Ohia
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
EvetSiz TEOG sınavına girdiydiniz değil mi?
EvetSiz TEOG sınavına girdiydiniz değil mi?
Benimde aklımda ODTÜ Uluslar Arası İlişkiler yada Ankara Hukuk var. Peki yatay geçiş falan yapacak mısın?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Fen Lisesi mi okuyordun abi?
Ne lisesine gittin abi sen![]()
Sbsde kaç aldın hatırlıyor musun ? [emoji75]Özel bir fen lisesi para vermedim yalnız![]()
Sayısal bir bölüme yatay geçiş yapacağım
Özel bir fen lisesi para vermedim yalnız![]()
Sana önerim tıp kazanmaya çalış biraz fazla okuyorsun ama parası çok iyiAbi bende sayısalcıyım. Bu bölüm daha çok sözelciler için mi?
Sana önerim tıp kazanmaya çalış biraz fazla okuyorsun ama parası çok iyi
Sbsde kaç aldın hatırlıyor musun ? [emoji75]
Abi bende sayısalcıyım. Bu bölüm daha çok sözelciler için mi?
oks vardı bizim zamanımızda 465 falandı puan
eşit ağırlıkçılar için![]()
Jiraya abi helal olsun biz 50 aldk mı sahile kutlamaya gidiodk bende bu sene karı kızı kesip ders çalışasım var ama şu pc beni alıkoyuyo bi universteye kapak atm gerisi kolay![]()
Benim sayısalda sözel iyi yani. Birde puan düşükmüş lisenin Şimdi Fen Liseleri (devletin) 480, 465`le Konya`da Meram Anadolu Lisesi`ne girebiliyorsun.
Testler sayısalcı çıkarıyor. Ama ben sayısalda da sözelde de iyiyim. Eşit ağırlıkçı mı oluyorum?![]()
Dostum bilgisayara daldın mı dersler puf oluyor...
ah su pc gibi insanı hayattan alıkoyan bisey yok. iki seye bagımlıyım. biri sago digeri pc.Ya kesinlikle ole de bırakılmıyor şimdi bide lol belası çktı başıma![]()
Ya kesinlikle ole de bırakılmıyor şimdi bide lol belası çktı başıma![]()
Bu tarz konuşmaları sürekli dershane hocalarımdan dinliyorum bi an gaza geliyorum eve gelip pc yi görünce yiyosa çalış. Millet test çözüyo biz pc başnda vakit öldürüyoruz.
Bu tarz konuşmaları sürekli dershane hocalarımdan dinliyorum bi an gaza geliyorum eve gelip pc yi görünce yiyosa çalış. Millet test çözüyo biz pc başnda vakit öldürüyoruz.
Ben şahsen teoga hic hazırlanamadım PC sayesinde derste öğrendiklerimle yaptm![]()
Benle yaş arkadaşlarda ders çalışmaya başlamış. Ben başlamadık çünkü annemle anlaştık okullar açılana kadar bilgisayarı oynuyacağım. Açılınca 1 saat akşamları. Ben ders çalışmaya başlamadım çünkü annem bursluluğu kazanmamı istiyordu kazandım şimdi tatilin keyfini çıkarıyorum onlar ders çalışıyor. (Valla konuyu nasıl buraya getirdim anlamadım.)
Peki kaç puan aldın?
Benle yaş arkadaşlarda ders çalışmaya başlamış. Ben başlamadık çünkü annemle anlaştık okullar açılana kadar bilgisayarı oynuyacağım. Açılınca 1 saat akşamları. Ben ders çalışmaya başlamadım çünkü annem bursluluğu kazanmamı istiyordu kazandım şimdi tatilin keyfini çıkarıyorum onlar ders çalışıyor. (Valla konuyu nasıl buraya getirdim anlamadım.)
Peki kaç puan aldın?
![]()
Tabletin pc yerine gecebilmesini seviyorum. Misafirdeyken super oluyor![]()
LoL de neden bu kadar küfürlü konuşuluyor sıf o yüzde bıraktım. Bence başlamayın hiç