LG G3 Kullanıcıları Kulübü

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarj konusu benim ciddi sikintim. Umarim sarjli kilif cikar yoksa bu disarda ayazda birakacak

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ortalama 6 saatte bir sarja takmak zorunda kaliyorum neredeyse

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun 7.30 saati buldu :)
Tam gunu goremedim henuz ama ayarlara dalmadim henuz ozellestirmedim. Belki de bazi seyleri hatali yapiyorum bakak görek :)

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun 7.30 saati buldu :)
Tam gunu goremedim henuz ama ayarlara dalmadim henuz ozellestirmedim. Belki de bazi seyleri hatali yapiyorum bakak görek :)

cogalir telefon yeniyse kendine gelir g3 harika bosverin sarji stabiliteyi yakalar zamanla room rot olayina girdikmi tadindan yenmez :) ve abicim surekli guc tasarrufumu etkinlestirin sarjda cok tasarruf oluyor

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)
Surekli faal kullaniyorum hevesi atayim sonra kendine gelir :) sanirim

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)
Surekli faal kullaniyorum hevesi atayim sonra kendine gelir :) sanirim

bundan once m8 kullaniyordum oda gayet iyiydi hatta stabilitesi g3 den iyi menude gecis hizi falan filan cok stabildi ama g3 ekrani cezbetti beni sonra g3 e gectim g3 de kalirim dedim ben bildim bileli htc kullanirdim bu ilk lg oldu m7 ozellikle m8 de psikolojim bozulmustu surekli hoporlere bisey kaciyor cok uzuluyor ve kahroluyordum :) surekli bi telas aliyordu beni acaba icine bozuk para kacarmi diye :)

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hedef icine 1 tl kacirmak :)
Is arkadasimda m8 var begenmiyor degilim hani :)

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reaksiyon puanı
16,128
Hedef icine 1 tl kacirmak :)
Is arkadasimda m8 var begenmiyor degilim hani :)

nasıl oluyor bu?
HTC-One-M8-Windows-Phone-variant-2.jpg
nereye giriyor bu bozukluk?
resim temsili.

Reaksiyon puanı
16,128
Bozukluk giriyo derken espri anlaminda soyledim ordaki hoparlör e çok şey kaçıyor kullandim 4 ay iyi bilirim velhasıl htc ye laf atmiyorum tabiki ama psikolojik hissiyat veriyodu

o sorun her telefonda var demircinin telefonu demir talaşı ile doluyor...

AdkATR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar LG G2 almayı düşünen bir yakınım var. Acaba G3 kullananlar bu telefonla onun arasında ciddi farklar varmıdır ne önerirler ikisini de kullananlar.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar LG G2 almayı düşünen bir yakınım var. Acaba G3 kullananlar bu telefonla onun arasında ciddi farklar varmıdır ne önerirler ikisini de kullananlar.

1100 tlye 32gb paralel g2 al en iyisi ama g3 alrsanda pişman olmazsın.

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16gb Lg3 almaktansa Lg2 almani ben lg3 kullanicisi olarak tavsiye

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3c0a6ff793b1a117bac9866f16aad151.jpg

Ekranda su uyariyi zirt pirt alan varmi
Bazen sapitiyor surekli geliyor :)

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonum dun de kapandi kendiliginden bunu gerekce gostererek telefonumu yollayip yenisini ala biliyormuyuz ?

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonum dun de kapandi kendiliginden bunu gerekce gostererek telefonumu yollayip yenisini ala biliyormuyuz ?
Valla kapanma olayına güncellemeyi bahane ediyorlar bende çekim gücü çok kötü hat gidiyo tamamen diyip verdim servise yeni cihazda geldi ama allah düşürmesin servisde lg neyazıkki yerlerde sürünüyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama sen yinede dene eğer alalı 1 ayı geçmediyse değişim verebiliyolar

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla kapanma olayına güncellemeyi bahane ediyorlar bende çekim gücü çok kötü hat gidiyo tamamen diyip verdim servise yeni cihazda geldi ama allah düşürmesin servisde lg neyazıkki yerlerde sürünüyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama sen yinede dene eğer alalı 1 ayı geçmediyse değişim verebiliyolar

1 ayi gecti ama telefonumun 1 ay garantisi yokki sonucta ne kadar garantisi varsa okadar gecerli guncellemeyi bagane ederse vericem adamin eline al guncelle bakalim dicem :) benim lg ile yuzgoz olmam gerekmiyorki sonucta amazon fr den aldim

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet beyler en sonunda g3 almış bulunmaktayim ilk izlenimlerim play storedan uygulama indirme kendi guncellemeleri filan derken biraz ısınma soz konusu ekranin ustu ve tam arka yüzeyi birde 5s ten sonra biraz alışma dönemi gerek daha alalı bir kaç saat oldu :))

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler en sonunda g3 almış bulunmaktayim ilk izlenimlerim play storedan uygulama indirme kendi guncellemeleri filan derken biraz ısınma soz konusu ekranin ustu ve tam arka yüzeyi birde 5s ten sonra biraz alışma dönemi gerek daha alalı bir kaç saat oldu :))

hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin insallah hangi modelini aldiniz ?

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ayi gecti ama telefonumun 1 ay garantisi yokki sonucta ne kadar garantisi varsa okadar gecerli guncellemeyi bagane ederse vericem adamin eline al guncelle bakalim dicem :) benim lg ile yuzgoz olmam gerekmiyorki sonucta amazon fr den aldim
Söylemek istediğim garanti süresi değil 1 ay olan cihazlarda parça değişimi yapamadıkları için direk değişim olmasından ötürü.senin cihaz yurtdışı olup olmadığını bilmiyordum :)