- Reaksiyon puanı
- 91
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Duvar kağıdına bayıldım!
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Duvar kağıdına bayıldım!
Rica ederim . Güle güle kullanın![]()
Çok Sevdim bro, tekrar sağ olasın.
Keşke.Ama bu bana ait değil maalesef.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Vay, senmi yaptın?
imsak vakti hangi vidget hocam.
Ezan vakti proimsak vakti hangi vidget hocam.
@burakkenger; Selam, launcher veya icon pack mi yüklü ? çok güzel sade.
teşekkür ettim.Ezan vakti pro
Launcher İcon pack Wallpaper kısacası herşeyi ver
Launcher : Nova Launcher ProLauncher İcon pack Wallpaper kısacası herşeyi verbu arada itinayla takip ediyorum seni baya iyi oluyor seninkiler
![]()
picasa'ya telden direkt gönderme şansın var tabi gmail hasabın telinde açık pcde açık ise fotograflar gittigidiyor.com'um arakladığı logoya tıkla fotograflarım'da görürsün bu sınırlı bir destektir sonra telini kutusuna koy ve geri ver diyebilirim bunu müşterinin birine dedim gene derim.Ekran görüntüsünü al imgura yükle linki buraya yapıştır
picasa'ya telden direkt gönderme şansın var tabi gmail hasabın telinde açık pcde açık ise fotograflar gittigidiyor.com'um arakladığı logoya tıkla fotograflarım'da görürsün bu sınırlı bir destektir sonra telini kutusuna koy ve geri ver diyebilirim bunu müşterinin birine dedim gene derim.
hiç sevmediğim site imgur abuk sabuk resimlerin yeri...Hocam bende imgurun mobil uygulaması var direk yükleyip atıyorum ama bilgi için sağol onu da bi denerim![]()