Ölüyü artık diriltebiliyorlar

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Size ne oldugunu soyliyim.

Bir insanın kalbi durdugunda ruhu hemen teslim edilmez. Durmus kalbi tekrar calıstırmak gibi. Eger bir insanın öldugu tıbbi olarak ongorulmusse fakat daha ruhu bedeninden alınmadıysa tekrar yasatılabilir. Ama ruh bedenden alındıysa ne yaparsan yap. Nafile.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Size ne oldugunu soyliyim.

Bir insanın kalbi durdugunda ruhu hemen teslim edilmez. Durmus kalbi tekrar calıstırmak gibi. Eger bir insanın öldugu tıbbi olarak ongorulmusse fakat daha ruhu bedeninden alınmadıysa tekrar yasatılabilir. Ama ruh bedenden alındıysa ne yaparsan yap. Nafile.
O zaman ruhun bedenden ayrilmamasi icin dua etsinler. Yoksa ellerinde patlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
[video=youtube;r-DgkPS9Ids]http://www.youtube.com/watch?v=r-DgkPS9Ids[/video]
...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sagopa nın tadı yok sarkısında da manidar bir bolum var. Ayrıca duman grubunun rezil sarkısındaki o ayetle dalga gecilen bolume karsıda bir diss tir.

Sagopa Kajmer:

Yunus yüzüyle şeker dağıtır gözleriyle toprağa bakar
Kavuran güneşin alnındaki sana okyanus olur çağlar
Ölümü kimler gömmüş hangileri ölümsüzlük şifrelerini çözmüş
Lan bırakın nedir bu martavallar
Kendi anahtarını bulamamışlar
Senin kilitli kapını söyle nasıl açabilirler
Onlar açamazlar
Oysa ölümü bilmiyorsun ölümü bilen yaşama zerre tenezzül etmez
Ölümü bilen hiç gelir mi Rabbini bilmezlikten
Onlar evrim dediler bu yaptıklarımız devrim dediler
Ah zekâsına kedi işeyesi nefer her şey kader
Bu imtihan bir seferlik bedenin kâğıt kalemin amel
Sana kâfi geleceğini sandığın iki bilekti oysa hayat tek biletti
Hakkını veremezsen bilet yanardı biterdi
Kiminin durumu şeytandan beterdi
Ab'ı hayat içtim sandı içtiği eterdi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ölmüş bir vücur parçasını :devil2::devil2::devil2: da diriltebiliyorlar mı :devil2: Belki bazılarının sorununu çözebilir :devil2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
DUMAN - REZIL isimli şarkısında ayetle dalga geçildiği filan yok uydurmayın...

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Nasıl olur len boyle iş. Öyle ise ben de suyun dibine tupsuz dalayim vurgun yiyeyim. Soğuk sulara dalayim şoka gireyim. Mefta olunca geri getirsinler. Tövbe estağfurullah.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Sagopa nın tadı yok sarkısında da manidar bir bolum var. Ayrıca duman grubunun rezil sarkısındaki o ayetle dalga gecilen bolume karsıda bir diss tir.

Sagopa Kajmer:

Yunus yüzüyle şeker dağıtır gözleriyle toprağa bakar
Kavuran güneşin alnındaki sana okyanus olur çağlar
Ölümü kimler gömmüş hangileri ölümsüzlük şifrelerini çözmüş
Lan bırakın nedir bu martavallar
Kendi anahtarını bulamamışlar
Senin kilitli kapını söyle nasıl açabilirler
Onlar açamazlar
Oysa ölümü bilmiyorsun ölümü bilen yaşama zerre tenezzül etmez
Ölümü bilen hiç gelir mi Rabbini bilmezlikten
Onlar evrim dediler bu yaptıklarımız devrim dediler
Ah zekâsına kedi işeyesi nefer her şey kader
Bu imtihan bir seferlik bedenin kâğıt kalemin amel
Sana kâfi geleceğini sandığın iki bilekti oysa hayat tek biletti
Hakkını veremezsen bilet yanardı biterdi
Kiminin durumu şeytandan beterdi
Ab'ı hayat içtim sandı içtiği eterdi
yok öyle bişey hiç dinledin mi?
[video=youtube;BgxJCibnSoA]http://www.youtube.com/watch?v=BgxJCibnSoA[/video]

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
yok öyle bişey hiç dinledin mi?
[video=youtube;BgxJCibnSoA]http://www.youtube.com/watch?v=BgxJCibnSoA[/video]
Dinledim. Savunmalarınıda okudum. Bana savunması hicte inandırıcı gelmedi. bu is uzamasın. Sozlerini bu zamana kadar "lem yelid ve lop yutar" diye biliyodum. Lop degil leb mis. Pek bisey degistirmez ama olsun. Konuyu kapatak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hepsi mülüman bu çocukların yanlış olmaz.
Dinledim. Savunmalarınıda okudum. Bana savunması hicte inandırıcı gelmedi. bu is uzamasın. Sozlerini bu zamana kadar "lem yelid ve lop yutar" diye biliyodum. Lop degil leb mis. Pek bisey degistirmez ama olsun. Konuyu kapatak.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,816
Ölüm öne alınabilir, sigara, alkol, trafik kazası gibi yaygın yöntemlerle. Ve tabii geçiktirilebilir, sağlıklı yaşayarak, yada gerçek öngörülen yaşımıza ulaşabilmiş oluruz. Bozuk bir aleti tamir etmeyi denediğinizde, onunda bir ömrü vardır ve her zaman tamir işe yaramaz. Her ortaya atılan köfteye atlamayın. Mantığınızı kullanın.

Seneler önce Bilim teknik dergisinde "Soğuk fuzyon" hikâyesini okumuştum. İki Amerikan bilim adamı bu çığır açacak teknolojiyi keşf etmişlerdi. Bir sene sonra, yine bilim ve teknik dergisinde şöyle bir haber çıkmıştı "Dünya'da Soğuk fuzyon teknolojisine yatırım yapan tek devlet Türkiye olmuş ve 300 Milyon dolar çöpe gitmiş" O zamanlar Türkiye borca batmış ve garip bir ülkeydi. Türkiye'nin ilk araştırma yatırımı olmuş.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Artık ölmüyecez oley..:D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Hayalet ruh vb bunlar hep hayal ürünü şeylerdir, insanın organları yaşı ilerledikçe iflas eder ölürsün yani ruhla falan alakası yok tabi bu benim görüşüm siz neye inanırsınız orası sizin fikiriniz saygı duyarım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hayalet ruh vb bunlar hep hayal ürünü şeylerdir, insanın organları yaşı ilerledikçe iflas eder ölürsün yani ruhla falan alakası yok tabi bu benim görüşüm siz neye inanırsınız orası sizin fikiriniz saygı duyarım.

Hocam nazik şekilde söylicem. Yanlış yoldasınız. Bu söyledikleriniz açıkça ayetleri ve hadisleri inkar ettiğinizi gösterir. Ruh vardır. Bize verilen bu beden bir emanettir. Tıpkı bir giysi gibi. Ruh olmadan beden bir eşya gibidir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam nazik şekilde söylicem. Yanlış yoldasınız. Bu söyledikleriniz açıkça ayetleri ve hadisleri inkar ettiğinizi gösterir. Ruh vardır. Bize verilen bu beden bir emanettir. Tıpkı bir giysi gibi. Ruh olmadan beden bir eşya gibidir.

Bende kendi fikrim diye belirtmiştim zaten :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

İyi de hocam bütün hak dinlerde ruhun olduğuna dair bilgiler var. Sizin dediğimiz bunlara aykırı oluyor. Eğer siz Ateist'seniz inancınıza saygı gösteririm. Ama değilseniz yanlış bir düşünce içindesiniz. :)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,816
Sanırım Vikings takma isimli arkadaşımız, korku film'lerindeki ruh ve hayaletlerden söz ediyor. Kurt adam'da yoktur, Winx kızları da hayal ürünüdür, ama bedendeki Ruh, o masallarla ilgisi olmayan gerçek kişiliğimizdir. Ruh'umuz, bedenimiz ile gelişir ve sonra başka bir boyuta göç eder. Sağlıklı bedenler de ölebilirler. Bedeni sağlıklı olupta, ruhu sağlıksız olan insanlar da var. Ve onlar bedenen sağlıklı olmalarına rağmen, bedenleri düzgün çalışmaz. Tersi durumlar da var. Beden sağlıksız olamsına rağmen, Ruhsal yapısı oldukça gelişebilmiş insanlar da var.

terzitarik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aranızda ölümü takdir eden biziz ve bizim önümüze geçilmez. (VAKİ'A/60) Öldüren de dirilten de O'dur. (NECM/44)

terzitarik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her durumu inançlara bağlamak yerine, biraz daha bilimsel düşünmek gerek.

Bu yöntemin benzeri zaten hali hazırda ameliyatlarda kullanılan bir yöntemdir. Hipotermi yöntemi ile hastanın vücut ısısı düşürülerek solunum ve kan dolaşımı durduruluyor. Dolayısı ile bu yöntem ile, beynin ihtiyaç duyacağı oksijen miktarı azaltılmış oluyor ve doktorlara zaman kazandırıyor. Özellikle açık kalp ameliyatı ve ağır beyin travmalarında.

Burda kimse kalkıpta mezardan ölüyü diriltiyoruz demiyor zaten. Herşeyi dine bağlamaya gerek yok. İnanç bir yana, bilim bir yana.
Islam bilimin ta kendisidir.

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ruh uçup gittikten sonra nasıl ölü tekrar diriltilecek. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Ruh uçup gittikten sonra nasıl ölü tekrar diriltilecek. :)

:D sen nerelere gittin.öyle bir şey mümkün değil ki.

halen organ nakillerinde bile başarı oranı kaç.

diyelim adam mide kanserinden öldü.nasıl geri döndürecen.organ nakli yaptın diyelim.vucüt onu kabul edecek mi.hadi diyelim onu da geçtik.beyin öldüğü zaman ne yapacak.:D yeni beyin mi takacak.parça değiştirir gibi.