General Mobile discovery elite stock rom

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yedek almadan taiwan rom yükledim. Telefonun stock romunu bulamadım. Bu telefonu kullanan arkadaşlar twrpden stock romun yedeğini alıp Upload edebilir mi?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yav koca forumda bi yedek alabilecek olan yok mu şu telefonun valla bıktım ya rom yok stock rom yok

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
TWRP'den alınan yedeğin boyutundan haberiniz varmı? eğer kullanıcı telefonun içini doldurmuşsa yedek 10 gb 20gb bile olabilir, sadece rom için yedek alıcaksa telefonu sıfırlayıp yedek alması gerekiyor.

Yedek almak sadece romu kapsamıyor içindeki oyunların levellerine kadar en ufak detayın yedeğini alıyor kısacası.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Rehber, fotoğraf, müzik, uygulamalar, hesaplar vb. Kısaca birinin telefonu tamamen sıfırlayıp yedeği alıp upload edip paylaşıcağını sanmıyorum ayriyetten twrpden alınan her yedek farklı telefonlara uyarmı orasını bilmiyorum hiç denemedim.

Telefonun romunu tekrar yüklemek için program falan olması gerekmiyormu? mesela LG G2'de stock romu yüklemek için LG Pc Suite programını kullanırdık, iphonede de iphoneyi geri yükle dediğimizde yazılımı kuruyor, general mobilede böyle bir şeyin olması lazım.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
TWRP'den alınan yedeğin boyutundan haberiniz varmı? eğer kullanıcı telefonun içini doldurmuşsa yedek 10 gb 20gb bile olabilir, sadece rom için yedek alıcaksa telefonu sıfırlayıp yedek alması gerekiyor.

Yedek almak sadece romu kapsamıyor içindeki oyunların levellerine kadar en ufak detayın yedeğini alıyor kısacası.

Rehber, fotoğraf, müzik, uygulamalar, hesaplar vb. Kısaca birinin telefonu tamamen sıfırlayıp yedeği alıp upload edip paylaşıcağını sanmıyorum ayriyetten twrpden alınan her yedek farklı telefonlara uyarmı orasını bilmiyorum hiç denemedim.

Telefonun romunu tekrar yüklemek için program falan olması gerekmiyormu? mesela LG G2'de stock romu yüklemek için LG Pc Suite programını kullanırdık, iphonede de iphoneyi geri yükle dediğimizde yazılımı kuruyor, general mobilede böyle bir şeyin olması lazım.
hocam öncelikle kusura bakmayın sert çıkıştım biraz sinir oldum çünkü :D
Öncelikle twrpde yedeği alırken data falan yazıyor onları tıklamadığımızda bizim verilerimizi kopyalamıyor.Aynı model olduktan sonra yedek yüklenebiliyor.Porgram ise telefon bildiğiniz gibi gerçek ismi Gionee elife e7 ve onun programları var o yönden sıkıntı yok sanırım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hocam öncelikle kusura bakmayın sert çıkıştım biraz sinir oldum çünkü :D
Öncelikle twrpde yedeği alırken data falan yazıyor onları tıklamadığımızda bizim verilerimizi kopyalamıyor.Aynı model olduktan sonra yedek yüklenebiliyor.Porgram ise telefon bildiğiniz gibi gerçek ismi Gionee elife e7 ve onun programları var o yönden sıkıntı yok sanırım.

Data olaylarını falan bilmiyorum yani ben her zaman hepsini işaretlerim, hangisi işaretlenir işaretlenmez bilgim yok hiç denemedim, eğer tek seçenek ile stock rom yedeklenebilme gibi bir özellik varsa o zaman bir şey diyemem :)

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Data olaylarını falan bilmiyorum yani ben her zaman hepsini işaretlerim, hangisi işaretlenir işaretlenmez bilgim yok hiç denemedim, eğer tek seçenek ile stock rom yedeklenebilme gibi bir özellik varsa o zaman bir şey diyemem :)
System Data Falan seçenekleri var sanırım sadece system seçince sistemi alıyor onunda boyutu az oluyor

nani67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 gb olan arkadaşlar lütfen rica ediyorum şu yedeklerinizi upload edin :/

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
16 gb olan arkadaşlar lütfen rica ediyorum şu yedeklerinizi upload edin :/
32 lik lazım banada ama artık pek ihtiyaç duymuyorum. Pittech forumunda bi arkadaş Xperia romu yapmış gayet stabil şarjı şimdilik iyi gibi google yazarsan çıkar heralde onu dene bi

Ahmt.DRSN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım: Bu Link silinmiş, Bilginize..!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaşdalar romu kuarken pc bağlantısı koptu bende bida kurmak için hazırlıkları ettim ama telefonum daha acılmadı şimdi usb takınca kırmızı ışık yanıyor sonra bi anda gidiyor lütfen yardımcı olurmusunuz arkaşdaşlar