The Virus
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Hâlâ Adanalı oynuyor arkadaş...
Dislerini fircaliyor musun?Şu azımda çıkan yaralar kadar hiçbir şeyden çekmedim.
Günde 1 kere fırçalıyorum ama aklıma gelirse bazen 2 felanDislerini fircaliyor musun?
Böyle seyler söylenmez ama sabah kahvaltisi ve yatmadan önce fircala. Agzindaki yaralar icin tuzlu su ile agzini calkala. 1 hafta boyunca yap.Günde 1 kere fırçalıyorum ama aklıma gelirse bazen 2 felan
Uzun zamadır tuzlu su işini yapmıyordum tekrar deniyeceğim hocam. Bazen 1 ay hiç cıkmıyor bazende 1 ay boyunca kurtulamiyorum.Böyle seyler söylenmez ama sabah kahvaltisi ve yatmadan önce fircala. Agzindaki yaralar icin tuzlu su ile agzini calkala. 1 hafta boyunca yap.
link koymalısın mikrofonsuz çıkıyor ve yabancı sitelerden alınabilir de bulması zor gibi benimki turkcell'in hediyesi sarı kutudan.
Bu sporu yapiyorum fakat antrenör degilim. Sorun zor degilse yardimci olmaya calisirimForumda vicut geliştirme antrenörü var mı? veya bu işlerle uğraşmış yardım edebilecek birileri?
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar...
Bir daha lahmacun soylersem disardan geberiyorum 2 gundur ev yemegine kurban olayim
Süper loto Edirne'ye çıkmış bakın bakalım @eSa buralarda mı?![]()
Arkadaşlar banka konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
Bir hesaba para yatırıcam, elimde bakiyesi olan bir kredi kartı var bu kredi kartı ile internetten gönderme falan yapabiliyormuyum?
Kısaca gidip atmlerden para yatırmak yerine internet üzerinden bir hesaba para yollayabilirmiyim hiç bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?
46.25TL diyor ücret böyle yollayabiliyormuyuz yoksa sabit 45-50TL gibimi yollamak gerekiyor?
Kredi kartından havale vb. olmuyor bildiğim. Hesabında veya ek hesabında para olması gerek.
Bende bir çift dumbell var.Bu dumbell ile nasıl çalışacağımı soracaktım.Dumbell ayarlanabilir 20 kg.Birde gerçekten etkisi oluyor mu?Bu sporu yapiyorum fakat antrenör degilim. Sorun zor degilse yardimci olmaya calisirim![]()