emirozcopur
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar yedek almadan taiwan rom yükledim. Telefonun stock romunu bulamadım. Bu telefonu kullanan arkadaşlar twrpden stock romun yedeğini alıp Upload edebilir mi?
hocam öncelikle kusura bakmayın sert çıkıştım biraz sinir oldum çünküTWRP'den alınan yedeğin boyutundan haberiniz varmı? eğer kullanıcı telefonun içini doldurmuşsa yedek 10 gb 20gb bile olabilir, sadece rom için yedek alıcaksa telefonu sıfırlayıp yedek alması gerekiyor.
Yedek almak sadece romu kapsamıyor içindeki oyunların levellerine kadar en ufak detayın yedeğini alıyor kısacası.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Rehber, fotoğraf, müzik, uygulamalar, hesaplar vb. Kısaca birinin telefonu tamamen sıfırlayıp yedeği alıp upload edip paylaşıcağını sanmıyorum ayriyetten twrpden alınan her yedek farklı telefonlara uyarmı orasını bilmiyorum hiç denemedim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Telefonun romunu tekrar yüklemek için program falan olması gerekmiyormu? mesela LG G2'de stock romu yüklemek için LG Pc Suite programını kullanırdık, iphonede de iphoneyi geri yükle dediğimizde yazılımı kuruyor, general mobilede böyle bir şeyin olması lazım.
hocam öncelikle kusura bakmayın sert çıkıştım biraz sinir oldum çünkü
Öncelikle twrpde yedeği alırken data falan yazıyor onları tıklamadığımızda bizim verilerimizi kopyalamıyor.Aynı model olduktan sonra yedek yüklenebiliyor.Porgram ise telefon bildiğiniz gibi gerçek ismi Gionee elife e7 ve onun programları var o yönden sıkıntı yok sanırım.
System Data Falan seçenekleri var sanırım sadece system seçince sistemi alıyor onunda boyutu az oluyorData olaylarını falan bilmiyorum yani ben her zaman hepsini işaretlerim, hangisi işaretlenir işaretlenmez bilgim yok hiç denemedim, eğer tek seçenek ile stock rom yedeklenebilme gibi bir özellik varsa o zaman bir şey diyemem![]()
32 lik lazım banada ama artık pek ihtiyaç duymuyorum. Pittech forumunda bi arkadaş Xperia romu yapmış gayet stabil şarjı şimdilik iyi gibi google yazarsan çıkar heralde onu dene bi16 gb olan arkadaşlar lütfen rica ediyorum şu yedeklerinizi upload edin :/
Çoğu türkçe bazı yerleri ingilizce o da sıkıntı olmuyor zatenonlar ingilizce stock rom lazım
Elite de ips ekran yok zaten ltps ekran var16GB versiyonda IPS ekran yok diye masal anlatan var...
Yedek mi bu? Twrpden yükleniyor muhttps://yadi.sk/d/BAE7kTQHaCMJK 32 GB Stock Rom..
Eyvallah hocamFlash Toolla yükleyebilirsin
Dosya silinmiş hocam?Flash Toolla yükleyebilirsin