LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
teşekkür ederim.burda o kadar olmasa da ölü bir cihaz işe yaramz olduğu söyleniyor ben bunu birde kullanıcılardan öğrenmek isterim cihaz sahiperinin şu anda cihazdan aldığı performansın olumlu yönde olduğunu veya olumsuz olduğunu öğrenmek istiyorum sonuç olarak belli bir süredir kullanıyorlar ısınma sorunu android için bana göre bir sorun değil yani ileri dercede alev alma durumuna geldiğinde tabiki bir sorun ama standart bir ısınma her telefonda olur özzelikle androidde fakat önemli olan o ısınmanın telefonu her ele alındığında hissedilmemesi onun dışında bende sizin gibi düşünüyorum ileride 3GB ram ın yararlarının görüleceği ortada belki şu an için M8 iyi gibi ama ilerde arada bir fark yaşanabilir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim asıl öğrenmek istediğim telefonu sadece mesaj,arama,internet kullanımı için kullananların dışında oyun,müzik,yoğun internet kullanan G3 kullanıcıların şu ana kadar ki deneyimlerini öğrenmek memnunlar mı ?

Eski G2 kullanıcısı olarak G2nin akıcı bir telefon olduğunu G3 ile dahada akıcı olduğunu söyleyebilirim.
http://forum.shiftdelete.net/telefo...00-2200-tl-arasi-abileceginiz-telefonlar.html

Bu konuda G3 hakkında bilgiler ve oyun performansı ile ilgili videolar var.

Benim şahsi yorumum; 2K ekranın gereksiz olduğu yönünde, piyasada en fazla 1080p oyun oynayabiliyoruz ne zaman 2K oyunlar çıkarsa o zaman 2K ekran koyulması mantıklı olabilirdi, 1080pnin 2 katı oluyor buda 2 kat daha fazla şarj tüketimi + ısınma demek oluyor.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yani elbet öyle ama bunun ilerde faydası görülebilir ancak o zaman a kadar şarj konusunda dayanılması gereken bir cihaz bana göre yeni bir android sürümü geldiğinde bu telefon rakiplerinden M8 den daha akıcı bir performansa sahip olacağını düşünüyorum Gülü seven dikenine katlanırmış G3 de öyle bir telefon zamanla kendini göstericek gib geliyor bana

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=381688]MasterStar21[/MENTION] ve ben son zamanlarda G3'ün olduğu bütün konuları bi biz takip ediyoruz sanırım :) sarj konusunda aslında doğru aşırı şarj gidiyor ve deyinildiği gibi gereksiz yere haybeye şarj gidiyor ekran yüzünden ama sanırım güncelleme gelmemişmiydi bu sorun hakkında? (Sorun dediysemde şarj yetmezliği ve kısa sürede bitimi bi süre sonra sorun oluyor kullanıcılar için) 4-5 Tane güncelleme almıştı sanırım telefon bunların arasında şarj da vardı diye hatırlıyorum. Ve Kullanıcıların yorumlarını bekliyoruz arkadaşlar telefon seçiminde olan insanlar için gerçekten önemli bir nokta incelemeler kadar kullanıcılarında tepkileri yorumları önemli

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonun sıcaklığı nasıl ısınma olayı el yakacak şekilde mi samsung s5 hiç ısınma yapmıyor diye okudum g3 almayı düşünüyorumda bilgilendirir misiniz?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
arkadaşlar daha önce de birçok kez sordum k.bakmayın ama bu sorum G3 kullanıcılarına

Gerçekten alınabilir bir cihaz mı memnunmusunuz kapanma sorunu hallolmayac bir sorun değil onu pek takmıyorum ama performans düşüklüğü oyunlarda takılmalar veya arayüzde takılmalar yaşadınız mı 32 GB modelini kullananlara bu sorm özellikle artık bir karar verip almak istiyorum G3 almalı myım yoksa başka bir telefon tercih etmek mi gerekir şu anda ?
Kapanma sorunu bende çok nadir oluyor. Genelde şarj çok az olunca. Geçişlerde oyunlarda en ufak donma olmadı bende. ( 32 gb ) Bence alınabilir bir telefon . ama sen vatan bilgisayar gibi bir yere gidip telefonları bire bire inceleyebilirsin. Daha sonra karar verirsin.Daha verimli olur senin için

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] inceledim ve beğendim yani oyun oynarım ve internete neredeyse gün boyu girerim o zaman bir performans düşüklüğü olmuyor demek bu durmda aınabilir diyorsun teşekkürler

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dahada fazla kullanıcının yorumlarını bekliyoruz. Birşey sorucam LG Shop'tan almayı düşünmüştüm ama orda da telefonu inceleyebiliyor muyuz?

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=184691]kofdelisi[/MENTION] sizin de yorumlarınızı deneyimlerinizi alsak 32GB lık mı sizin cihazınız da ?

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
[MENTION=381688]MasterStar21[/MENTION] evet 32 GB lık olan benimki batarya normal bir kullanıcı için yeterli ama ben yoğun kullandığım için yetmiyor o yüzden yedek batarya aldım rahatladım cihazda ısınma oluyor ama çok fazla değil tasarımı süper bana göre 2K ekran olmasa iyi olurmuş ön kamerası çok iyi arka kamerası da güzel çok hafif zengin olsam kılıfsız kullanırdım tam emin değilim ama ısınma kaynaklı olarak 2 boyutlu bir oyunda kastığı oluyor bazen de gelişmiş olarak sorunsuz oynayabiliyorum sormak istedikleri n olursa beklerim :)

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=184691]kofdelisi[/MENTION] bende yoğun kullanıyorum neredeyse gün içerisinde internet 1,1 buçuk saat anca kapalı oluyor yüksek performanslı oyunlar oynarım önemli olan arayüzde takılma olmuyorsa sıkıntı yok

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun sıcaklığı nasıl ısınma olayı el yakacak şekilde mi samsung s5 hiç ısınma yapmıyor diye okudum g3 almayı düşünüyorumda bilgilendirir misiniz?
hocam ben lg g3 pek önermiyorum biraz kullanmışlığım vardır da sanki biraz kasılma yapıyor gibi cihaz :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
hocam ben lg g3 pek önermiyorum biraz kullanmışlığım vardır da sanki biraz kasılma yapıyor gibi cihaz :)

Sizin telefonunuzdan kaynaklı olabilir.Ben hiç problem yaşamıyorum.Kasma vs. yok.

[MENTION=373846]hellischild[/MENTION] telefonu gidip vatan bilgisayar gibi bir yerden incelemelisin.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cihazın görüntüsü özellikleri aklımı karıştırıyor büyük ekrana dönmek istiyorum g3 3gb ram modelinde kapanma sorunu kronik mi yoksa şans mı birde ısınma sorunu s5 hiç ısınma yaşayan oldu mu kullanıpta sıcaklık beni deli ediyor da [emoji2]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Cihazın görüntüsü özellikleri aklımı karıştırıyor büyük ekrana dönmek istiyorum g3 3gb ram modelinde kapanma sorunu kronik mi yoksa şans mı birde ısınma sorunu s5 hiç ısınma yaşayan oldu mu kullanıpta sıcaklık beni deli ediyor da [emoji2]

Galiba sanş eseri.Çünkü "kapanma problemi yaşamıyorum" diyenleri görmüştüm.
Benim telefon çok nadir kapanıyor.Kapanırsada şarj çok azken kapanıyor.
S5 kullanmadığım için pek bilgim yok.Evet G3 ısınıyor.Ama örneğin beni rahatsız etmiyor.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S5 kullanmadığım için pek bilgim yok.Evet G3 ısınıyor.Ama örneğin beni rahatsız etmiyor.
Isınması telefonla konuşurken yada elde taşırken rahatsız etmiyor değil mi?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Isınması telefonla konuşurken yada elde taşırken rahatsız etmiyor değil mi?

Bu göreceli kavram aslında.Ben rahatsız olmuyorum ama başkası olabilir.
Yalnız şunu da söyliyim.Telefon sıcaklığının artmasına hava sıcaklığıda katkı sağlıyor.Kışın ısınma probleminin dahada azalacağını düşünüyorum.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alacaganiz guncellemelerle kernel yavas yavas adam olacaktir ve isinma azalacaktir rahat olun isinma dert degil

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 4k video çekimi nasıl ne kadar süre çekiyor video

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran parlaklığı güneşli ortamda kullanımda yetersiz kalmıyor değil mi batarya bir günü çıkarsa da çıkarmasada sorun değil harici taşınabilir bataryam var malum i5s alışkanlık yaptı. [emoji16][emoji16]

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
[MENTION=184691]kofdelisi[/MENTION] bende yoğun kullanıyorum neredeyse gün içerisinde internet 1,1 buçuk saat anca kapalı oluyor yüksek performanslı oyunlar oynarım önemli olan arayüzde takılma olmuyorsa sıkıntı yok

Hayır arayüzde takılma yok

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ekran parlaklığı güneşli ortamda kullanımda yetersiz kalmıyor değil mi batarya bir günü çıkarsa da çıkarmasada sorun değil harici taşınabilir bataryam var malum i5s alışkanlık yaptı. [emoji16][emoji16]

Ekran parlaklığında da problem yaşamadım.Ben genelde evde olunca %0 - %25 arası kullanıyorum.Dışarıda %50 - %100 arası.Telefon ısınınca %90'a kadar arttırılabiliyor.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O kadar parlaklık güneş altında kullanıma uygundur herhalde ısınmadan dolayı fazla kullanamayız da ama olsun

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3gb modeli kullanıyorum. kapanma sorununu hiç yaşamadım. şans eseri olduğunu düşünüyorum.
Bu arada lg nin gönderdiği kılıfta kapak kapalıyken gelen çağrıyı cevaplıyabiliyorum. ama sonlandıramıyorum. tuş basıyor gibi gözüküyor ama işe yaramıyor aynı sorunu yaşayan var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
3gb modeli kullanıyorum. kapanma sorununu hiç yaşamadım. şans eseri olduğunu düşünüyorum.
Bu arada lg nin gönderdiği kılıfta kapak kapalıyken gelen çağrıyı cevaplıyabiliyorum. ama sonlandıramıyorum. tuş basıyor gibi gözüküyor ama işe yaramıyor aynı sorunu yaşayan var mı?

Sonlandır butonuna basılı tutup kaydırmayı denemelisin.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben almayı düşünüyorum kullanıcı değilim ama 2k ekran olduğu için renkler çok keskin zaten %50 lerde bile güzel bi görüntü sunar
zaten %100 parlaklığa her zaman çıkmıyor bildiğim kadarıyla buda bana göre iyi bir şey hissetmediğimiz bi sıcaklık durumunda hata yapıp cihazı zorlamamış oluruz bu sayede.