Goruluyorsa Sorunun Usb Icındekı Yazdırdın Iso da. Video da Ultra İSO Kısmını Nasıl Yazılcagını Gostermıs.. Iyı Bayramlar..

aynen aynı hata du o seklde deniim cok saol kardesim

luckyhawk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tammdır çok sagol oldu düzeldi . Windowsu kurdum fakat şimdide internete girmiyor. hiçbir ağı görmüyor . ve ingilizce . Bana türkçe bi windows 7 64 bit linki verebilirseniz cok sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tammdır çok sagol oldu düzeldi . Windowsu kurdum fakat şimdide internete girmiyor. hiçbir ağı görmüyor . ve ingilizce . Bana türkçe bi windows 7 64 bit linki verebilirseniz cok sevinirim."