10k ve 100k Site ne kazandırır ?

patronos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var 10k site ile 100k site ne kadar kazandırır. Reklam her türlü olur adsense, yada gelir ortaklığı prgoramları farketmez sadece tamini bir gelir merak ediyorum.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Reklam piyaları artık ölü gibi. Şuan bence en ideal ve kazancı adense. Tabi çok dikkat etmek lazım sahte tık vb. durumlara.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şimdi reklamlar gösterim başınamı yoksa tık başına mı ödeniyor ?

Ben o piyasadan çekileli biraz oldu. O zamanlar gösterim başı da vardır tık başıda. Eskisi gibi reklam yerleşimi de öyle serbest deği. Kullanıcılardan yapılan reklam geri bildirimlerini de değerlendiriyorlar.

sedat5453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var 10k site ile 100k site ne kadar kazandırır. Reklam her türlü olur adsense, yada gelir ortaklığı prgoramları farketmez sadece tamini bir gelir merak ediyorum.

10k ile ayda 1000 tl kazanırsın rahat.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
5K hitli sitem vardı, 9 ayda 900 TL kazandım. 10K olsaydı fiyat en az ikiye katlanırdı. Siteye toplam 100 TL harcamıştım. 800 TL kâr.

Not: Teknoloji sitesi, hatta adresi (inş reklam olmaz, olursa beni bilgilendirin): teknolojinator.org

patronos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
10k ile ayda 1000 tl kazanırsın rahat.

yani okadar da kazandırması lazım 10k az bir rakam değil bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Saçma sapan cinsel içerkli reklamlardan beli kazanırsın ama ödeme alabilir misin onlardan. Piyasada bu tarz çok firmaya paraları hortumladı kaçtı gitti.
Yok saçma sapan reklam koymam ya adsense yada iş ortaklığı prgoramları

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5K hitli sitem vardı, 9 ayda 900 TL kazandım. 10K olsaydı fiyat en az ikiye katlanırdı. Siteye toplam 100 TL harcamıştım. 800 TL kâr.

Not: Teknoloji sitesi, hatta adresi (inş reklam olmaz, olursa beni bilgilendirin): teknolojinator.org

Güzel para aslında 10 tane site yapacaksın tabi büyük uğraş meselesi ozaman 9 aydanda 9000 kazanır :) :) Denemek lazım. Öle yapanda çok adam 10 tane 20 tane site açıyor hertürlü içeriği yazıyor güzel parada kaldıryorlar diye düşünüyorum