Vikings
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
teşekkür ederim.burda o kadar olmasa da ölü bir cihaz işe yaramz olduğu söyleniyor ben bunu birde kullanıcılardan öğrenmek isterim cihaz sahiperinin şu anda cihazdan aldığı performansın olumlu yönde olduğunu veya olumsuz olduğunu öğrenmek istiyorum sonuç olarak belli bir süredir kullanıyorlar ısınma sorunu android için bana göre bir sorun değil yani ileri dercede alev alma durumuna geldiğinde tabiki bir sorun ama standart bir ısınma her telefonda olur özzelikle androidde fakat önemli olan o ısınmanın telefonu her ele alındığında hissedilmemesi onun dışında bende sizin gibi düşünüyorum ileride 3GB ram ın yararlarının görüleceği ortada belki şu an için M8 iyi gibi ama ilerde arada bir fark yaşanabilir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim asıl öğrenmek istediğim telefonu sadece mesaj,arama,internet kullanımı için kullananların dışında oyun,müzik,yoğun internet kullanan G3 kullanıcıların şu ana kadar ki deneyimlerini öğrenmek memnunlar mı ?
Eski G2 kullanıcısı olarak G2nin akıcı bir telefon olduğunu G3 ile dahada akıcı olduğunu söyleyebilirim.
http://forum.shiftdelete.net/telefo...00-2200-tl-arasi-abileceginiz-telefonlar.html
Bu konuda G3 hakkında bilgiler ve oyun performansı ile ilgili videolar var.
Benim şahsi yorumum; 2K ekranın gereksiz olduğu yönünde, piyasada en fazla 1080p oyun oynayabiliyoruz ne zaman 2K oyunlar çıkarsa o zaman 2K ekran koyulması mantıklı olabilirdi, 1080pnin 2 katı oluyor buda 2 kat daha fazla şarj tüketimi + ısınma demek oluyor.